Dodaj do ulubionych

Koncert Dream Theater

05.10.05, 15:13
Ja powiem tylko tyle: CUDO. Kto był, myślę, że się z tym zgodzi. A kto nie
był, nie ma nic do gadania w tej sprawie wink

Mam nadzieję, że pojawi się szybko jakiś bootleg. Jakby ktoś miał, to proszę o
kontakt smile
Obserwuj wątek
    • Gość: b3ut Re: Koncert Dream Theater IP: *.torun.mm.pl 05.10.05, 16:47
      koncert był rewelacyjny. Wart byl pozniejszego powrotu PKP (2 godziny czekania w
      Poznaniu, 1.5 w Inowrocławiu) smile))
      • artur666 Re: Koncert Dream Theater 05.10.05, 16:59
        Fachofcy co? smile
        widzialem ich zaraz po ukazaniu sie Images And Words. Wtedy byli troche
        bardziej na topie.
        Utwor Metrepolis-Part.1 to naprawde mistrzostwo swiata w aranzacji. Od razu
        czuje sie szkolke.
        ....ALE...czasami mnie wkurza ich image, blyszczace ciuchy, blachy jak u
        poserow, wypieszczone fryzurki, cowboyskie buty. To image, ktory w Metalu za
        bardzo mnie nie pasuje. ale cuz, chlopcy nadrabiaja technika. smile
        • Gość: b3ut Re: Koncert Dream Theater IP: *.torun.mm.pl 05.10.05, 18:05
          pijesz do spodni JP? smile
          • jurek7 Re: Koncert Dream Theater 05.10.05, 18:44
            Koncert był rewelacyjny. Bite trzy godziny grania na najwyższym poziomie.
            Nawet James był w dobrej formie i głos mu nie wysiadł przez te 3 godzinki smile

No i publiczność pokazała się z naprawdę dobrej strony, swoim entuzjazmem
            zrobiła wrażenie na muzykach zespołu.
            • Gość: Piotr Re: Koncert Dream Theater IP: *.chello.pl 05.10.05, 19:18
              Do przerwy byly drobne problemy z naglosnieniem, nie wiem czy zwrociliscie na
              to uwage. LaBrie lapiac sie za sluchawke, blagalnie spogladal w strone
              technikow, bo jego glos po prostu niknal. Nie moze byc tak, ze slysze
              spiewajaca publike, a kompletnie nie slysze wokalisty.
              Najfajniej bylo vis a vis sceny, w tzw korytarzu dzwiekowym, ale po bokach z
              tym dzwiekiem bylo roznie.
              Jezeli chodzi o zespol, to byl w swietnej formie, nawet LaBrie.
    • Gość: schoes75 Re: Koncert Dream Theater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:45
      Kompletnie opadła mi kopara podczas przerwy.
      Dlaczego - odpowiedź można go znaleź tu:
      pipoelo.free.fr/music.html
      ... i co??
      • Gość: pawel Re: Koncert Dream Theater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:06
        Dzieki wielki za ten link. Naprawde ciekawy jestem pozostalych utworkoow bo na koncercie slyszalem tylko "A mind behind itself" i po prostu Erotomania mnie zabila. A poza tym sam koncercik po prostu swietny. Pomimo ze widzialem ich juz po raz kolejny i do paru drobiazgoow moznaby sie przyczepic to po prostu chlopaki za kazdym razem urzekaja swoją sztuką. A koncertowe wykonanie "As I Am" normalnie sprawilo ze zgubiłem buty wink Bardzo udany wieczoor, ktory sprawil że podładowałem swoje baterie na kilka najbliższych tygodni.
      • carloss3 Re: Koncert Dream Theater 15.10.05, 23:18
        schoes75 dzięx za link! muza zabójcza!
        • Gość: Trinko Re: Koncert Dream Theater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:02
          Zwróć uwage ze to nie DT graja lecz jakies ich podróby nędzne - Pipo i Ello czy
          jakos tak . To tylko akustyczne kawałki Dream Theatre i nic wiecej a nie
          orginały !!!!!!!!! Ucz sie czytac po obcemuwink)
          • carloss3 Re: Koncert Dream Theater 19.10.05, 18:05
            Wiem, że to nie DT jeleniu! I tak mi się podoba!!!
    • Gość: McWieprz Re: Koncert Dream Theater IP: 195.20.110.* 11.10.05, 10:47
      koncert byl tak se. nie zagrali najwiekszych hitow (konik na biegunach, bialy
      mis), portnoj ciagle plul na wzmacniacze petrucziego, a labri wygladal jeszcze
      bardziej tlusto niz zwykle. ale powiedzieli, ze kochaja polske.

zapraszam na www.swinie.k9.pl
      • Gość: laav Re: Koncert Dream Theater IP: 83.17.62.* 15.10.05, 18:02
        lol tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out jaki text tongue_out zgadzam sie w 100%
        • Gość: guitar player Re: Koncert Dream Theater IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 23:22
          eee tam goście grają w kółko to samo,profesjonane wykonanie i coraz gorsze
          utwory,pełna lipa panowie,po awake to już nie ten sam zespół. ego over pokora!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka