Dodaj do ulubionych

Britney Spears

07.07.04, 18:36
Ostatnio Britney Spears coraz bardziej dojrzewa, wystarczy posłuchać "Toxic".
Obecny singel "Everytime" urzekł mnie, chociaż tekst nie jest zbyt wyszukany.
Muzycznie dziewczyna jest coraz fajniejsza. Co o tym sązdicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aha Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:26
      Ta nowa piosenka jest świetna - lekka kołysanka, która przywodzi na myśl
      padający śnieg...
    • Gość: Insect Tylko ten głos... IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:30
      eehh ooohhh ajjj ojjj, bleee
    • Gość: martaa Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:14
      A ja najbardziej lubię "Me against the music" w duecie z Madonną. Nowoczesna,
      świetnie brzmiąca i znakomicie wyprodukowana piosenka. Britney faktycznie
      dojrzewa. Tylko tak dalej.
    • Gość: Grace Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:42
      No co Wy???? Britney to produkt, a nie artystka więc jak można mówić w jej
      przypadku o muzycznym dojrzewaniu???? smile)) Może dojrzewają powoli ludzie,
      którzy piszą dla niej teksty i muzykę, co? smile))) A poza tym wokalnie nie
      rozwinęła się ani trochę....Pozdrawiam
      • Gość: pszemcio Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:44
        zadufana, zapatrzona w siebie gwiazda....wkurwia mnie jak mowi o
        sobie "artystka"
    • Gość: spajsetka Re: Britney Spears IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 08.07.04, 11:13
      ale o co chodzi?
      kogo biją?

boszsz, dziewczyno, opamiętaj się, jeszcze nie jest za późno, rilibig_grinDDD
    • Gość: jan77 Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:57
      A mnie się jej nowe nagrania podobają. I nie jest to kwestia dojrzewania ludzi
      piszących dla niej, bo do tworzenia nowej płyty zatrudniła zupełnie inne osoby
      niż do porzednich (Moby, R.Kelly, P.Diddy, Madonna, Ying Yang Twins, The
      Matrix). Poza tym ona napisała sama część piosenek, więc nie jest jedynie
      odtwórcą. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: mała mi Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:13
      A mnie kręci "Toxic". Jest w tym coś fajnego, podoba mi się od początku, choć
      do jej fanek się nie zaliczam...
    • devilevil321 Re: Britney Spears 08.07.04, 19:09
      nawet jesli repertuar ma lepszy (to potwierdzam), to przeciez to nie jej
      zasluga. jakiejkolwiek ladnej i srednio zdolnej dziewczynie by taki repertuar
      napisali, efekt bylby ten sam.
      pozdrawiam naiwnych smile
    • Gość: ggdfg Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:12
      Jest nieźle. A na pewno lepiej niż na wcześniejszej płycie. Kilka fajnych
      piosenek na imprezę. "Toxic" to jeden z większych hitów tego roku.
    • Gość: brave Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:45
      Szkoda, że nie wydała na singlu "Brave New Girl". Może kogoś by nim do siebie
      przekonała.
    • Gość: video Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:09
      Teledysk do "Everytime" jest naprawdę udany. W końcu wyszedł spod ręki mistrza
      klipów - Davida LaChapelle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka