Gość: gomich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:15 Co myślicie o solowej płycie Roisin "Ruby Blue"? Ja nie moge się oderwać od tych dźwięków od miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robercik Re: Roisin Murphy IP: *.chello.pl 03.08.05, 21:39 To się odetnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arp Re: Roisin Murphy IP: 213.25.164.* 04.08.05, 12:50 plytka ladna rzeczywiscie, chociaz ja mialem nadzieje, ze Herberta bedzie bardziej slychac, a tutaj chlopak malo eksperymentalnie pojechal. ale coz, w koncu to plyta popowa, trudno miec pretensje, ze Herbert nie wyjechal ze swoimi eksperymantami sonicznymi. a Roisin jest slodka, lubie jej sluchac w podobnym klimacie polecam: Dani Siciliano "Likes..." (Studio K7!, 2004) Herbert "Bodily functions" (Studio K7!, 2001) sa bardziej klikowo-elektroniczne niz plytka Roisin, ale mimo tego popowego uroku (w dobrym tego slowa znaczeniu) posiadaja rownie duzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Roisin Murphy 20.08.05, 14:58 ja też nie mogę...chyba się uzależniłam Odpowiedz Link Zgłoś