Gość: lk IP: *.Ilo.gda.pl 25.02.05, 13:28 strasznie dużo, np green day czy red hot chilli peppers Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.o.m.e.k Re: zespoły z kolorem w tytule 25.02.05, 13:35 Deep Purple Rainbow (to niby też kolor - "tęczowy" ) Whitesnake King Crimson Black Sabbath Pink Floyd Blue System ( ) Yellowjackets Black Flag White Stripes Great White Riders of the Purple Sage Greenslade Green Jelly itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: zespoły z kolorem w tytule IP: *.chello.pl 25.02.05, 13:46 akurat dziecko usnęło więc proszę choć to chyba bez sensu: colourbox, red lorry yellow lorry, red red meat, red house painters, white zombie, white stripes, morning dove white, black sabbath, black rebel motorcycle club, black box, big black, black crowes, black flag, red eydea, green on red, green river, yellow magic orchestra, ultramarine, thin white rope, legendary pink dots, blue aeroplanes, blue nile, blue oyster cult, red guitars, black dog, average white band, orange juice, new riders of the purple sage - to tak na szybko, bo temat rzeka. część teoretycznie oczywistych rzeczy typu pink floyd pominąłem, bo nie o kolor chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: zespoły z kolorem w tytule 25.02.05, 13:56 przyznaj sie, ze tak na szybko to google przeszukiwales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: zespoły z kolorem w tytule IP: *.chello.pl 25.02.05, 14:00 mylisz się moja droga. takich rzeczy nie muszę szukać na google'u Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: zespoły z kolorem w tytule 25.02.05, 14:01 ach, juz wiecej nie postaram sie zwatpic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: postaram sie nie zwatpic IP: *.chello.pl 25.02.05, 14:05 większość z wymienionych artystów znam raczej lepiej niż gorzej więc nie było trudno spodziewałem się jednak, że ktoś wyskoczy z podobnym oskarżeniem, jestem przyzwyczajony dlatego też zaznaczyłem na wstępie, że to trochę bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: postaram sie nie zwatpic 25.02.05, 14:07 Wiem, rozumiem. Napisalam tak poniekad troche dla prowkacji. A dzis chyba sporo osob sie nudzi, wiec takie luzne watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: postaram sie nie zwatpic IP: *.chello.pl 25.02.05, 14:10 Może niesłusznie, ale jakoś z Twojej strony akurat ataku się nie spodziewałem więc też jako ataku nie odebrałem Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: postaram sie nie zwatpic 25.02.05, 14:13 To dobrze wyczules, ze nie taki byl moj zamiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Snoby !!! IP: *.teleton.pl 25.02.05, 14:08 Szkoda, że o polskich kapelach ani słowa, a przecież kilka sztuk można by wspomnieć ... Czerwono-Czarni, Czarno-Czarni, Niebiesko-Czarni, Czerwone Gitary, Zielone Żabki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Snoby !!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 14:11 Od razu snoby! Na Ciebie czekaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Snoby !!! IP: *.teleton.pl 25.02.05, 14:38 Here I go again - Czerwony Tulipan, Akwarele (jak może być np. Living Colour...), Oczy Cziornyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: zespoły z kolorem w tytule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:09 Living Colour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zespoły z kolorem w tytule IP: *.chello.pl 25.02.05, 14:43 orange range Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vince Re: zespoły z kolorem w tytule IP: 141.186.251.* / *.ems-t.ca 25.02.05, 14:53 Blue Oyster Cult White Zombie, Green Jelly Golden Smog Black Lab Black Oak Arkansas Balc Tie BlackHawk Ritchie Blackmore Black 47 Frank Black Black Uhuru blackgirls Black Grape Black Swan Network ( i jeszcze pewnie setka tych blackow) Nastepna kategoria : zespoly z metalem w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: zespoły z kolorem w tytule IP: *.teleton.pl 25.02.05, 14:57 vince - daj pokój człowieku, to zakrawa na neverending story. Ratunku, ja wysiadam !!! Odpowiedz Link Zgłoś