Dodaj do ulubionych

Obeznanie Muzyczne

20.09.05, 14:28
Jest ktos w gronie forumowiczów gazety który dobrze pisze recenzje płyt, bywa na koncertach, festiwalach i wie co sie dzieje w brazy muzycznej i nie tylko. Wazne zeby umiał dobrze pisac i był zorietowany. Szukam ludzi do nawiazywania kontaktów mailowych lub gg abym mogł zapytac o konkretne zeczy jakie mnie interesuja. Poniewaz forum czest jest strasznie rozbite i nie aktualne. Mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie. smile
Obserwuj wątek
    • Gość: modrzew Re: Obeznanie Muzyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:53
      ivo20 napisał:

> Jest ktos w gronie forumowiczów gazety który dobrze pisze recenzje płyt, bywa n
      > a koncertach, festiwalach i wie co sie dzieje w brazy muzycznej i nie tylko. Wa
      > zne zeby umiał dobrze pisac i był zorietowany.[...]
      Takich osob jest mnostwo (a moze mi sie tylko wydaje...wink), ale nie licz na to
      ze znajdziesz mnostwo chetnych, ktorzy beda za friko PISALI dla ciebie recenzje
      koncertow/plyt. To ze ktos cos wie i czasem na forum podzieli sie z innymi
      swoja wiedza, nie oznacza, ze nie ma nic innego do roboty w domu i marzy o
      "dziewiczym umysle", ktory moze zapelnic swoja ulubiona muzyka...
      • ivo20 Re: Obeznanie Muzyczne 21.09.05, 11:57
        Może nie wszyscy myzla tak jak ty. Nie chodzi mi zeby pisali mi odrazu recenzji tylko mozna było z kims pogadac o dobrej muzyce, poradzic, taki kontakt.
        • rafstani Re: Obeznanie Muzyczne 21.09.05, 16:38
          Temu właśnie służą fora i grupy.
          Życzę powodzenia w szukaniu frajerasmile
    • h8red Zajrzyj tutaj: 21.09.05, 16:53
      A konkretnie tu

Nie wiem czy to są Twoje klimaty ale na muzyce to się znają smile
    • Gość: kung fu plaster Re: Obeznanie Muzyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:59
      Nic nie zrozumiałem. Ponieważ jestem tępy (wszyscy o tym wiedzą). Powtórz
      jeszcze raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka