Dodaj do ulubionych

dzakasssss

21.01.05, 23:51
wlasnie zobaczylam takie cosÖ
gosc majac na sobie skape meskie majty poszedl sobie przekluc ..posladki!!!!
tak zeby zamykaly mu "otwor" - jak sam to okreslilwink)))))
no i chwile pobyl potem z takim kolczykiem w dupie
no naprawde nie ma to jak zajebisty pomysl
to jeden z programow ktorych naprawde NIE do konca ROZUMIEM..

ps. wiem ze ma swoich zwolennikowsmile)))
Obserwuj wątek
    • pagaj_75 Re: dzakasssss 21.01.05, 23:55
      Moje życie dzieli się na to przed dżakasem i to po nim. Nic już nie będzie takie
      samo jak kiedyś. smile

ps. Bynajmniej powyższe nie oznacza, że należę do owych zwolenników wink
      • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 00:16
        A ja uważam że Jackass to Kevin Sam w Domu w wersji dla masochistów. Tania podróba czyli.
        PS
        Nie uważam, aby poza zarządem MTV byli jacyś fani tego programusmile
        • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 10:17
          drogi humbaku, i tu sie myliszsmile
          nie pytajcie za co, po co i dlaczego (byc moze smiech z czyjejs glupoty pomaga
          na chwile zapomniec o wlasnej..?), ale uwielbiam jackass. to jest program
          niezrozumialy, glupi, kretynski, dziwny, masochistyczny, momentami sadystyczny,
          obrzydliwy, oblesny.. i co tam jeszcze uda sie wam wymyslic z co po ciekawszych
          epitetow. ale ja naprawde go uwielbiam. i osobiscie znam jeszcze pare osob,
          ktore czuja to samo, co jasmile
          • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 10:25
            Dobra, to ja mam pytanie. W którym z tych programów (Jackass i podobne) były walki kurczak wielkanocny vs. św Mikołaj?
            • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 13:26
              ja ogladam tylko jackass (goscie z dirty sanchez sa jednak za bardzo popaprani
              jak na moj gust i jakos mnie wkurzaja) - nie przypominam sobie zeby
              knoxville&co. mieli cos takiego u siebie, ale moze nie wszystko w tej chwili
              pamietam. przebierali sie za kroliki na pewno, za hokeistow, za byka...
              pamietam odcinek, jak knoxville przebrany za mikolaja poszedl zrobic sobie
              lewatywe. byl konkurs na wypicie swiatecznego koktailu i wtedy tez wsyzscy byli
              przebrani za rozne taki dziwne postacismile
              • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 14:09
                No to chyba był jednak Sanchez. To aklurat było boskie. Na przykład Kurczak siedzi sobie w praku na ławce, a Święty się rozpędza i wykonuje salto tak, że ląduje plecami w pozycji odwróconej na wyżej wymienionymsmile No i jeszcze pojedynek rycerzy ujeżdżających trójkołowce dziecięce na meczu lub treningu foorballu US. Ja w tym tylko absurdalność sytuacji lubięsmile
                • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 16:51
                  rycerze na rowerkach to byl jackasssmile
                  • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 17:02
                    Hmmmm... możliwe. I kajakarstwo schodzowe też było wdechowe.
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 18:09
                      zgadzam siesmile i jeszcze snowboard ulicami, lamany przez surfing. do lez smiechu
                      doprowadzilo mnei prawie rozwijanie z dywanu knoxville'asmile))
          • mallina Re: dzakasssss 22.01.05, 13:04
            a widzialas to o czym pisalam w pierwszym poscie?wink))
            znam tylu ludzi, ale chyba zaden nie dalby se tak dupy przeklucsmile)))
            • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 13:23
              oczywiscie ze widzialamsmile gwoli scislowsci to byly posladki steve'a-osmile))
              dla mnie najlepszym numerem bylo wlozenie samochodzika per rectum ze tak powiem
              i pojscie z dupo-wkladka do lekarza, ktory nie mial pojecia, ze to dla jaj
              wszystko i rtg zrobil nawet swojemu pacjentowismile))
              przyznam szczerze, ze miewam czasem mysl "cieakwe, jak by to bylo.." podczas
              ogladania jackass, ale nie akurat podczas odcinka z posladkami steve-osmile))
              • mallina Re: dzakasssss 22.01.05, 13:47
                haa, latwiej wlozyc trudniej wyjacbig_grinDD

oni wogole to lubia eksperymentowac ze swoimi posladkamiwink - pamietam jak
                jezdzili na papierze sciernym
                • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 16:52
                  taksmile i lubia rowniez obnazac swoje posladki na najrozniejsze sposoby
                  (najlepszy w tym jest chyba "party boy"smile)) )
                  • mallina Re: dzakasssss 22.01.05, 18:13
                    posladki ale i tez inne czesci meskiego cialasmile
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 19:20
                      a owszemsmile

ps. zabila mnie twoja sygnaturkawink)) to zdecydowanie najseksowniejsza kobieta
                      na ziemii...
                      • mallina Re: dzakasssss 22.01.05, 19:34
                        a tak Monika to wyglada na taka kobiete co zawsze dobrze wyglada
                        niezaleznie od wszystkiego
                        smile)
                        • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 21:09
                          No, a tu mata jeszcze jedno zdjątko z dobrego źródłasmile
                          www.swirc.com/mini/portraits/monica_bellucci.html
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 21:12
                            o kurka... wspaniale. dzieki humbaksmile przepieknesmile))
                        • pagaj_75 Re: dzakasssss 23.01.05, 00:41
                          mallina napisała:

> a tak Monika to wyglada na taka kobiete co zawsze dobrze wyglada
                          > niezaleznie od wszystkiego

e tam. w matriksie widać było, że zaczyna się sypać sad(
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 23.01.05, 09:14
                            chcialabym sie tak sypac jak onatongue_out
    • grimsrund Re: dzakasssss 22.01.05, 15:54
      Oglądałem jeno kinową wersję i ona rządzi zdecydowanie. Był tam nawet Heniek
      Rollins kierujący wozem w czasie tatuażowego motocrossu... Serialu nie
      oglądałem nigdy, ale pewnie też jest niezły smile)
      • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 16:50
        niezly to malo powiedzianesmile))
        jesli podobala ci sie kinowa wersja, to w odcinki tez bys sie wkrecilsmile))
    • ilhan Re: dzakasssss 22.01.05, 20:42
      Nie ma Jackassa. I wszystkich jego bezmózgich, wyłącznie szkodliwych pochodnych typu Dirty Sanchez albo Viva La Bam. Moim skromnym zdaniem oczywiście.
      • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 21:19
        nie rozumiem, w ktorym miejscu viva la bam jest szkodliwe..? jak robia podkop
        pod sypialnie don vito? albo podrasowuja woz matki bama? smile
        dirty sanchez jest rzeczywiscie glupi, poza tym ci goscie gadaja, jakby dostali
        jakas misje z gory i chyba nic innego nie potrafia, jak tylko sie nawalac w
        kolko.
        jackass bede bronic, bo mimo kretynizmu, jaki w nim wystepuje, od poczatku bylo
        jasne, ze to program dla pieniedzy i dla jaj glownie i zaden z chlopakow nie
        traktuje tego jakos smiertelnie powaznie. poza tym, po zakonczeniu programu (co
        nastapilo jakis czas temu, po premierze pelnometrazowki), kazdy zajal sie
        swoimi sprawami.
        • ilhan Re: dzakasssss 22.01.05, 21:50
          Może akurat Viva La Bam nie jest szkodliwe, nie rozpoznaję. Szkoda jedynie, że dużo młodych ludzi, w przeciwieństwie do "chłopaków z Jackassa" jednak traktuje to poważnie.
          • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 22:00
            wiem, ze tacy sie zdarzaja - mialam nawet okazje poznac. z drugiej strony -
            kazdy ma swoj rozum. a jak ktos rozumu nie posiada, to nic na to nie poradzisz.
            • ilhan Re: dzakasssss 22.01.05, 22:16
              Ja przecież o czymś zupełnie innym. Po pierwsze, nie znajduję *żadnego* uzasadnienia istnienia tego programu. W którym miejscu jest to pouczające / zabawne / sympatyczne / inteligentne / wartościowe? Po drugie, jeśli uznajesz, że każde 9-letnie dziecko posiadanym rozumem potrafi ocenić niebezpieczeństwo pewnych rzeczy, to chyba jesteś trochę w błędzie. Wydaje mi się, że to właśnie w tym wieku obrazki facetów okładających się kamieniami po *bolesnych miejscach* są najbardziej atrakcyjne i ekscytujące. A już zupełnie na marginesie, to przerażają mnie czasy, kiedy trzeba uciąć sobie palec, żeby zwrócić na siebie uwagę.
              • humbak Re: dzakasssss 22.01.05, 22:21
                Filmy akcji też są dla dziewięciolatka niezbyt pouczającesmile Kogoś to najwyraźniej bawi- kwestia gustusmile
              • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 22:24
                uzasadnienie dla jackass? takie samo, jak dla argentynskiej telenoweli - ktos
                to chce ogladac. pomijajac juz zupelnie fakt, ze nie wszystkich interesuje
                tylko to, co "pouczajace / zabawne / sympatyczne / inteligentne / wartosciowe".
                tak na marginesie - jak ja mialam 9 lat, to o godzinie 23 juz dawno spalam. no
                ale teraz dzieci maja troche inne zwyczaje najwyrazniej. (poza tym, nie mialam
                na mysli dzieci, tylko doroslych facetow, ktorzy daja sie skopac bykowi tudziez
                innym zwierzetom - takie polskie realia). co do dzieci ogladajacych tv - rownie
                dobrze nalezaloby zrobic takze kodeks filmow zakazanych - tacy "urodzeni
                mordercy" na przyklad przenigdy nie powinni sie znalezc na ekranie tv, bo
                jeszcze jakies dziecko przypadkiem wlaczy telewizor i pomysli "jak to fajnie
                byc morderca"...
                • ilhan Re: dzakasssss 22.01.05, 22:41
                  No i ja nad tym, że ktoś chce to oglądać, bardzo ubolewam. Jak również nad zwyczajami, jakie mają dzisiaj dzieci, choć można długo spierać się z czego się to wzięło (na zasadzie jajka i kury). Kodeks filmów zakazanych - znakomity pomysł. Tyle, że istnieje dla mnie "drobna" różnica między poważnym filmem, który wykorzystuje przemoc jako środek wyrazu artystycznego, a bezcelowym pokazywaniem debilizmu. Mianowicie umiem dostrzec sens istnienia tego pierwszego.
                  Nie mam już specjalnie chęci się rozpisywać, więc to chyba mój ostatni post. Yo.
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: dzakasssss 22.01.05, 22:49
                    > Tyle, że istnieje dla mnie "drobna" różnica między poważnym filmem, który wyko
                    > rzystuje przemoc jako środek wyrazu artystycznego, a bezcelowym pokazywaniem
                    de
                    > bilizmu. Mianowicie umiem dostrzec sens istnienia tego pierwszego.

ty potrafisz, ja tez potrafie. ciekawe, jak sobie z tym poradzi
                    dziewiecioletnie dziecko..?

> Nie mam już specjalnie chęci się rozpisywać, więc to chyba mój ostatni post.
                    > Yo.

no to yo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka