mnomnomno 07.07.04, 18:36 Ostatnio Britney Spears coraz bardziej dojrzewa, wystarczy posłuchać "Toxic". Obecny singel "Everytime" urzekł mnie, chociaż tekst nie jest zbyt wyszukany. Muzycznie dziewczyna jest coraz fajniejsza. Co o tym sązdicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aha Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:26 Ta nowa piosenka jest świetna - lekka kołysanka, która przywodzi na myśl padający śnieg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Tylko ten głos... IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:30 eehh ooohhh ajjj ojjj, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaa Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:14 A ja najbardziej lubię "Me against the music" w duecie z Madonną. Nowoczesna, świetnie brzmiąca i znakomicie wyprodukowana piosenka. Britney faktycznie dojrzewa. Tylko tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:42 No co Wy???? Britney to produkt, a nie artystka więc jak można mówić w jej przypadku o muzycznym dojrzewaniu???? )) Może dojrzewają powoli ludzie, którzy piszą dla niej teksty i muzykę, co? ))) A poza tym wokalnie nie rozwinęła się ani trochę....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:44 zadufana, zapatrzona w siebie gwiazda....wkurwia mnie jak mowi o sobie "artystka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spajsetka Re: Britney Spears IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 08.07.04, 11:13 ale o co chodzi? kogo biją? boszsz, dziewczyno, opamiętaj się, jeszcze nie jest za późno, riliDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan77 Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:57 A mnie się jej nowe nagrania podobają. I nie jest to kwestia dojrzewania ludzi piszących dla niej, bo do tworzenia nowej płyty zatrudniła zupełnie inne osoby niż do porzednich (Moby, R.Kelly, P.Diddy, Madonna, Ying Yang Twins, The Matrix). Poza tym ona napisała sama część piosenek, więc nie jest jedynie odtwórcą. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:13 A mnie kręci "Toxic". Jest w tym coś fajnego, podoba mi się od początku, choć do jej fanek się nie zaliczam... Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: Britney Spears 08.07.04, 19:09 nawet jesli repertuar ma lepszy (to potwierdzam), to przeciez to nie jej zasluga. jakiejkolwiek ladnej i srednio zdolnej dziewczynie by taki repertuar napisali, efekt bylby ten sam. pozdrawiam naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggdfg Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:12 Jest nieźle. A na pewno lepiej niż na wcześniejszej płycie. Kilka fajnych piosenek na imprezę. "Toxic" to jeden z większych hitów tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brave Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:45 Szkoda, że nie wydała na singlu "Brave New Girl". Może kogoś by nim do siebie przekonała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: video Re: Britney Spears IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:09 Teledysk do "Everytime" jest naprawdę udany. W końcu wyszedł spod ręki mistrza klipów - Davida LaChapelle. Odpowiedz Link Zgłoś