blackfield 05.10.05, 15:13 Ja powiem tylko tyle: CUDO. Kto był, myślę, że się z tym zgodzi. A kto nie był, nie ma nic do gadania w tej sprawie Mam nadzieję, że pojawi się szybko jakiś bootleg. Jakby ktoś miał, to proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b3ut Re: Koncert Dream Theater IP: *.torun.mm.pl 05.10.05, 16:47 koncert był rewelacyjny. Wart byl pozniejszego powrotu PKP (2 godziny czekania w Poznaniu, 1.5 w Inowrocławiu) )) Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Koncert Dream Theater 05.10.05, 16:59 Fachofcy co? widzialem ich zaraz po ukazaniu sie Images And Words. Wtedy byli troche bardziej na topie. Utwor Metrepolis-Part.1 to naprawde mistrzostwo swiata w aranzacji. Od razu czuje sie szkolke. ....ALE...czasami mnie wkurza ich image, blyszczace ciuchy, blachy jak u poserow, wypieszczone fryzurki, cowboyskie buty. To image, ktory w Metalu za bardzo mnie nie pasuje. ale cuz, chlopcy nadrabiaja technika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Koncert Dream Theater IP: *.torun.mm.pl 05.10.05, 18:05 pijesz do spodni JP? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Koncert Dream Theater 05.10.05, 18:44 Koncert był rewelacyjny. Bite trzy godziny grania na najwyższym poziomie. Nawet James był w dobrej formie i głos mu nie wysiadł przez te 3 godzinki No i publiczność pokazała się z naprawdę dobrej strony, swoim entuzjazmem zrobiła wrażenie na muzykach zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Koncert Dream Theater IP: *.chello.pl 05.10.05, 19:18 Do przerwy byly drobne problemy z naglosnieniem, nie wiem czy zwrociliscie na to uwage. LaBrie lapiac sie za sluchawke, blagalnie spogladal w strone technikow, bo jego glos po prostu niknal. Nie moze byc tak, ze slysze spiewajaca publike, a kompletnie nie slysze wokalisty. Najfajniej bylo vis a vis sceny, w tzw korytarzu dzwiekowym, ale po bokach z tym dzwiekiem bylo roznie. Jezeli chodzi o zespol, to byl w swietnej formie, nawet LaBrie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schoes75 Re: Koncert Dream Theater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:45 Kompletnie opadła mi kopara podczas przerwy. Dlaczego - odpowiedź można go znaleź tu: pipoelo.free.fr/music.html ... i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Koncert Dream Theater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:06 Dzieki wielki za ten link. Naprawde ciekawy jestem pozostalych utworkoow bo na koncercie slyszalem tylko "A mind behind itself" i po prostu Erotomania mnie zabila. A poza tym sam koncercik po prostu swietny. Pomimo ze widzialem ich juz po raz kolejny i do paru drobiazgoow moznaby sie przyczepic to po prostu chlopaki za kazdym razem urzekaja swoją sztuką. A koncertowe wykonanie "As I Am" normalnie sprawilo ze zgubiłem buty Bardzo udany wieczoor, ktory sprawil że podładowałem swoje baterie na kilka najbliższych tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
carloss3 Re: Koncert Dream Theater 15.10.05, 23:18 schoes75 dzięx za link! muza zabójcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinko Re: Koncert Dream Theater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:02 Zwróć uwage ze to nie DT graja lecz jakies ich podróby nędzne - Pipo i Ello czy jakos tak . To tylko akustyczne kawałki Dream Theatre i nic wiecej a nie orginały !!!!!!!!! Ucz sie czytac po obcemu) Odpowiedz Link Zgłoś
carloss3 Re: Koncert Dream Theater 19.10.05, 18:05 Wiem, że to nie DT jeleniu! I tak mi się podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McWieprz Re: Koncert Dream Theater IP: 195.20.110.* 11.10.05, 10:47 koncert byl tak se. nie zagrali najwiekszych hitow (konik na biegunach, bialy mis), portnoj ciagle plul na wzmacniacze petrucziego, a labri wygladal jeszcze bardziej tlusto niz zwykle. ale powiedzieli, ze kochaja polske. zapraszam na www.swinie.k9.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laav Re: Koncert Dream Theater IP: 83.17.62.* 15.10.05, 18:02 lol jaki text zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guitar player Re: Koncert Dream Theater IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 23:22 eee tam goście grają w kółko to samo,profesjonane wykonanie i coraz gorsze utwory,pełna lipa panowie,po awake to już nie ten sam zespół. ego over pokora! Odpowiedz Link Zgłoś