Gość: orange IP: *.chello.pl 12.09.02, 11:03 "Meczy" mnie ich jedna piosenka, ktorej tytulu niestety nie znam. Wiem tylko, ze w tekscie jest (czesto powtarzana) fraza "Tryin' to keep from getting uptight". Czy ktos wie, co to jest? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orange Re: Pytanie do fanow zespolu Gomez IP: *.chello.pl 12.09.02, 15:19 Oj, cos widze, ze sie nie dowiem...Naprawde nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Pytanie do fanow zespolu Gomez IP: *.bci.net.pl 12.09.02, 15:41 Gość portalu: orange napisał(a): > Oj, cos widze, ze sie nie dowiem...Naprawde nikt nie wie? Mam ich wszystkie płyty, ale niestety nie pamiętam tak dokładnie jednej frazy...daj mi kolego troszkę czasu to ponownie (z przyjemnością) wszystko odsłucham i odpowiem na Twoje pytanko...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Pytanie do fanow zespolu Gomez IP: *.chello.pl 12.09.02, 16:52 > Mam ich wszystkie płyty, ale niestety nie pamiętam tak dokładnie jednej > frazy...daj mi kolego troszkę czasu to ponownie (z przyjemnością) wszystko > odsłucham i odpowiem na Twoje pytanko...)) No, to trzymam Cie za slowo i czekam Kolezanka orange Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Ja wiem ja wiem ! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 12.09.02, 15:44 To na pewno chodzi o takiego szczerbatego gosta w rozowym garniturze. Piosenka jest niezle pokopana ale moze wpadac w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Ja wiem ja wiem ! IP: *.chello.pl 12.09.02, 16:51 Gość portalu: Znawca napisał(a): > To na pewno chodzi o takiego szczerbatego gosta w rozowym garniturze. Mowisz chyba o Gonzalesie? Gomez to zespol, a nie jedna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
magichobo Re: Ja wiem ja wiem ! 12.09.02, 21:27 Aaaaaaaaaaa fakt. gomez mieli klip gdzie koles jechal autem i mu dzieciak stanal na drodze ? tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Ja wiem ja wiem ! IP: *.bci.net.pl 13.09.02, 10:46 magichobo napisała: > Aaaaaaaaaaa fakt. gomez mieli klip gdzie koles jechal autem i mu dzieciak > stanal na drodze ? tak ? Czy na prawdę tak mało osób zna Gomeza? Chyba tak, bo kilka miesięcy temu zakładałaem wątek o nim, ale nie było żadnego odzewu...a kapelka jest bardzo ciekawa, zresztą wiosną wydali trzecią, bardzo dobrą płytę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Ja wiem ja wiem ! IP: *.chello.pl 13.09.02, 15:16 > Czy na prawdę tak mało osób zna Gomeza? Chyba tak, bo kilka miesięcy temu > zakładałaem wątek o nim, ale nie było żadnego odzewu...a kapelka jest bardzo > ciekawa, zresztą wiosną wydali trzecią, bardzo dobrą płytę... Rzeczywiscie, malo kto zdaje sie wiedziec cokolwiek o tym zespole. Mialam okazje widziec ich tego lata na festiwalu w Haldern i musze przyznac, ze robia wrazenie. PS MoleR, jak tam sluchanie plyt? Wiesz juz, ktora to piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś