Dodaj do ulubionych

Open'er Festival 2016

IP: *.grupazpr.pl 21.06.13, 10:55
Open'er Festival 2013 wielkimi krokami już się zbliżasmile świetna zabawa czeka tych co się pojawią na tych koncertach. więcej informacji o tym kto jeszcze wystąpi tutaj znajdziecie:www.eska.pl/news/open_er_festival_2013_miguel_kolejna_gwiazda_festiwalu_zobacz_najwieksze_przeboje_miguela_na_eska_pl_video/84831
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek Re: Open'er Festival 2016 IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.14, 17:24
      Pamiętajcie, źe możecie głosować na Opener'a w konkursie European Festival Awards smile) Generalnie to jeden z najbardziej prestiżowych plebiscytów dotyczących festiwali muzycznych. Więcej info znalazłam tu: niezlesztuki.blogspot.com/2014/10/zagosuj-na-najlepszy-festiwal.html smile PS sa jeszcze inne polskie festiwale, które zostały nominowane smile
      • Gość: Kate Re: Open'er Festival 2016 IP: *.centertel.pl 30.06.16, 20:32
        Muzycznie cudownie, organizacyjnie klapa z dojazdem - miasto niedrożne, brak pasa dla autobusów, setki ludzi spędzających ok godziny w autobusie wypchanym do granic możliwości bez tlenu i drugie tyle w samochodach w Kosakowie 200 metrów od wjazdu z poczuciem że omija ich właśnie koncert na który jechali. Wcześniejszy wyjazd niczego nie zmienia, korek od 16. Jesteśmy właśnie 2 godziny w drodze z Sopotu??, miastu i organizatorom zabrakło empatii i rozsądku.
        • tinysiskin Re: Open'er Festival 2016 18.08.16, 15:00
          Hmm, ja się po prostu prywatnie przygotowałam na taką ewentualność i mieszkałam na polu namiotowym, a jak jechałam do centrum Gdyni, to starałam się wrócić przed porą szczytu. I tak organizatorzy załatwili tyle autobusów, że jeździł jeden za drugim smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka