Gość: JK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:39 Ta muzyka bardzo poprawia mi humor A Ty? Co sądzisz o tym zespole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoo Re: Wolę MOLOKO:) 16.08.04, 12:15 Moloko jest spoko. Ale nastroju nie poprawia, taka smutna, chodź ładna muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo i Moloko i Jamiroquai :) 16.08.04, 13:05 Lata mej wczesnej mlodosci i balangi przy Powrocie Kosmicznego Kowboja Jest tam taki discokiler - "Scam", ktory mielismy zwyczaj puszczac pod rzad po dwie trzy godziny A i dzisiaj czasem sobie wrzuce jedynke czy Odyseje - chlopaki wciaz zapodaja ten sam dobry groove. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Jamiroquai :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:46 ja lubie sunny. poprawia mi humor. ostatnio widzialam wokaliste jamiroquai w programie "The Naked Chief"-czyli angielski Pascal po prostu gotuj. smieszny czlowiek, tyle, ze ma syf w kuchni ale muzyke bardzo lubie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 11:11 tez bardzo lubie. J. Kay jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 17.08.04, 11:14 Nie dość, że jest świetny i robi dobrą muzę, to jeszcze ma odjechane gadżety: kapelusze i samochody...Nie ma chyba fajnej imprezy bez kawałka Jamiroquaia...I każda laska czuje się kosmicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 18:11 no i jeszcze fajnie tanczy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 18.08.04, 09:24 Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:00 Mnie tez bardzo poprawia humor, taka fajna mieszanka soulu, funky, rocka, disco. Bardzo to pozytywnie wibruje i stanowi skuteczne antidodum na smuty co poniektorych artystow dla ktorych depresja jest wciaz trendy. Najbardziej lubie Emergency on planet earth i Travelling without moving. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 17.08.04, 15:09 Pierwsze trzy płyty to klasyka. Każdemu zajmującemu się kompozycją polecam dokładną analizę numerów Jamiroquai. To są przeważnie utwory słuchające się łatwo i przyjemnie, a tymczasem harmonicznie dzieją się tam odpały rzadko spotykane - "Stillness In Time", "Manifest Destiny", "Virtual Insanity", "Mr. Moon"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:03 Harmoniczne odpaly - to sie nie dziwie ze Jamiroquai trafili w moj gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 17.08.04, 22:35 > Harmoniczne odpaly - to sie nie dziwie ze Jamiroquai trafili w moj gust Ale wymieniłaś akurat te dwie prostsze płyty Dzięki takim a nie innym progresjom ich kawałki świetnie się gra na pianie, bo nawet jak będąc dyletantem podajesz gołe funty, to masz wrażenie że uderzasz coś niesamowicie wyrafinowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:06 No bo tylko te dwie prostsze mam Rozumiem, ze odpalow trza szukac na Kosmicznym Kowboju ? A z pozniejszych plyt co jest warte uwagi, bo kraza o nich sprzeczne opinie ? Hmm, "Hooked up" z Emergency..to jest taki malutki odpal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 19.08.04, 14:05 > Hmm, "Hooked up" z Emergency..to jest taki malutki odpal Całkowity. Ale to słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 15:19 JK szybko prowadzi szybkie samochody Gra radośnie. Fajne, choć nie aplikowałem sobie jeszcze żadnego albumu. Ale zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:14 lubie ich bardzo,ale moim zdnaiem te kawalki sa troche monotonne..w sensie takim,ze jeden podobny do f\drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: JAMIROQUAI................................... 19.08.04, 18:29 no co Ty? To tak jakby powiedziec, ze wszystkie kawałki pearl jam są takie same... Podobieństwo jest ale w ramach stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:10 no tak..ale dla mnie to troche zbyt duze podobienstwo. jednak szanuje te muzyke i niektore piosenki bardzo lubie. little l=banan na twarzy chocby przy najgorszym dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 20.08.04, 08:21 "Little L"-hmm, fantastic, a już rozbrajają mnie kompletnie te oklaski w refrenie... Odpowiedz Link Zgłoś
lollek Re: JAMIROQUAI................................... 25.08.04, 21:01 A mi sie nie podoba ale do tanca moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyrics Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.chello.pl 25.08.04, 21:03 zgadzam sie ze poprawia humor ------ lyrics.portroyal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: JAMIROQUAI................................... 25.08.04, 21:20 Mnie ta grupa nudzi. Jedna piosenka, dwie ujdzie. Ale wszystkie utwory są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś