Dodaj do ulubionych

cool kids of death - cd.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 12:27
okladka albumu Cool Kidsów niepokojaco kojarzy mi sie z 'we love the city'
Hefnera (dwaj bijacy sie kolesie, etc) ..co nie zmienia faktu, ze CKOD to moj
ulubiony polski zespol smile
Obserwuj wątek
    • mechanik_rowerowy Re: cool kids of death - cd. 26.06.02, 12:49
      masz tąpłyte?
      jaka jest?
      • Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 16:25
        do pana mechanika: chodzi Ci o plyte Hefnera czy CKOD? jesli Hefner - wole
        poprzednie albumy, jesli CKOD - po pierwszym przesluchaniu jest super smile ale
        mase utworow znalam juz z singli..
        do pana jalokim: pustki tez bardzo lubie. tylko nie wiem jak beda brzmiec z
        nowym klawiszowcem...
        • buh Re: cool kids of death - cd. 27.06.02, 21:40
          Rewelacją nie są Kulkidsy, ale nie czuję, żebym żałował kasy wydanej na płytę.
          Fajna jest.
    • Gość: jalokim Re: cool kids of death - cd. IP: 193.0.73.* 26.06.02, 14:40
      znam tylko UWAZAJ i uwazam ze nie jest fajne, jakies takie wymeczone.
      wole zywiolowosc pustek starych sida albo ztwoerki'ow
      • Gość: mech Re: cool kids of death - cd. IP: *.skydive.pl 28.06.02, 13:15
        jak się ten zespół nazywa?
        kukiz of death?
    • Gość: folkment Re: cool kids of death - cd. IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 18:04
      średi zespolik ....ot igraszka
    • Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 15:18
      Płyta - może być. Czy ktoś jeszcze dosłuchał się tam Suede i Alison Moyet czy
      to tylko mnie coś na uszy padło?
      • Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 08:50
        suede? hmm... if you say so wink za to animowana pani z teledysku ma tatuaz 'viva
        hate' - zgaduje, ze pan johnny marr skojarzy to z innym brytyjskim
        wykonawca? wink (boze, zaczynam brzmiec jak jakas maniaczka! smile
      • teddy4 Re: cool kids of death - cd. 02.07.02, 13:24
        Dosłuchałem się Suede, ale Alison Moyet jeszcze nie.
        • Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.hipernet.ras.pl 02.07.02, 13:37
          Belle_ - no owszem ten tatuaż po prostu wzruszył mnie szalenie smile

Teddy - a "Piosenki o miłości" nie kojarzy Ci się z "Is This Love"?
          • Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 16:02
            "te melodie, ktore slyszysz; te piosenki the smiths.. to jest londyn i
            manchester - miejsca, w ktorych chcialbym zyc" - wow! smile
            piosenka kulkidsów 'spotkam cie' do sciagniecia ze strony www.ckod.com.pl
            • Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.hipernet.ras.pl 03.07.02, 16:05
              thnx za info. BTW - w tym to ja z kolei słyszę coś jakby New Order.
              "Oh Manchester, so much to answer for"
              • Gość: mm Re: cool kids of death - cd. IP: 195.117.130.* 14.07.02, 12:46
                a nie słyszycie w tym Garbage?? przeciez bije jak nic w drugim i trzecim
                kawałku, i kilku innych...
            • pete79 Re: cool kids of death - cd. 14.07.02, 18:34

strona www.ckod.com.pl jest w trakcie budowy, nie da się ściągnąć mp3...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka