skynet_00 20.09.04, 23:29 ja obstawiam "Gladiatora". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: next Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.09.04, 23:35 Mi przyszedł do głowy Bandyta. Może nie najlepszy, ale jest ot dla mnie przykład, gdzie muzyka jest lepsza od filmu (zdecydowanie przereklamowanego). Słyszałem te kawałki na żywo w wykonaniu Des Orient - było nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 23:37 Gwiezdne Wojny - wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy seed Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 00:22 Bruno Coulais "Nomadas del Viento (Makrokosmos)". A utwór "Masters of the Field" w wykonaniu Roberta Wyatta to prawdziwa perła. Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 26.09.04, 11:48 tak, to genialny kawalek a z pojedynczych to jeszcze z In The Moo For Love - quizas quizas quizas.. i z Podziemnego kręgu.. Nakrecaja mnie te kawalki.. ale zwykle to dzieki pojedynczym wzbudza sie sentyment do OST w moim przypadku.. Odpowiedz Link Zgłoś
music_is_my_radar Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 00:51 Muzyka do filmu "Lost In Translation" - "Miedzy Slowami" Odpowiedz Link Zgłoś
zoe82 Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 07:50 Natural Born Killers OST Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 08:42 Najlepszy SOUNDTRUCK???? Z dużych ciężarówek zdecydowanie najbardziej podoba mi się dźwięk Volvo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.ew.pl 21.09.04, 17:17 i tak wszyscy jakos zrozumieli ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
emilaya Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 17:49 no z cala pewnoscia muzyka z Reqiuem For A Dream... no i nie podobne ale koniecznie Pulp Fiction--> rewelacja, a ogolnie muzyka do filmow Tarantino... Odpowiedz Link Zgłoś
elektroboj Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 09:31 Ścieżka dżwiękowa do filmu Wima Wendersa "Until The End Of The World" Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 09:54 HEAT z De Niro, kapitalna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 10:03 '200 Motels' - Frank Zappa, który nie żyje, niestety. 'Zabriskie Point' - Pinkflojt. o dziwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:04 Mafia: The City of Lost Heaven. Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 10:10 aha jeszcze Lost Highway była całkiem niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UkaSZ Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:16 Michael Nyman - Gattaca i The Piano, Clint Mansell - Requiem For A Dream, Trevor Jones - The Last Of The Mohicans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witoldo Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:16 Wszystkie soundtracki Johna Williamsa i Jerry'ego Goldsmitha, a także większość Johna Barry'ego. Elmera Bernsteina i Vangelisa. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 ale w temacie proszę... 21.09.04, 10:24 Bo chyba tylko ja się w temacie soundTRUCKU wypowiedziałem))). Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: ale w temacie proszę... 22.09.04, 23:06 Może i na temat, ale potrafisz swą wypowiedź uzasadnić? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 10:46 "Rok diabła" - wbija w fotel i nie pozwala wykonać żadnego ruchu, można tylko słuchać, słuchać i słuchać. a w połączeniu z filmem wciąga i pochłania absolutnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfisz Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 21.09.04, 11:41 jeżeli chodzi o dźwięki ciężarówek, to nie wsłuchiwałem się, ale może Peterbilt - wyraźna linia basowa... A z filmów - Truposz Jarmuscha i absolutnie magiczna gitara Neila Younga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agattta Re: Twin Peaks. IP: *.metrocafe.pl 21.09.04, 16:18 Nie uważam za najlepszy, ale bardzo lubię soundtrack z filmu "Judgement Night" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 16:51 Soundtrack, mój ulubiony, to Forrest Gump Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Miasto ANiołów Nr 1 !! IP: 172.16.3.* 21.09.04, 16:55 No jak to jaki ?? City Of Angels !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret E.Moricone - Dawno temu w Ameryce IP: *.in.arpadt.pl / *.arpadt.pl 21.09.04, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Million dollar hotel, Dead man walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:35 Million Dollar Hotel - cudny klimat.......Bono stworzył muzykę, która usunęła w cień całą dyskografię U2 Dead Man Walking - świetni wykonawcy (patti smith, tom vaits, eddi vedder, johnny cash itd) i piekne pieśni Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 18:16 "piraci z karaibów: klątwa czarnej perły" po stokroć! Odpowiedz Link Zgłoś
agent_denton Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 21.09.04, 21:19 Wszystko, absolutnie wszystkie soundtracki, których dotknie się Craig Armstrong!!! To chyba najlepszy teraz kompozytor muzyki filmowej- łączy klasycyzm soundtrackowy z nowoczesnymi brzmieniami- wyraziście i we wspaniałym stylu. Wymienię może parę : Plunkett & Macleane (genialne "Escape") Kiss of the Dragon - w zasadzie to mam na myśli jedną piosenkę : "As if to nothing" C. Armstronga 3 piosenki z Love Actually : "Portugese Love Theme", "PM's Love Theme", "Glasgow Love Theme" Poza tym "Taniec Eleny" z Bandyty, autor- Michał Lorenc Jezeli jesteśmy już przy Mafii (co popieram ), to wymieniłbym jeszcze Deus'a Ex'a, Silent Hill'a 3, military_base.mp3 z soundtracku do Painkillera (do ściagnięcia na stronie gry) Inne filmy :Amelia- sympatyczny soundtrack i... wiele innych zapewne, po prostu kazdy lubi cos na swój sposób... albo wyznaje zasadę : "Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma" Odpowiedz Link Zgłoś
bleee2000 Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 22.09.04, 22:56 romeo must die save the last dance Odpowiedz Link Zgłoś
humbak E tam Gladiator:) 22.09.04, 23:05 A poważnie, ja obstawiam: 1 Sądna noc 2 Dorwać małego 3 Ghost dog Dalej nie piszę, ale jest jeszcze parę* naprawdę świetnych. *subiektywne Odpowiedz Link Zgłoś
mycha Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 23.09.04, 13:35 jest ich kilka, ale ten naj... to "dead man" bezapelacyjnie) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 23.09.04, 13:55 Shaft, Brudny Harry, Brudny Harry, Shaft Ostatnimi czasy Miasto Bogow. No chyba, ze rzeczywiscie chodzilo Ci o soundtrack z truckami - tu wygrywa kozacki Over the Top z S. Stallonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarod Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 19:55 Ostatni Mohikanin Twierdza !! Gladiator oczywiście Krzysztof Kolumb - Vangelis NIe ma lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarod Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.04, 20:01 Zapomniałbym !! Pamiętacie serial o Robin Hoodzie z niesamowitą muzą CLANNAD - LEGENDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 23.09.04, 20:28 jak dla mnie "Save the last dance" (obie płytki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negativna Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:27 - Gladiator - Requiem dla snu - Moulin Rouge - Dracula - Dekalog - Tańcząc w ciemnościch - Piekny umysł i na razie to by było na tyle "Prawdziwośc jest własnościa mysli, a myśl jest wtedy prawdziwa jeśli jest zgodna z rzeczywistością" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:03 z filmu "PI", totalny kosmos, pojedyncze utwory np z 12 małpek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 00:44 Natural Born Killers Ghost in the shell Szakal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mael lola rennt IP: *.toya.net.pl 26.09.04, 01:28 najlepszy jaki slyszalem to wlasnie do filmu "run lola run" jest integralna czscia filmu ktory klimat ma nie do przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
emilaya Re: Najlepszy Soundtruck jaki słyszeliście 26.09.04, 17:10 ... widzialam wczoraj naprawde niezly film--> "H". Japonski.. albo koreanski, wybaczcie ale nie pamietam. no i sciezka muzyczna wyjatkowo mile mnie zaskoczyla. zdacydowanie nie jest to najlepszy soundtruck jaki slyszalam ale dobry na pewno, moze nawet bardzo dobry i racja: sciezka z "Biegnij Lola, Biegnij"--> rewelacja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś