Dodaj do ulubionych

Paradise Lost w Polsce

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 01:05
6 kwiecień - Spodek Katowice
13 maj - Hala WZ Wrocław
14 maj - Stodoła Warszawa
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Paradise Lost w Polsce 09.03.05, 01:08
      no swietnie, data calkiem nie po mojej mysli
    • mallina Re: Paradise Lost w Polsce 09.03.05, 01:10
      no ale tez dopisz ze w Katowicach beda jako support Judas Priest, to jednak cos
      innego niz samodzielny koncert
      • Gość: (gość portalu) Re: Paradise Lost w Polsce IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 01:18
        a faktycznie w Katowicach będą jako support Judas Priest,a to nie to samo co
        samodzielny koncert
        • mallina Re: Paradise Lost w Polsce 09.03.05, 01:26
          pewnie sie komus naraze, ale wolalabym Paradise Lost jako gwiazde a nie
          support(Judas Priest moglby supportowacbig_grinD)
          • boleyn Re: Paradise Lost w Polsce 09.03.05, 13:35
            Mnie się absolutnie nie naraziłaś! Nawet wręcz przeciwnie :o)
            Szkoda tylko, ze koncert jest darmowy (ja się, prawdę mówiąc, wściekłam)...
            :o(
      • Gość: greg Re: Paradise Lost w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 09:40
        no a w Warszawie wejście na koncert będzie za darmo. Dobrze jest mieszkać w
        warszawie. Dużo koncertów i jeszcze for free.
    • Gość: agentcooper Paradise Lost - Paradise Lost IP: 5.5R6D* / *.pg.com 09.03.05, 18:09
      no wlasnie...a jak wrazenia z najnowszej plyty ? Ja przesluchalem jak na razie
      jedynie raz ale jak na razie bardzo pozytywne. Wbrew zapowiedziom nie jest to
      najciezsza plyta zespolu, ale w sumie ciezko bylo sie spodziewac powrotu do ery
      sprzed Draconian Times. Mysle ze fajne jest to ze pozostalem charakterystyczne
      dla zespolu brzmienie ze sciana dzwieku budowana przez gitare Aedy'iego na tle
      ktorej swietnie brzmia melodie grane przez Grega. Pewnym zaskoczeniem jak dla
      mnie jest ponowne uzycie samplerow w kilku kawalkach ale byanjmniej nie oznacza
      to grania w stylu Host - klawisze sa tu jedynie uzupelnieniem gitar. Jesli
      mialby sie przyczepic do czegos to zastanawia mnie jedynie sensownosc zmiany
      perkusisty. Nie wydaje mi sie aby Jeff Singer wniosl cos nowego w stosunku do
      tego co gral Lee Morris (ktorego to przyjscie do zespolu w miejsce poprzednika
      bylo wyraznie slyszalne), a nawet jego bebnienie brzmi bardziej monotonnie.
      Podsumowujac - plyta na pewno spodoba sie osob lubiacym PL spod znaku Draconian
      Times, SOL czy BIN. Dla najstarszych fanow moze byc zbyt lagodna, choc Ci pewno
      przestali sluchac anglikow w momencie wydania One Second...
      • Gość: As Re: Paradise Lost - Paradise Lost IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.03.05, 19:40
        Przecież "symbol of life" był nowością zupełnie niedawno i znowu coś nowego ?
        Nie za często te płyty są wydawane ?
        Swoją drogą, to nie wierzę żeby ten zespół kiedykolwiek uwolnił się spod wpływu
        elektroniki.
        • mallina Re: Paradise Lost - Paradise Lost 09.03.05, 20:32
          jesli nowa plyta bylaby taka jak "symbol of life" to chcialabym aby cos wydalismile
          • Gość: As Re: Paradise Lost - Paradise Lost IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.03.05, 21:05
            mallina napisała:

> jesli nowa plyta bylaby taka jak "symbol of life" to chcialabym aby cos
            wydali:
            > -)

Postawmy sobie jednak pytanie - czy jest nam potrzebny kolejny, solidny ale nie
            wywołujący większych emocji album w tej samej konwencji co kilka poprzednich ?
            • mallina Re: Paradise Lost - Paradise Lost 09.03.05, 21:35
              u jednych nie wywoluje emocji,u drugich tak
              ja bardzo lubie plyte "Symbol of Life" - z mojego punktu widzenie wiec jest
              potrzebny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka