Gość: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:07 Ktory byl Ivan na eurowizji????????czy ktos wie z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informator Re: Ktory byl Ivan na eurowizji??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.05, 17:15 Ktoś podał, że zabrakło mu 4 punktów by przejść dalej, ale na ile to jest potwierdzone to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Ktory byl Ivan na eurowizji??? 22.05.05, 20:46 Gość portalu: ????????? napisał(a): > Ktory byl Ivan na eurowizji? Najgorsze jest to, że wogóle tam był .... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Ktory byl Ivan na eurowizji??? 22.05.05, 22:57 A co z tym delfinem? W akwarium go przywieźli czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Ktory byl Ivan na eurowizji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:26 To ktory on w koncu byl ze jego tam wysali kto to o tym decyduje szok zreszta nie ma u nas takiego kandydata zeby cos soba zaprezentowal ja ale Ivannnn sluchaliscie tej jego muzy co to jest w ogole szkoda ze nie moglam ogladac euro to niech mi ktos powie ktory on byl ide szukac moze cos bedzie Odpowiedz Link Zgłoś