Dodaj do ulubionych

Judas Priest w Polsce

IP: *.comernet.pl 26.11.04, 09:03
I bardzo dobrze!Do Polski niestety często zaprasza się dziadostwo pod szyldem
muzyki światowej klasy (Festiwal w Sopocie), a mało jest zagranicznej,
prawdziwie dobrej muzyki.Jeszcze czekam na AC/DC i będę już całkiem
szczęśliwy.
Obserwuj wątek
    • Gość: qsionc Re: Judas Priest w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:09
      Taa tylko, ze zaraz zleca sie milosnicy LP, Korna i innych nu metalowych
      wynalazkow, ktorzy zmieszaja z blotem JP (oczywiscie nie wszyscy).
      Heh czesto marudze, ze mieszkam bardzo blisko hanysow ze Slaska, ale czasem ma
      to jednak swoje zalety smile (niedawno Meta, teraz JP)
    • Gość: fishcap Re: Judas Priest w Polsce IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 12:19
      Czekamy na JP z utęsknieniem w Polsce. Grono forumowiczów z www.demo.net.pl już
      kompletuje ekipę. Freewheel BURNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: greeb0 ueee żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:25
      nie bardzo rozumiem. czemu do polski sprowadza sie przebrzmiewaje gwiazdy metalu
      z lat 80. a nie np. Mars Volte? nie ma sie czym podniecac moim zdaniem
      • Gość: abs Re: ueee żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:22
        co to znaczy trąci mychą, skąd się to wzieło (te powiedzenie) ??

z góry dzięx za odpowiedz

Up the iron
      • piotrek_63 Re: ueee żenada 26.11.04, 22:24
        Bo Mars Volta widocznie nie wzbudzi niczyjego zainteresowania. A na pewno nie
        takie jak Judas Priest zwlaszcza po powrocie Halforda.
      • negatywista Re: ueee żenada 26.11.04, 22:34
        Co znaczy przebrzmiewające?? Kolego, czy ty wertujesz Bravo w gorączkowym
        poszukiwaniu najnowszych trendów?

Mars Volta swoją drogą wymiata, ale wcale nie są tacy hop siup do przodu, tylko
        momentami rżną bardzo retro, czerpiąc garściami od "przebrzmiałych" gwiazd lat
        70-tych. Tak więc uważaj, bo będziesz jeszcze nie na czasie.

negatywista
        www.krokwmrok.mylog.pl
      • Gość: Migotek Re: ueee żenada IP: 81.219.117.* 28.11.04, 10:20
        To Twoje zdanie...szkoda gadać.Im happy!!!Judas Priest in Poland juhuuusmile!!!
        Będzie jazda.
      • Gość: żenada to cw.. Re: ueee żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:06
        człowieku pojebało cie do reszty. pomyśl co Mars Volta ma wspólnego z heavy
        metalem?!!! czy ty sie ku.. w ogóle znasz na muzyce?!! gdzie mars volta do
        takich BOGÓW muzyki jak Judas Priest? z tymi swoimi uwagami spie..j na
        madagaskar i nie wtrącaj sie do metalu.
    • Gość: jack Re: Judas Priest w Polsce IP: *.client.comcast.net 26.11.04, 14:55
      a mandaryna to tam bedzie tyz?
    • Gość: olo Re: Judas Priest w Polsce IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.11.04, 15:07
      widziałem JP w tym roku na ozzfescie, wypadli kiepsciuchno, granie trąci mychą, a zachowanie sceniczne i imidżsmile jak u scorpions. w porównaniu z black sabbath wygladało to żenujaco.
      ps: nie znosze nu metalu i czy jak to sie tam nazywa.
    • crazy.berserker Re: Judas Priest w Polsce 26.11.04, 15:26
      Coś mi się wydaje że koncert będzie przypominał występ KISS-ów sprzed kilku
      lat - po prostu się nie odbędzie z powodu małego zainteresowania tym
      odgrzewanym kotletem
      • Gość: jarek-b Re: Judas Priest w Polsce IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 22:24
        Sam jesteś odgrzewany kotlet! Byłem w czerwcu tego roku na koncercie JP w Pradze. T-Mobile Arena była pełniuteńka, a koncert rewelacyjny. Może nie aż tak świetny jak np. Iron Maiden, ale i tak zajebisty.
        • negatywista Re: Judas Priest w Polsce 26.11.04, 22:37
          Dla mnie Maiden to pikuś przy Priestach. Ironów w ogóle nie trawię.
          • Gość: jarek-b Re: Judas Priest w Polsce IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 23:47
            Chodziło mi o jeden aspekt koncertu: Ironi mają doskonały kontakt z publiką i widać że sami się świetnie bawią. Judasi po prostu byli na scenie i grali, a Halford do publiki odezwał się chyba dwa razy. Grali świetnie, ale trochę mało spontanicznie. Jak dobrze zaprogramowane roboty. Ale mimo to usłyszeć na żywo "Breaking The Law" albo "Living After Midnight" to było niezapomniane przeżycie!
            A co do samej muzyki - lubię i jednych i drugich.
            Pozdrawiam
    • negatywista rewelaja ;) 26.11.04, 15:36
      na to czekałem
      • Gość: Tom K Some Heads Are Gonna Roll IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.11.04, 21:38
        O Yeah!
        • Gość: Migotek Re: Some Heads Are Gonna Roll IP: 81.219.117.* 28.11.04, 10:23
          Desert Plains!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yeah-Higher and higher...
    • Gość: ha!ha! Re: Judas Priest w Polsce IP: *.bbtec.net 27.11.04, 03:59
      czy TEGO jeszcze ktos slucha??
      • Gość: Migotek Re: Judas Priest w Polsce IP: 81.219.117.* 28.11.04, 10:16
        Tak!!!Stary odłącz sie czasem od HIP-HOPU,bo to zryje Ci mózg.
    • Gość: Artx Re: Judas Priest w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:27
      Super widziałem Priest bez Roba w 98' ale z Robem to coś innego, będzie wielka
      jazda bez trzymanki a nieświadomi niech się nie wtrącają tylko zobaczą jak
      porządne granie wygląda! Takich koncertów więcej Gammma Ray6 Helloween, Iron
      Maiden i Running Wild a będzie ok.
    • negatywista a nie wiecie czy... 28.11.04, 14:17
      ...podczas tej trasy JP wykonuje jakieś utwory z solowej płyty
      Halforda "Resurrection"?
      Takie "Silent screams" mogliby grać, bo jest boskie
    • syrop_przeciwkaszlowy Re: Judas Priest w Polsce 03.12.04, 15:52
      Ac/Dc to chyba nie graja juz...
    • Gość: M_DO Re: Judas Priest w Polsce IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.04, 18:31
      Zgadzam się z Tobą. Muzykę JP poznałem w latach 70tych. Grałem wtedy w grupie
      metalowej na wiośle. Do dziś prawie każdego dnia słucham płyty Priest-Live.
      Dla mnie nie mają równych. Ostatnio widziałem ich w czerwcu w Budapeszcie.
      Koncert......? To nie był koncert. To była uczta. A atmosfera na widowni? Obłęd.
      Ktoś pisał że przestażałe. Nie prawda. Lao Fender wymyślił Stratocastera ponad
      50 lat temu. Do dziś wszyscy go tylko naśladują. Priest to taki Strat. Można go
      słuchać ponad 20 lat i nadal jest to dobre i ciekawe.
      Oczywiście są inni, lepsi, gorsi ale Priest jest tylko jeden.
      Nieśmiertelny.
    • haribo_goldbaren Re: Judas Priest w Polsce 21.01.05, 23:35
      Juz coraz mniej czasu do koncertu,super.Juz bilecik se kupilem,juz transport
      zalatwilem,i odliczam dni do muzycznego swieta.Dobrze ze do polski przyjerzdzaja
      od czasu do czasu porzadni muzycy.Ciekwe czego "gwiazdy" typu Interpol,omijaja
      nasz kraj szerokim lukiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka