gulon_kuba 19.07.04, 08:41 Słyszeliście kiedzś o Sabinie Włodarskiej.Jest ona Dyrygentem Chóru Alla Pollaca. Wejdźcie kiedyś na forum Alla Pollaca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal-z Re: Forum Alla Polacca 08.11.04, 17:35 ale gdzie znaleźć to forum? wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Forum Alla Polacca 08.11.04, 18:03 cóż, zawsze możesz kliknąć na nicka założyciela i wysłać mu maila z zapytaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Forum Alla Polacca 08.11.04, 20:02 myślę, że to tylko nick. adres email pewnie ma inny Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Forum Alla Polacca 08.11.04, 23:25 myślę, że się dokumentnie mylisz; kliknięcie na nick (na lewo od daty) łączy z pocztą i powoduje wysłanie wiadomości do właściciela rzeczonego nicka. czy ja aby nie tracę czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Forum Alla Polacca 09.11.04, 19:05 Chodzi mi o to, że nie opłaca się wysyłać emaila, bo autor tego wątku korzysta zapewne z adresu powiedzmy jasiu_paciorkowski@wp.pl , a nie z gazetowego konta. Wielu ludzi używa swojego konta tylko jako nick na forum, a swoje adresy email mają inne Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Forum Alla Polacca 09.11.04, 20:57 A skąd ta pewność? Nie spróbujesz - nie będziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
fluteplayer Re: Forum Alla Polacca 06.12.04, 09:15 Siema. Pytanko do zorientowanych: czy w chorze nadal spiewa Ela Olszewska? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś