Gość: kampfbereit IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:28 Właściwie to od frontu rozpoczęła się moja przygoda z inną muzyką i do tej pory jest to mój ulubiony zespół.Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze pamięta tą belgijską kapelę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugugunana Pajęczyna i kurz... 05.10.02, 18:56 Fajne zrytmizowane "romantyczne" granko... Sporadycznie odkurzam sobie "No comment" - bo jest krótkie i potrafię wytrzymać od początku do końca...*-) Chyba jednak wolę Kraftwerk... Ale pamiętam jak dziś - to było jakieś 15 lat temu... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Pajęczyna i kurz... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.10.02, 21:41 Niezla to byla muzyczka - mi najbardziej do gustu przypadly "Anioly przeciwko zwierzatkom" i plytki liczbowe. A co sie teraz z nimi dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampfbereit Re: Pamięta może ktoś Front 242 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 09:48 Najbardziej cenię pierwsze pozycje frontu:Geography,official version i back catalogue.Co do nowej płyty to wydają już ją od kilku lat Z tego co wiem wychodzą też osobne projekty członków zespołu, np ostatnio Male or female. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Pamięta może ktoś Front 242 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 23:59 Gość portalu: kampfbereit napisał(a): > Właściwie to od frontu rozpoczęła się moja przygoda z inną muzyką i do tej > pory jest to mój ulubiony zespół.Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze pamięta tą > belgijską kapelę. Zajebista grupa, świetne są zwłaszcza ich 3 pierwsze płyty plus "Up Evil", a teledysk do "Tragedy For U" to jeden z najlepszych klipów jakie w życiu widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Pamięta może ktoś Front 242 08.10.02, 16:15 Gość portalu: kampfbereit napisał(a): > Właściwie to od frontu rozpoczęła się moja przygoda z inną muzyką i do tej > pory jest to mój ulubiony zespół.Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze pamięta tą > belgijską kapelę. Ja zaczalem ich sluchac od "Front By Front", super plytka i wszystko co wydali pozniej tez, mam gdzies na winylu zajebista ep-ke Rhythm Of Time z super wyczesanym remixem The Orb Pelen respekt dla F242, pozdr artur dent Odpowiedz Link Zgłoś