Dodaj do ulubionych

JAMIROQUAI........................................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:39
Ta muzyka bardzo poprawia mi humor smile A Ty? Co sądzisz o tym zespole?
Obserwuj wątek
    • Gość: KreCiK Re: Wolę MOLOKO:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:04
      • bartoo Re: Wolę MOLOKO:) 16.08.04, 12:15
        Moloko jest spoko. Ale nastroju nie poprawia, taka smutna, chodź ładna muzyka...
    • silesius.funkulo i Moloko i Jamiroquai :) 16.08.04, 13:05
      Lata mej wczesnej mlodosci i balangi przy Powrocie Kosmicznego Kowboja smile Jest
      tam taki discokiler - "Scam", ktory mielismy zwyczaj puszczac pod rzad po dwie
      trzy godziny smile
      A i dzisiaj czasem sobie wrzuce jedynke czy Odyseje - chlopaki wciaz zapodaja
      ten sam dobry groove.
      • Gość: silver Jamiroquai :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:46
        ja lubie sunny. poprawia mi humor. ostatnio widzialam wokaliste jamiroquai w
        programie "The Naked Chief"-czyli angielski Pascal po prostu gotuj. smieszny
        czlowiek, tyle, ze ma syf w kuchnismile ale muzyke bardzo lubie.
        pozdrawiam
    • devilevil321 Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 11:11
      tez bardzo lubie. J. Kay jest swietny smile
      • Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 17.08.04, 11:14
        Nie dość, że jest świetny i robi dobrą muzę, to jeszcze ma odjechane gadżety:
        kapelusze i samochody...Nie ma chyba fajnej imprezy bez kawałka Jamiroquaia...I
        każda laska czuje się kosmicznie....
        • devilevil321 Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 18:11
          no i jeszcze fajnie tanczy oczywiscie
          • Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 18.08.04, 09:24
            Oczywiście!
    • Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:00
      Mnie tez bardzo poprawia humor, taka fajna mieszanka soulu, funky, rocka,
      disco. Bardzo to pozytywnie wibruje i stanowi skuteczne antidodum na smuty co
      poniektorych artystow dla ktorych depresja jest wciaz trendy. Najbardziej lubie
      Emergency on planet earth i Travelling without moving.
      • Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 17.08.04, 15:09
        Pierwsze trzy płyty to klasyka.
        Każdemu zajmującemu się kompozycją polecam dokładną analizę numerów Jamiroquai.
        To są przeważnie utwory słuchające się łatwo i przyjemnie, a tymczasem
        harmonicznie dzieją się tam odpały rzadko spotykane - "Stillness In
        Time", "Manifest Destiny", "Virtual Insanity", "Mr. Moon"...
        • Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:03
          Harmoniczne odpaly - to sie nie dziwie ze Jamiroquai trafili w moj gust smile
          • Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 17.08.04, 22:35
            > Harmoniczne odpaly - to sie nie dziwie ze Jamiroquai trafili w moj gust smile

Ale wymieniłaś akurat te dwie prostsze płyty smile
            Dzięki takim a nie innym progresjom ich kawałki świetnie się gra na pianie, bo
            nawet jak będąc dyletantem podajesz gołe funty, to masz wrażenie że uderzasz
            coś niesamowicie wyrafinowanego big_grin
            • Gość: rockfanka Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:06
              No bo tylko te dwie prostsze mam sad Rozumiem, ze odpalow trza szukac na
              Kosmicznym Kowboju ? A z pozniejszych plyt co jest warte uwagi, bo kraza o nich
              sprzeczne opinie ?
              Hmm, "Hooked up" z Emergency..to jest taki malutki odpal smile
              • Gość: RunDLL32 Re: JAMIROQUAI................................... IP: 195.117.50.* 19.08.04, 14:05
                > Hmm, "Hooked up" z Emergency..to jest taki malutki odpal smile

Całkowity. Ale to słychać...
    • humbak Re: JAMIROQUAI................................... 17.08.04, 15:19
      JK szybko prowadzi szybkie samochodysmile Gra radośnie. Fajne, choć nie
      aplikowałem sobie jeszcze żadnego albumu. Ale zamierzamsmile
      • Gość: leelee Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:14
        lubie ich bardzo,ale moim zdnaiem te kawalki sa troche monotonne..w sensie
        takim,ze jeden podobny do f\drugiego
        • collage Re: JAMIROQUAI................................... 19.08.04, 18:29
          no co Ty? To tak jakby powiedziec, ze wszystkie kawałki pearl jam są takie
          same... Podobieństwo jest ale w ramach stylu...
          • Gość: leelee Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:10
            no tak..ale dla mnie to troche zbyt duze podobienstwo. jednak szanuje te muzyke
            i niektore piosenki bardzo lubie. little l=banan na twarzy chocby przy
            najgorszym dolesmile
            • Gość: Kasienia Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 20.08.04, 08:21
              "Little L"-hmm, fantastic, a już rozbrajają mnie kompletnie te oklaski w
              refrenie...
    • lollek Re: JAMIROQUAI................................... 25.08.04, 21:01
      A mi sie nie podoba ale do tanca moze byc.
    • Gość: lyrics Re: JAMIROQUAI................................... IP: *.chello.pl 25.08.04, 21:03
      zgadzam sie ze poprawia humor

------
      lyrics.portroyal.pl
      • grace81 Re: JAMIROQUAI................................... 25.08.04, 21:20
        Mnie ta grupa nudzi. Jedna piosenka, dwie ujdzie. Ale wszystkie utwory są takie
        same.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka