Gość: user IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:24 Witam Interesuje mnie pewien utwór ostatnio puszczany przez Zetkę. Taka ciężka brzmieniowo ballada. słowa, które zrozumiałem to, że coś "growing", a coś "blowing" Proszę o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajron men Re: pewien utwór w Zetce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:29 chodzi Ci pewnie o cinkciarski growling Franka Kimono w utworze "Sound ciezkie brzmienie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: pewien utwór w Zetce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:47 Sprawdzę, czy o to miałem właśnie na myśli dziękiję za odpowiedź co znaczy sformułowanie: "cinkciarski growling"?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: pewien utwór w Zetce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:20 Już rozumiem, co miałeś na myśli- to jest szajs a to o czym ja mówię jest naprawdę niezłe (taki paradoks, że to jednak w zetce leci) przede wszystkim jest to w ingliszu pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pewien utwór w Zetce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:47 może jednak ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleexa Re: pewien utwór w Zetce IP: 212.180.161.* 06.04.05, 21:26 Dużego wyboru nie masz. Jeśli to coś leciało w Zetce to może być tylko albo Włajaż Włajaż ewentualne Kejt Rajan albo Ingrid może jeszcze Bajm. Poszukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pewien utwór w Zetce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:34 Też mi zależy na tym utworze Wczoraj emitowany był dwukrotnie - o 14:25 i 26:46 brzmieniowo to bym powiedział, coś jak "Mama said" Metallici coś Wam się kojarzy?? pozdrawiam -tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Chyba to Genesis jest, ale jaki tytuł?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Pink Floyd - "Division Bell" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:16 Uwielbiam to cały album jest podobny?? chyba polece za chwilę do empiku... Odpowiedz Link Zgłoś