Gość: Michał IP: 195.94.205.* 06.06.05, 09:19 Czy ktoś wie co się dzieje z Fiolką ? Termin wydania jej drugiej płyty był przekładany już tyle razy że powoli tracę nadzieję. A pierwsza płyta była naprawdę wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ari Re: Co z tą FIOLKĄ ?????????????? 06.06.05, 09:33 Wiem, że z działalności pozamuzycznej prowadzi z jakąs drugą dziunia audycję w Antyradiu (do niedawna Radio94), i z żalem musze powiedzieć, że ma żenujące żarty i sposób prowadzenia programu. A czy na wydanie płyty działalność "dziennikarska" ma wpływ,to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: Co z tą FIOLKĄ ?????????????? IP: 195.94.205.* 06.06.05, 10:04 dzięki za info. Faktycznie słyszałem audycje i jest straszna. Natomiast mam nadzieję, ze nie przełozy się ona na jakość muzyki i Fiola utrzyma swój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Co z tą FIOLKĄ ?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:26 ja sie nie zgodze, ich audycja jest swietna - z jajem (lepszym niz niektorzy faceci). a jak lubicie sluchac delikatnych audycji to antyradio kompletnie nie dla was . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Do Krisa IP: 195.94.205.* 06.06.05, 14:40 Ale w audycji Fiolka mówiła coś czy ma wydać płytę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś