emestaaa 06.10.05, 18:23 Czy znacie ich i ich muzyke? sa swietni! Alemam pytanko! Kiedy jest i gdzie jakiś koncercik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mko Re: NATURAL DREAD KILLAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:54 Trza przyznac,ze sa niezli A to gdzie graja koncerty napewno jest na ich stronie...Ale vavamuffin wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaszeczka Re: NATURAL DREAD KILLAZ IP: *.sanetja.pl 09.10.05, 13:08 Killazi Byli w sierpniu w chorzowie (yy w sumie nie wiem, do czego Ci sie przyda ta informacja, ale tak mi sie napisalo -zaliczylam ich koncert. A wczoraj baunsowalo sie wlasnie przy rytmach Vavamuffin - mko - masz racje, Vavamuffin rulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... NATURAL DREAD KILLAZ IP: *.microchip.net.pl 09.10.05, 14:06 Vavamuffin- wczoraj w Katowicach (chętnych do ich zobaczenia i posłuchania było full, więc zrezygnowałem), dużo wcześniej w Sosnowcu i Mikołowie (tam byłem)... Co do N.D.K. opinie są podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NATURAL DREAD KILLAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 17:25 www.dyskusje.pl/showflat.php?Board=reggae&Number=931806&part=1#Post938344 Odpowiedz Link Zgłoś