Gość: asiek_asiekowaty IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 21:57 piosenki - Wasze typy (wykonawca, tytuł) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: zmyslowe i seksowne 02.07.04, 22:35 NENEH CHERRY - zabiła mnie ( to nie jest tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: zmyslowe i seksowne IP: *.czeladz.msk.pl 03.07.04, 00:19 SADE oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 04:25 JEFF BUCKLEY - UTWÓR "EVERYBODY HERE WANTS YOU" POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallingsky Re: zmyslowe i seksowne IP: *.b.jawnet.pl 03.07.04, 14:18 Morcheeba "The sea" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: zmyslowe i seksowne 03.07.04, 14:27 untitled (how does it feel) - d'angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:50 "In your wildest dreams" - Tina Turner & Barry White, chyba Tina wykonywala ja jeszcze z Baderasem(sic!); jak slysze pierwsze takty tej piosenki, robi mi ie bardzo,bardzo gorąco i laskocze mnie podbrzuszkiem) 2.".." Basia Trzetrzelewska - marze,aby przy tej piosence zatanczyc z Markiem Niedzwiedzkim),musze tylko sobie przypomniec tytul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala81;))) ANOTHER LEVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 05.07.04, 15:50 POLECAM WSZYSTKIM GRUPĘ ANOTHER LEVEL!!! MAJĄ BARDZO ZMYSŁOWE PIOSENKI I WOGÓLE SĄ EXTRA!!! POSŁUCHAJCIE "I WANT YOU FOR MYSELF", ALBO "FREAK ME". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: zmyslowe i seksowne IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.07.04, 15:42 Slayer - cała dyskografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Re: zmyslowe i seksowne IP: *.unused.zigzag.pl 05.07.04, 16:45 Hangin' around - Sistars... jak sie lubi R&B Fotografia - Marysia Sadowska Spend A Lifetime - Jamiroquai dyskografia Sade Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: zmyslowe i seksowne 05.07.04, 17:13 podam pare tytulow i wykonawcow..jedne sa zmyslowe a inne sexowne: Daniel Bedingfield-If you're not the one Tony Braxton-you're making me high Aaliyah-at your best Joe -I wanna know Selena-I could fall in love with you Another Level-freak me ..Michael Bolton... Odpowiedz Link Zgłoś
negativna Re: zmyslowe i seksowne 05.07.04, 17:25 "Creep" - Radiohead i od razu wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: zmyslowe i seksowne IP: *.orkafilm.com.pl / *.orkafilm.com.pl 05.07.04, 17:57 "Guilletta" - smoke city mrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marisa Re: zmyslowe i seksowne IP: *.pl / 212.244.43.* 05.07.04, 23:23 "Slave of Love" Brian Ferry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: zmyslowe i seksowne IP: 195.245.217.* 06.07.04, 14:12 "Slave TO Love", że się przyczepię i zgodzę zarazem. Wszystkie trzy płyty Ferry'ego z lat 80 ("Avalon" - ta jeszcze z Roxy Music, "Boys & Girls" - to z tej pochodzi "Slave To Love" i "Bete Noire" - moja ulubiona) są bardzo sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: zmyslowe i seksowne IP: *.tele2.pl 07.07.04, 12:57 zgadzam się - Ferry jest niesamowity! Dodam jeszcze "I just died in your arms tonight" Cutting Crew i "I wanna make love to you" Claptona. Pewnie jeszcze by się trochę takiego towaru znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
ninedin Re: zmyslowe i seksowne 08.07.04, 17:17 to ja jeszcze dorzucę "Nobody Does It Better" Carly Simon w wykonaniu wyżej wymienionych Odpowiedz Link Zgłoś
ninedin Re: zmyslowe i seksowne 08.07.04, 17:20 wyżej wymienionych = Radiohead, znowu się w złym miejscu wpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: zmyslowe i seksowne 06.07.04, 09:27 Oryginalna raczej nie będę - na pewno "Dance me to the end of love" Cohena, na pewno Jon@Vangelis "Is this love", na pewno "Wuthering heights" Kate Bush, na pewno Peter Cetera "Glory of love"... i jeszcze jeden temat z jakiegoś filmu, śpiewa bodajże Eric Carmen (nie mam pewności) i nie chodzi mi o "All by myself" Z polskich - na przykład "Zawsze tam gdzie Ty" Lady Pank (wspomnienie po mojej byłej miłości)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciul Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:31 oczywiście fighting temptation beyonce i barry white prawie cały Odpowiedz Link Zgłoś
helter-skelter Re: zmyslowe i seksowne = poscielowy:) 06.07.04, 12:46 do poscieli jest jedna i niekwestionowana krolowa - sade.a przed to moze usher, angie stone albo cos w tym guscie.a i jescze supergirl - reamon nie mylic bron boze z eamon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzina Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:02 ww Cohen "dance me to the end of love", king crimson "i talk to the wind" (i "epitaph"), i led zeppellin "stairway to heaven" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innocenty Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:24 April Stevens - Teach Me Tiger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzina Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:48 i jeszcze diana krall : "besame mucho" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:03 with or without you - U2 SOn of the blue sky - Wilki Nothing compares 2U - Shinead O'Connor i wiele, wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalique Berlin - Take my breath away.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.07.04, 16:25 Mam do niej sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal Re: zmyslowe i seksowne IP: *.zurich.pl 06.07.04, 16:27 FNS -Klub Wesołego Szampana Fogg -Ta ostatnia niedziela( ten głos) Stan Borys - Spacer dziką plażą Trubadurzy - Znamy sie tylko z widzenia Joe Dassin L'Eté indien, Parole( w duecie z Dalidą), Emanuelle Joe Dassin Et si tu n'existais pas Serge Gainsbourg Je t'aime moi non plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 16:32 U2: With or Without You If you wear that velvet dress Spanish Eyes One UNTIL THE END OF THE WORLD Please Anastacia: You'll Never Be Alone Black Roses Who's gonna stop the rain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Joe Dassin nie spiewał Emmanuelle IP: *.chello.pl 06.07.04, 20:10 o ile mi wiadomo to piosenke do pierwszej Emmanuelle śpiewał w wersji francuskiej i angielskiej głowny autor tej muzyki tj. Pierre Bachelet. Niestety na płycie którą posiadam nie ma wymienionej osoby która spiewa. Mozna natomiast tak domniemywać ze skoro jest to pierwsza płyta tego kompozytora i jest on piosenkarzem to on jest wykonawcą. Ponadto drugim autorem jmuzyki jest Herve Roy. W necie mozna znależć błedną (życzeniową) informacje ze 2 autorem jest Francis Lai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Barry White IP: *.chello.pl 06.07.04, 20:17 niestety tylko młodzi piszą. Ktoś zauważył ze Barry spiewał z Tiną. To B.W. jest tym najbardziej zmysłowym wykonawcą o zniewalajacym głosie. Przykłady: All Bacause of You Love Serenade Let Me Live My Life Lovin' You Baby - rewelacyjny ponad 10 minutowy!!!!!!! to tylko 3 utwory z jednej płyty z lat 70-tych "Just Another Way to say I love you" a w latach 70-tych BW popełnił wiecej takich płyt... kto poszuka ten znajdzie. maff1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: Barry White IP: *.tele2.pl 07.07.04, 13:02 oj tak, tak! zwłaszcza "Let me live..." - bossska muzyka i ten głos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: PRINCE IP: *.in.arpadt.pl / *.arpadt.pl 07.07.04, 10:25 co prince? szczególy poprosze. Bo sorry ... nie wszystko, a nawet nie wiekszośc. ale napewno: taka mała płytka z Kim Bassiger!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiklo.blog.pl każdego z nas kreci co innego przecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.04, 11:19 jesli chodzi o piosenki z pieprzem to przede wszystkim pink floyd "high hopes" i led zeppelin"stairway to heaven" oraz zespół apocalyptica... w szczególności utwory zespołu metalica które apocalyptica pieknie wykonała na wiolonczelach :] zmysłowe są meidzy innymi "french kissing" sarah connor, ta piosenka jest stara sexy i zmysłowa, jeszcze zmysłowy jest barry white no i sade no i sinead o`connor... co do sexownych.. hmm.. mysle ze kazdy utwor potrafi byc seksowny kazdy pod jakims katem.. to zalezy kto jaki ma humor gust itp. Nick cave jest cudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st19@gazeta.pl Re: zmyslowe i seksowne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:21 Air-Cherry Blossom Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:05 Joe Dassin - L'ete indien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titush Re: zmyslowe i seksowne IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.07.04, 16:33 shola ama shola ama i jeszcze raz... shola ama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Perfect Silence - Blank and Jones IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: zmyslowe i seksowne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:29 I`M A SLAVE 4 U - Britney Spears, no i przepełniona atmosferą dusznego, upalnego schyłku dnia BABY BOY Beyonce i Seana Paula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izalui Re: zmyslowe i seksowne IP: *.ssnet.pl 07.07.04, 20:14 Oto co mnie kręci: Led Zeppelin "Since I've been loving you" Faith No More "Evidence" Garbage "Crush" Placebo "Taste in men" Nine Inch Nails "Physical", "Closer" i przeróbka "Closer To God", "Sanctifield", "Eraser", "Memorabilia", "Underneath It All" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia.m Re: portishead!!! IP: *.ibs.com.pl 08.07.04, 16:52 Cała płytka "Dummy" Portishead. dla mnie rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
belle Re: zmyslowe i seksowne 28.07.04, 23:42 Goldfrapp cała płytka ,,Felt Mountain" - zmysłowa, perwesyjna, niewinna. Odpowiedz Link Zgłoś