Gość: luke-b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:57 kto jedzie na woodstock? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facecja Re: woodstock 27.06.04, 15:01 bolesna kwestia ja chcę, ale wątpię, czy cokolwiek z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 no to może lista kapel... 27.06.04, 21:33 -Hey -Armia -T.Love -Dezerter -Voo Voo -Ratatam -Farben Lehre -Twinkle Brothers z Jamajki -De Facto -Uliczny Opryszek Oj -The Ślub -Raggedy z Nowego Jorku -Carrantuohill ze Staszkiem Sojką (Carrantuohil dowodzić będzie także sceną folkową) -RAW z Kanady -Zion Train z Wielkiej Brytanii -Wrinkled Fred -Grabaż i Strachy na Lachy -Shahid -W.A.R.N. -Slamming Seed z Austrii -Mech -oraz laureat Złotego Bączka Publiczności za ubiegłoroczny Przystanek Woodstock, zespół Hunter. To są zespoły, które zagrają na pewno. Być może do tej listy jeszcze dopiszemy dwie, trzy kapele jest dobrze, chociaż szczeze mówiąc miałem nadzieje na coś troche innego... i nie ma żadnej większej gwiazdy jak np. Killing Joke jak w tamtym roku ale i tak jest nieźle jade Odpowiedz Link Zgłoś