Gość: jb IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 18:19 To oni jeszcze istnieja ? Kiedys to byly zespoly i muzyka. Ten murzynski gadany rap dziala mi na nerwy.Tak samo ten hip hop. Ludzie jakie to badziewie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ibisz Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:46 fajnie ze beda w maju, chyba pojade. Na Metallice było 45tyś luda, ciekawe czy teraz tez tyle bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seqla Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:59 yeah najlepsza heavy metalowa grupa znow w polsce!! i jak to nie isc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomas Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:40 z tej lapidarnej formy wypowiedzi wynika tylko jedno, że autor jest poprostu zwyczajnie ograniczony. To zwykły neofob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canis_lupus Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:45 To jest najbardziej zajebisty rockowy zespól, a zobaczyc ich an żywo to nielada gratka:] Nawet teraz pisząc to słucham ich paschendale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: 195.245.217.* 06.01.05, 19:57 > To oni jeszcze istnieja ? Istnieją, żeby piłować wciąż to samo dla ludzi, którym zepsuły się zegarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freehand Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.com.pl / *.com.pl 07.01.05, 22:09 "> Ludzie jakie to badziewie !!!" wypłacz się mamusi, a nie tutaj metalowy cepie!!! =przynajmniej jak zagrają, to będzie mniej BRUDóW na ulicach...bo się będą w błocie tarzać! PS. do zespołu nic nie mam, ale drewna do lasu>jb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toomasz Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.net26.pl / *.net26.pl 07.01.05, 22:29 Ciekawe, że na koncerty gwiazd typu Kelis przychodzi po kilka tysięcy ludzi, a na Iron czy Metallice conajmniej kilkanaście.... Już wiem!! niezliczone rzesze fanów tej muzy nie chcodzą na koncert bo się boją że ktoś pod sceną - nie daj boże - nadepnie im na nogę....Nie lubie być złośliwy, ale już mam dość czytania ataków na jakąś kapele tylko dlatego że jest stara, popularna, i ma swój styl. Jak ktoś atakuje hip hop czy nowe kapele, to jest "nietolerancyjnym neofobem", natomiast najeżdrzanie na Iron Maiden jest "cool" i "trendy". Dodam jeszcze że nie jestem wielkim fanatykiem IM, ale na koncert z przyjemnością się wybiore. A jeśli ktoś uważa metali za brudasów... to jest dziwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Masz 100% racje IP: 212.191.132.* 10.01.05, 02:19 Predzej o niektorych sluchaczach blokowego Hip-Hopa mozna powiedziec ze to brudasy, bo metale raczej nie wysiaduja pod blokiem. To byla mala forma ataka na nowy wesolkow. Sam jestem fanem Miadanka, ale lubie rowiniez i Beasty Boys, czy Fisza czy tez OSTR-a, wiec pokoj bracie i nie jedz po starszych kapelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:29 Zgadazam się! Iron Maiden to naprawdę zajebisty zespół! Ja jestem jego bardzo wielką fanką i na 100% pojadę na koncert! Może mam 15 lat ale to nie znaczy, że nie zanm się na muzyce. Już nie mogę się doczekać tego dnia kiedy ich zobaczę na żywo! Będzie zajebiście!! Pozdrawiam wszystkich fanów Ironów!! Trzymajcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.chello.pl 13.01.05, 10:10 iron maiden gra dluzej niz zyjesz czlowieczku i sam ten fakt budzi szacunek. to nie jest rap hip-hop czy inna tego typu imitacja muzyki, ktorej wykonawca po wydaniu jednej dwoch plyt znikaja i nikt o nich nie pamieta. a jesli o ludziach ktorzy sluchaja rocka mowisz brudasy to jest lekarz do ktorego powinnienes sie zglosic ten specjalista nazywa sie psychiatra. metal przynajmniej nie chodza i nie szukaja kogos komu mozna by wpier.... spuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrota Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.238.81.17.adsl.inetia.pl 24.01.05, 21:08 Co się z tym światem dzieje... Ludzie chyba całkowicie powariowali Słucham raczej cięższych brzmień a Iron Maiden to jeden z moich ulubionych zespołów ale nigdy nikogo nie bluzgałam za to że słucha innej muzy niż ja. Co prawda nie słucham hip-hopu ani podobnego do hh hmmmm"hiphopolo" ale jeżeli ktoś to lubi to ok. Co do określania kogokolwiek jako brudas...<hahaha> śmiechu warte. Myślę że brudasem jest ten kto nie dba o higienę osobistą a nie ten kto słucha metalu lub temu podobnej muzy i ubiera sie na czarno. W ludziach dzisiejszych czasów za dużo jest agresji i za mało tolerancji dla osób o innych poglądach czy nawet lubiących inną muzykę niż oni sami... Coż niestety świata nie zmienię... A na razie cieszę się że IM znowu wracają do Polski i mam nadzieję że na koncercie będzie zajefajnie... Pozdrawiam wszystkich(tych którzy mnie wyśmieja i zbluzgają też)!!! Peace & Love ludzie więcej tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^ Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.wroclaw.mm.pl 13.01.05, 14:12 Racja, racja. Dzisiaj radio i TV zasypuje ludzi badziewiem i jeszcze wmawia, że to jest na topie. Ludzie słuchają i tak myślą niestety. Up the Irons!!! Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: Iron Maiden w Chorzowie 13.01.05, 19:02 koncert na pewno będzie super. kumpel niedawno pożyczył mi ROCK IN RIO na dvd i byłam pod wieeeeeeeeeeeeeelkim wrażeniem. 250 000 ludzi i 6 rockmanów i brazylia jest ich! po prostu super. szkoda, że nie mogę wybrać się w maju do chorzowa (( chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
marbig Re: Iron Maiden w Chorzowie 16.01.05, 17:49 Byłem na Metallice a teraz jade na Irona (drógi raz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:07 Poejechałbym ale już raz byłem. Wolę jechać na Judas Priest. To dopiero będzie odlot. Już słyszałem nową płytę. Zjada całą dyskografię Maiden bez popity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:10 sory ale jezeli o maidenach mowich rap to lepiej zebym cie nie spotkał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:12 czy komuś już wiadomo kto bedzie suportował iron maiden w maju ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Iron Maiden w Chorzowie 28.01.05, 14:59 Nic nie jest potwierdzone, ale podobno Megadeth, słyszałem też że King Diamond, ale to raczej bzdura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaciek Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:09 Poejechałbym ale już raz byłem. Wolę jechać na Judas Priest. To dopiero będzie odlot. Już słyszałem nową płytę. Zjada całą dyskografię Maiden bez popity, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Iron Maiden w Chorzowie 29.01.05, 08:03 Judas rządzi ja postaram się iść i na to i na to(mieszkam 200 m od stadionu i kilka km os spodka więc odpadają mi koszty podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron maiden Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:54 Iron maiden nie są jakimś zwiewnym zespoloikiem. wydali ponad 14 płyt, a sami grają od 30 lat. zdegustowany jestem Odpowiedz Link Zgłoś