Gość: panth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:31 Był tam ktoś może? Jak wrażenia z koncertu samej Avril i.. jak wypadł support? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Koncert AVRIL Lavigne w Spodku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 12:48 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2751751.html Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Koncert AVRIL Lavigne w Spodku 07.06.05, 17:35 eee przesadzili w tej relacji.. zreszta nie wiem, czy to relacja z koncertu, czy jechanie po Avril ze zlosliwosci (?). bylo te 2000 osob i moze polowa to byly dzieci (i opieka) - poza tym sporo ludzi, ktorzy przyjechali sie dobrze bawic i naprawde sie dalo, chociaz przyznaje, ze pod scena musialem uwazac, zeby nie zdeptac jakiegos dzieciaka ogolnie koncert naprawde fajny, szkoda, ze taki krotki support.. dla mnie nic szczegolnego, ale nie powiem tez, ze beznadziejny, chlopcy pograli 40 minut i tyle. ogolnie jestem bardzo zadowolony, jedynie szkoda, ze atmosfera koncertu nie udzielila sie wszystkim na widowni, a zwlaszcza na plycie - nie ma to jak obijac sie o ludzi, ktorzy niemal pod sama scena stoja jak kolki Odpowiedz Link Zgłoś