Dodaj do ulubionych

Grammatik "3"

IP: 195.245.217.* 23.02.05, 12:38
Boże jedyny - kiedy Eldo wreszcie znowu pozbędzie się Józka? Słucham
przewijając... I czekając na solówkę Leszka, która podobno niebawem. Nikt w
polskim hh nie trafia mnie bardziej swoimi tekstami.
Obserwuj wątek
    • Gość: glebogryzarka Re: Grammatik "3" IP: 195.245.217.* 23.02.05, 13:02
      Jeszcze coś - mimo wszystko warto kupić. Kupić a nie ściągnąć, bo kosztuje 20
      złotych. Żeby nie było że odradzam. Beat do "Papierosów" jak na razie beatem
      roku, a otwarcie wersu Eldo w pierwszym tracku ("w spadku od życia dostałem
      puste serce i zepsute płuca") autentycznie mnie poruszyło. Tylko czemu forma za
      treścią czasem nie nadąża?... Eee czepiam się chyba.
    • p.o.box.77 Re: Grammatik "3" 23.02.05, 13:14
      w hh jestem cienki, ale ostatni dostałem "bitwę płocką", minęło sporo lat,
      pezet się nie zmienił, tede pojechał hm.. w dziwną stronę, a eldo, jak dla mnie
      stoi ze spusczoną głową w tym samym miejscu.

tzn. ja bym pewnie wymiękł znacznie wcześniej w takiej bitwie, ale np. piosenka
      papierosy właśnie lirycznie znacznie niżej od podkładu... mnie nie rusza nic a
      nic.
      • Gość: glebogryzarka Re: Grammatik "3" IP: 195.245.217.* 23.02.05, 13:24
        Bitwa płocka to było uosobienie freestyle'u na niskim poziomie. W porównaniu z
        choćby takim finałem zeszłorocznego WBW nędza straszna.
        Co do Eldo, wiesz, if it's not broken - don't fix it.
    • noospoko Re: Grammatik "3" 25.02.05, 20:36
      dobry rap w końcu ,w perspektywie prawie wszystkich nowych plytek ,ten sam
      gramatik ,nie jadacy innych eldo a przedstawiajacy wlasny punkt
      widzenia ,wlasna wiare i filozofie ,a Joozek ? ze slaby ?Droga glebogryzarko
      skoro moowisz ze trafiaja w ciebie texty elda to niegorzej trafne sa
      sformoolowania Joozka (przyklad:"chcesz byc mna to badz soba")wiec docenic bys
      go mogla .A popierwsze to sa zwykli ludzie jak Ja Ty i nieważne jak ty oceniasz
      Joozka liczy sie tylko to jak odbiera go eldo ,to sa kumple "od lat z tymi
      samymi".pozdro smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka