Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:30 jak dla mnie whitney houston - i will always love you a dla was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: icxs Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.siec2000.pl 23.12.04, 15:29 I can't smile without you (Barry Manilow) Strangers in the night (Sinatra) może być? Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 23.12.04, 15:36 "true love waits" i "exit music(for a film)"- RADIOHEAD Odpowiedz Link Zgłoś
olig Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 07.01.05, 14:15 Nie sluchalem Seal duzo, ale "Kiss from a Rose" bardzo mi podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 212.244.126.* 26.07.05, 12:22 No i oczywiscie ponadczasowe - All I Need w wykonaniu Air Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:56 I WAS BORN TO LOVE YoU z plyty Made in heaven QUEEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatywny Imagine - John Lennon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 15:55 Jest o milosci, ale szerzej rozumianej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Imagine - Manifest komunistyczno ... IP: 213.77.14.* 26.07.05, 13:01 anarchistyczny. Nic więcej... jedna z najbardziej popi..lonych piosenek napisanych przez komunistę-anarchistę. Melodia całkiem fajna ale tekst bełkot... lepiej by KGB wraz GRU nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dzieki wielkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:34 juz sciagam.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.nyc.rr.com 23.12.04, 16:38 \Frank Zappa American Composer\1984 - Them Or Us (October)\Frank Zappa - Them Or Us - 01 - The Closer You Are.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a cos z bardziej wspolczesnych?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:53 przyznaje ze te klimaty nie do konca mi sie podobaja ( ale dzieki za kazdy wpis, wpisujcie dalej prosze!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: a cos z bardziej wspolczesnych?? IP: *.nyc.rr.com 23.12.04, 22:31 Wspolczesne nie moga byc ponadczasowe. Bo sa wspolczesne )) Przypomnial mi sie jeszcze jeden hit : > Quincy Jones\Quincy Jones - Q's Jook Joint\04 - You Put A Move On My Heart.mp3 Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: a cos z bardziej wspolczesnych?? IP: *.nyc.rr.com 23.12.04, 22:51 Guns N' Roses - The Spaghetti Incident- - 01 - Since I Don't Have You.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:56 ONE!! U2 With or without you... U2 Everybody hurts R.E.M. na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
wojgol1 Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 23.12.04, 19:50 GUNS N ROSES: -"patience" -"november rain" -"don't cry" A z polskich: Perfect: "Kołysanka dla nieznajomej" "Em" Ira: "Bezsenni" Lady Pank "Pani moich snów" "Zawsze tam gdzie Ty" TSA "Trzy zapałki" "Alien" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Queensryche - I don't believe in love (n/t) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.12.04, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Queensryche - I don't believe in love (n/t) IP: *.chello.pl 23.12.04, 20:32 I've got You under my skin - Frank Sinatra dowolna wersja choć ja polecałbym te w duecie z Bono Odpowiedz Link Zgłoś
pepeluka Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 24.12.04, 01:58 Toni Braxton - Unbreak my heart 3 Doors Down - Here Without You Hey - Moja i Twoja Nadzieja Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow Leonard Cohen - Dance me to the end of love Mafia - Imie deszczu Michael Bolton - When A Man Loves A Woman Republika - Mamona ( omiłości a że do mamony to już pomińmy ) Sixteen - Obudź we mnie Wenus Evanescence - My immortal Varius Manx - Piosenka Księżycowa Whitney Houston - My Love Is Your Love Wilki - trzy noce z deszczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja :)) ponownie DZIEKUJE, ktos jeszcze ? :)))**** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icxs Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.siec2000.pl 25.12.04, 00:22 the winner takes it all (ABBA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukerro Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.chello.pl 04.01.05, 18:50 Goo goo dolls-Iris Placebo-Without you I'm nothing Nie ma lepszych!! Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 25.12.04, 01:13 chlopcy z placu broni - kocham cie myslovitz - chcialbym umrzec z milosci love story republika - odchodzac, raz na milion lat, zapytaj mnie czy cie kocham, moja angelika beverly craven - love scenes sting - shape of my heart moody blues - nights in white satin Odpowiedz Link Zgłoś
ice_age_comin Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 25.12.04, 11:18 bezdyskusyjnie, powtarzam, BEZDYSKUSYJNIE ARCHIVE - again w wersji albumowej, 16 minutowej. ...youre tearing me apart... Odpowiedz Link Zgłoś
ice_age_comin Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 25.12.04, 11:26 jeszcze jedna ode mnie, bo milosc nie zawze jest szczesliwa fisz- sznurowadla brrrrr, ciarki chodza po plecach, tak rozwalajacy jest text Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 81.15.254.* 07.01.05, 14:51 popieram fajna piosenka ale ciekawe kto tu kogo zdradził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 81.15.254.* 07.01.05, 14:54 "sznurowadła" jak najbardzeiej ja bym jeszcze dodała piosenke Edyty Bartosiewicz tytułu nie pamiętam ale leci to tak " kochanie śpiesz się spiesz, bo życie tak krótkie jest itd " a tak generalnie było to o ogniu i pochodni może ktos kojarzy tytuł?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mozna.wyswietlic.strony Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 08.01.05, 13:06 Miłość jak ogień :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja THX :************* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 12:07 ale oczywiscie chetnie przyjme nastepne typy... kto da wiecej? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejta Re: THX :************* IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.04, 21:42 Bob Dylan, "You belong to me". Bylo na OST Natural Born Killers (tylko uwaga, tam bylo obciete). Super romantico pod warunkiem ze nie ma sie problemu z zachrypnietym glosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest fajne Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 02:15 ,,promes me'' ,,shallow water'' Odpowiedz Link Zgłoś
carlcraig Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 26.12.04, 14:06 nina simone-my baby Odpowiedz Link Zgłoś
carlcraig Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 26.12.04, 14:24 a zinnej beczki salif keita-yamore[chyba o milosci] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:38 Jestem kobietą - Maanam. Miłośc jest jak opium - Maanam Miłość od pierwszego spojrzenia - Maanam ale najlepsza ta pierwsza - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><((((*> Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:07 CRAIG ARMSTRONG & ELIZABETH FRASER - "This Love" U2 - "One" LENNY KRAVITZ - "Belive In Me" GUNS N' ROSES - "Don't cry" BON JOVI - "Always" REM - "Everybody Hurts" BRIAN FERRY - "Slave to love" WHAM - "Last Christmas" RICHARD MARX - "Wherever You Go" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 27.12.04, 13:58 no i nikt nie pamietal o "Lovesong" The Cure. cudo. poza tym : "wave" - we wszystkich wykonaniach "something" - george harrisson "time after time" - cyndi lauper "walk on by" - absolutnie ponadczasowe, najlepiej w wykonaniu Dionne Warwick "ground beneath her feet" - U2 "je t'aime...moi non plus" - Serge Gainsbourg + Jane Birkin "absolute beginners" david bowie itd. itd. mozna tak godzinami, trzeba by tylko subkategorie zrobic. i mialbys kilkuplytowa skladanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 212.244.126.* 26.07.05, 12:21 A Lady in Red W wykonaniu Chrisa de Burgh? i jeszcze If Love Is A Red Dress (Hang Me In Rags) - Maria McKee na sciezce dzwiekowej Pulp Fiction Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 212.244.126.* 26.07.05, 12:23 Lenny Kravitz tez "I belong to you" Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 27.12.04, 15:22 JOY DIVISION - Love Will Tear Us Apart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emesul Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:31 Do mnie przemawia utwór MONACO -Jean Francoise Maurice. Może ktoś wie gdzie ten utwór złapać - dawno go nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.udn.pl 27.12.04, 17:53 Bajm "Jezioro szczęścia" - super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Koniecznie Cohen !!!! IP: *.aster.pl 27.12.04, 18:46 Dance me in the love .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Koniecznie Cohen !!!! IP: *.aster.pl 28.12.04, 09:12 "Dance me to the and of love" - na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 27.12.04, 19:15 shola ama i laura pausini )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: 193.29.205.* 27.12.04, 20:40 When I need you, najlepiej w wykonaniu Julio Iglesiasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:21 bonnie tyler - The total eclipse of the heart mariah carey - My all, Without You lionel richie - hello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.aster.pl 28.12.04, 23:42 Nie znam francuskiego, ale był kiedys taki Francuz, fonetycznie jego nazwisko brzmi "Żo Dasen" , i śpiewał taką cudną piosenkę. Czasem ją nadają. Refren jest dość banalny, ale całość dobra. A z naszych przebój wprawdzie nie ponadczasowy, bo tegoroczny: "Trudno tak" - Bartosiewicz i Krawczyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - 04.01.05, 19:29 Joe Dassin, a piosenki to (uwaga strzelam): 1. Et si tu n'existais pas (e si tiu negziste pa :o) ) 2. L'ete indian (lete ędię :o) , zaczyna sie od takiego parapapra, a potem on tam śpiewa m. in. "on ira u tiu wudra ką tiu wudra"...) Sorry, nie mam akcentów francuskich na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: PONADCZASOWE PIOSENKI O MILOSCI - robie CD - IP: *.aster.pl 05.01.05, 17:51 Tak, to ta pierwsza piosenka! Odpowiedz Link Zgłoś