Dodaj do ulubionych

PŁYTA "CAMINO PALMERO" THE CALLING

IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 14:35
CO SĄDZICIE? JA UWIELBIAM TĘ PŁYTĘ,SŁUCHAM JĄ NON STOP..JAKI JEST WASZ
ULUBIONY UTWÓR?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.pl 03.08.02, 20:05
      Ta płyta jest niesamowita!Słucham jej non-stop,najlepsze utwory to:Could it be
      any harder,Stigmatized,Adrienne
      • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 20:25
        ja jej nie mam ale sie zastanawialam czy nie kupic -podoba mi sie "wherever you
        will go".czy inne w podobnym klimacie?
        • Gość: Pop Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING-kup!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:01
          Kup jest świetna,a czy w innym klimacie? troszkę,ale posłuchać trzeba samemu
          • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING-kup!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 20:02
            dzieki-na przekor swiatu jutro ja kupie.pozdr.
    • Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:50
      Płyta dla podrastających dziewczynek (ew. dziwnych chłopczykówsmile które patrzą
      tylko z podziwem na ślicznych małolatów dzierżących nie swoje instrumenty w
      dłoniach.
      Muzycznie wtórne jak HIM i mdłe jak mydło.
      Już 10 lat temu tak grali tylko nie słuchaliście jeszcze muzykismile
      • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 22:09
        plytka w kalifornijskim,prostym stylu-w sam raz do posluchania w letnia noc w
        samochodzie-takie mam wnioski po premierowym singlu.
        nie wszystko musi mroczne i pogmatwane zeby bylo fajne.underground sie slabo
        sprzedaje.
        a skad ta znajomosc ich tworczosci??
        • Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 22:28
          Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> a skad ta znajomosc ich tworczosci??

Jak to skąd?? Pozyczyłem od kolesia płytę miesiąc temu a najgorsze ze on też
          jej nie chce spowrotemsad
          • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 16:55
            a!!no tak.pytanie czemus to uczynil[znaczy sie pozyczyl od kolesia]nasuwa sie
            samo.przeciez od razu widac ze to muzyka dla nastolatkow i slychac tez-
            wystarczylo byle stacje wlaczyc.ale,niech tam.
            • Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 20:58

> a!!no tak.pytanie czemus to uczynil[znaczy sie pozyczyl od kolesia]nasuwa sie
              > samo.przeciez od razu widac ze to muzyka dla nastolatkow i slychac tez-
              > wystarczylo byle stacje wlaczyc.ale,niech tam.

Nie bardzo Cie rozumiem ale chciałem tylko powiedzieć ze aby miec o czyms
              zdanie nalezy cos o tym wiedzieć (w przypadku płyt należy ją przesłuchac) i tak
              tez uczyniłem z płytą Calling. Przesłuchałem i wyraziłem swoje zdanie na tym
              forum. Amen.
              • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 21:18
                no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla
                malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno-
                wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach]oraz
                po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac
                ze to shit .
                ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie podobuja.
                amen kolego i niech moc bedzie z toba.
                • Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:37

> no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla
                  > malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno-
                  > wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach]
                  oraz
                  > po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac
                  > ze to shit .
                  > ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie
                  podobuja
                  > .
                  > amen kolego i niech moc bedzie z toba.

Nie mam zamiaru z Tobą wdawać się w dysputy. Jesli jestes duza i słuchasz dobrą
                  muze to sama tu napiszesz za kilka dni ze ta płyta to dół.
                  I stawiaj wiecej znaków interpunkcyjnych bo bedziesz miała problemy na maturze.
                • Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:37

> no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla
                  > malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno-
                  > wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach]
                  oraz
                  > po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac
                  > ze to shit .
                  > ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie
                  podobuja
                  > .
                  > amen kolego i niech moc bedzie z toba.

Nie mam zamiaru z Tobą wdawać się w dysputy. Jesli jestes duza i słuchasz dobrą
                  muze to sama tu napiszesz za kilka dni ze ta płyta to dół.
                  I stawiaj wiecej znaków interpunkcyjnych bo bedziesz miała problemy na maturze.
                  • Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: 156.17.87.* 05.08.02, 13:23
                    to nie dyskutuj kto cie prosi-ty wyraziles swoja opinie,ja swoja.mature zdalam
                    w wieku 18lat z 6 z polskiego ,takze pudlo.w necie panuje interpunkcyjna
                    wolnosc wiesz?
                    moze powiem ze to dno ale nie sadze bo wiem czego oczekiwac po tego typu
                    muzie.po prostu rozrywki w milym,nieskomplikowanym stylu.i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka