aasiek 14.09.04, 20:15 Mogliby się przebić w końcu, już "Golden Touch" było świetne. Ale... nie takie kawałki u nas tonęły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 20:28 e tam, po co maja sie u nas przebijac? potem ciezko bedzie sie snobowac chyba ze bedziemy sie chwalic ze znalismy ich przed wydaniem singla (thx to kol. Il Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 20:28 Singiel wyszedł chyba pod koniec sierpnia, ciekawostką jest umieszczony na jego stronie B cover outkastowego "Hey Ya!" z sesji w BBC Radio 1. W ogóle ten album to kopalnia potencjalnych przebojów i mogliby tak jeszcze z rok Co do przebijania się u nas - niech najpierw ktoś to wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 20:30 Przez ten slsk żyję w innym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 20:38 Głupi ilhan Singiel wyszedł rzeczywiście teraz, zasugerowałem się jego wcześniejszą obecnością na NME Chart i teledyskiem, który ogladałem w necie jakiś tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 21:57 Oj, wcale nie taki głupi A o singlu wiem tylko dlatego, ze mi takie info przysłali (efekt odsłuchiwania Razorlight z NME czy czegoś inszego...) Z tym snobowaniem to trochę racja... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 22:28 Swietny wybór. Razorlight na stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 23:09 aasiek napisała: > Oj, wcale nie taki głupi > A o singlu wiem tylko dlatego, ze mi takie info przysłali (efekt > odsłuchiwania Razorlight z NME czy czegoś inszego...) No ja między pierwszym, a drugim postem w tym wątku odebrałem pocztę i też to miałem w skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
overfloater Re: "Vice" kolejnym singlem Razorlight 14.09.04, 23:57 Razorlight to kolejny zespół, który się pewnie nie przebije. A jeśli nawet, to świat o nim zapomni za pół roku. Takich zjawisk jest na scenie muzycznej mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś