Gość: belle_ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 12:27 okladka albumu Cool Kidsów niepokojaco kojarzy mi sie z 'we love the city' Hefnera (dwaj bijacy sie kolesie, etc) ..co nie zmienia faktu, ze CKOD to moj ulubiony polski zespol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanik_rowerowy Re: cool kids of death - cd. 26.06.02, 12:49 masz tąpłyte? jaka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 16:25 do pana mechanika: chodzi Ci o plyte Hefnera czy CKOD? jesli Hefner - wole poprzednie albumy, jesli CKOD - po pierwszym przesluchaniu jest super ale mase utworow znalam juz z singli.. do pana jalokim: pustki tez bardzo lubie. tylko nie wiem jak beda brzmiec z nowym klawiszowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: cool kids of death - cd. 27.06.02, 21:40 Rewelacją nie są Kulkidsy, ale nie czuję, żebym żałował kasy wydanej na płytę. Fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalokim Re: cool kids of death - cd. IP: 193.0.73.* 26.06.02, 14:40 znam tylko UWAZAJ i uwazam ze nie jest fajne, jakies takie wymeczone. wole zywiolowosc pustek starych sida albo ztwoerki'ow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: cool kids of death - cd. IP: *.skydive.pl 28.06.02, 13:15 jak się ten zespół nazywa? kukiz of death? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: cool kids of death - cd. IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 18:04 średi zespolik ....ot igraszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 15:18 Płyta - może być. Czy ktoś jeszcze dosłuchał się tam Suede i Alison Moyet czy to tylko mnie coś na uszy padło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 08:50 suede? hmm... if you say so za to animowana pani z teledysku ma tatuaz 'viva hate' - zgaduje, ze pan johnny marr skojarzy to z innym brytyjskim wykonawca? (boze, zaczynam brzmiec jak jakas maniaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: cool kids of death - cd. 02.07.02, 13:24 Dosłuchałem się Suede, ale Alison Moyet jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.hipernet.ras.pl 02.07.02, 13:37 Belle_ - no owszem ten tatuaż po prostu wzruszył mnie szalenie Teddy - a "Piosenki o miłości" nie kojarzy Ci się z "Is This Love"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belle_ Re: cool kids of death - cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 16:02 "te melodie, ktore slyszysz; te piosenki the smiths.. to jest londyn i manchester - miejsca, w ktorych chcialbym zyc" - wow! piosenka kulkidsów 'spotkam cie' do sciagniecia ze strony www.ckod.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: cool kids of death - cd. IP: *.hipernet.ras.pl 03.07.02, 16:05 thnx za info. BTW - w tym to ja z kolei słyszę coś jakby New Order. "Oh Manchester, so much to answer for" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: cool kids of death - cd. IP: 195.117.130.* 14.07.02, 12:46 a nie słyszycie w tym Garbage?? przeciez bije jak nic w drugim i trzecim kawałku, i kilku innych... Odpowiedz Link Zgłoś
pete79 Re: cool kids of death - cd. 14.07.02, 18:34 strona www.ckod.com.pl jest w trakcie budowy, nie da się ściągnąć mp3... Odpowiedz Link Zgłoś