Gość: Pop IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 14:35 CO SĄDZICIE? JA UWIELBIAM TĘ PŁYTĘ,SŁUCHAM JĄ NON STOP..JAKI JEST WASZ ULUBIONY UTWÓR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.pl 03.08.02, 20:05 Ta płyta jest niesamowita!Słucham jej non-stop,najlepsze utwory to:Could it be any harder,Stigmatized,Adrienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 20:25 ja jej nie mam ale sie zastanawialam czy nie kupic -podoba mi sie "wherever you will go".czy inne w podobnym klimacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING-kup!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:01 Kup jest świetna,a czy w innym klimacie? troszkę,ale posłuchać trzeba samemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING-kup!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 20:02 dzieki-na przekor swiatu jutro ja kupie.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:50 Płyta dla podrastających dziewczynek (ew. dziwnych chłopczyków które patrzą tylko z podziwem na ślicznych małolatów dzierżących nie swoje instrumenty w dłoniach. Muzycznie wtórne jak HIM i mdłe jak mydło. Już 10 lat temu tak grali tylko nie słuchaliście jeszcze muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 22:09 plytka w kalifornijskim,prostym stylu-w sam raz do posluchania w letnia noc w samochodzie-takie mam wnioski po premierowym singlu. nie wszystko musi mroczne i pogmatwane zeby bylo fajne.underground sie slabo sprzedaje. a skad ta znajomosc ich tworczosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 22:28 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > a skad ta znajomosc ich tworczosci?? Jak to skąd?? Pozyczyłem od kolesia płytę miesiąc temu a najgorsze ze on też jej nie chce spowrotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 16:55 a!!no tak.pytanie czemus to uczynil[znaczy sie pozyczyl od kolesia]nasuwa sie samo.przeciez od razu widac ze to muzyka dla nastolatkow i slychac tez- wystarczylo byle stacje wlaczyc.ale,niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 20:58 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > a!!no tak.pytanie czemus to uczynil[znaczy sie pozyczyl od kolesia]nasuwa sie > samo.przeciez od razu widac ze to muzyka dla nastolatkow i slychac tez- > wystarczylo byle stacje wlaczyc.ale,niech tam. Nie bardzo Cie rozumiem ale chciałem tylko powiedzieć ze aby miec o czyms zdanie nalezy cos o tym wiedzieć (w przypadku płyt należy ją przesłuchac) i tak tez uczyniłem z płytą Calling. Przesłuchałem i wyraziłem swoje zdanie na tym forum. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 21:18 no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno- wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach]oraz po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac ze to shit . ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie podobuja. amen kolego i niech moc bedzie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:37 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla > malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno- > wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach] oraz > po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac > ze to shit . > ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie podobuja > . > amen kolego i niech moc bedzie z toba. Nie mam zamiaru z Tobą wdawać się w dysputy. Jesli jestes duza i słuchasz dobrą muze to sama tu napiszesz za kilka dni ze ta płyta to dół. I stawiaj wiecej znaków interpunkcyjnych bo bedziesz miała problemy na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:37 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > no widze ze nie rozumiesz-skoro tak zjechales ta plyte ze dla > malolatow,dziwnych chlopczykow ect i w ogole sieczka to powiem ci jedno- > wytrawny znafca muzy wiedzial by juz po okladce[po slicznych chlopczykach] oraz > po premierowej piosence ze to szambo i nie musialby pozyczac aby sie upewniac > ze to shit . > ale ty zdaje sie tez shakiry sluchasz to nie wiem czemu oni ci sie nie podobuja > . > amen kolego i niech moc bedzie z toba. Nie mam zamiaru z Tobą wdawać się w dysputy. Jesli jestes duza i słuchasz dobrą muze to sama tu napiszesz za kilka dni ze ta płyta to dół. I stawiaj wiecej znaków interpunkcyjnych bo bedziesz miała problemy na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PŁYTA 'CAMINO PALMERO' THE CALLING IP: 156.17.87.* 05.08.02, 13:23 to nie dyskutuj kto cie prosi-ty wyraziles swoja opinie,ja swoja.mature zdalam w wieku 18lat z 6 z polskiego ,takze pudlo.w necie panuje interpunkcyjna wolnosc wiesz? moze powiem ze to dno ale nie sadze bo wiem czego oczekiwac po tego typu muzie.po prostu rozrywki w milym,nieskomplikowanym stylu.i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś