Dodaj do ulubionych

WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:02
czy macie swoje ulubione piosenki, które radio i tv puszcza non stop w
okresie świątecznym? Wiem, że to czysto komercyjny wymysł, ale nie wyobrażam
sobie zimy i przygotowań do swiat, bez wprowadzenia się w atmosferkę przy
pomocy plytki z mp3''christmas snogs''smile na sama istote swiat oczywiscie nie
napedzam sie piosenkami, potrakujmy to raczej jako umilenie okresu
zimowego smile kiedys dostawalam wysypki slyszac ''Last christmas'' The wham,
ale teraz zmienilam do niej stosunek, bo to tak kiczowata piosenka ze az mam
do niej sentymenysmile. ps. piosenki nie tylko o swietach ale takze o zimie i
wogole wpisujace sie w sezon zimowy
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.chello.pl 17.11.05, 21:26
      last christmas to szit nad szity.
      • Gość: olivier jajnik Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:33
        "Labamba" i "Kormorany" to bez watpienia dwa najwieksze hiciory okresu
        swiatecznego. Pelno ich w radiu i tv. Po prostu - dwa solidne, swiateczne kawalki.
        • Gość: kinga1989_16 Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:20
          potrzebuje piosenki "last christmas" prosze wyslijcie mi ja na moj adres
          kinga1989_16@o2.pl
        • Gość: Wit Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 01:58
          Charly Lownoise and Mental Theo - This Chrismas
    • Gość: kinia1987 Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.lodz.mm.pl 17.11.05, 21:56
      ja lubie 'let it snow' i 'jest taki dzien' Czerwonych Gitar
      • Gość: bebiak Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.11.05, 22:28
        Z polskich moje ulubione to wszystkie z płyty Lady Pank "Zimowe graffitti" -
        dla mnie płyta o tej tematyce nieskończenie piękna od lat (moja prywatna
        opinia).
    • Gość: let it snow Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:30
      nie mowie przeciez ze last xmas to szczyt wysublimowanej sztuki wokalnej smile
      wszyscy przeciez wiedza ze to kicz i gwałt przez uszy, ale jakos wszyscy
      potrafia tez zaspiewac... :p A let it snow jest rzeczywiscie swietne. ja
      jeszcze lubie ''Drivin' home for christmas'' i marry xmas everybody Slade. No i
      oczywiscie John Lennon i ''Happy Xmas/War is over'' smileA z bardziej swawolnych
      to sympatyczna jest piosenka ''Santa Baby'' smile)
    • Gość: jjj Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:41
      low - just like christmas
    • neder Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 17.11.05, 22:47
      You better watch out
      You better not cry
      You better not pout
      I'm telling you why

Santa claus is comin' to town
      ...

;D
    • Gość: Hubert Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.uni.lodz.pl 18.11.05, 09:13
      Last christmasbig_grin
      White christmas - w wykonaniu Binga Crosby`ego
      Oh Tannenbaum
      • Gość: Lecho Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:42
        O rany jak ten czas leci, już rok tu zaglądam, pamiętam moje typy sprzed roku :
        - mERRY XMAS EVeRYBODY - sLADE
        - Fairytale of NY - the Pogues
    • Gość: up up Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:26
      • Gość: Elton John Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:47
        Sal Solo - san damiano
        • paulinaa Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 20.11.05, 22:28
          sarah connor-christmas in my heartwink moj typ na najblizsze święta
      • Gość: anett87@vp.pl Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 18:18
        Uslyszałam fajna piosekę, nie znam tytułu, ale trść mi się podoba. Gdyby ktoś
        wiedział niech odeśle na mój e-meil tytuł tej piosenki, a jej słowa to:
        Niezapomnij mnie, tam daleko stąd;
        szczęścia życzę Ci i pogodnych świąt.
        To co ważne jest, niech się w sercu tli,
        ocalenia snów - tego życzę Ci.
        Niezapomnij mnie, tam daleko stąd;
        szczęście życzę Ci i pogodnych świąt.
        Niech się sypie śnieg, niech choinka lśni,
        ocalenia snów - tego życzę Ci...
    • manonthemon Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 21.11.05, 10:42
      dla mnie święta zaczynają się gdy słyszę w radiu xmasową piosenkę smashing
      pumpkins

a poza tym marry xmas everybody slade w wykonaniu noela gallaghera
      • Gość: j. Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 18:18
        bryan adams - christmas time
    • Gość: plotkara Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:14
      jingle bells rock
    • Gość: zuckas Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.crowley.pl 22.11.05, 19:46
      De Su - Kto wie
    • Gość: aśka Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 20:48
      Mariah Carey " All I want for Christmans" wiem, że to pretensjonalne ale
      uwielbiam ten kawałek
      • babunowa Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 18.12.05, 23:14
        ja też się pod tym podpisujęwinkUbóstwiam i mogę słuchać do bólusmile
        a cała ta jej płyta jest wręcz przepysznasmile)))
    • neder Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 22.11.05, 21:02
      nie ulubiona lae dziś kilka razy zaszłyszana w sklepach, autobusach, podziemiach
      i targowiskach: Destiny's Child tytułu nie znam ;P
      pzdr
      • znikad Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 22.11.05, 21:15
        Z jakiegos powodu za christmasowy film uwazany jest "Sound of music" totez moze
        nie tyle ulubione, ale raczej najbardziej kojarzace sie ze switami sa dla
        mnie "doe - a deer, a female deer...", "climb every mountain, follow every
        stream", "I'm sixteen going on seventeen" itd. Jak widze Julie Andrews
        rozkladajaca ramiona na groniu gdzies w Alpach to wiem, ze mamy Christmas!
        • Gość: moby Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:14
          ich Troje - Dlugi(22cm)
      • Gość: maj_ Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.05, 16:10
        Destiny's Child "8 days of christams"?suspicious
    • Gość: nalle_maja Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:45
      Ja bardzo lubię "The Power Of Love" Frankie Goes To Hollywood i prześliczny
      teledysk do tego kawałka.'
      Jak dla mnie,jest on puszczany ZA RZADKO smile)
      • Gość: mimi Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.telnet.krakow.pl 28.11.05, 00:03
        a dla mnie slodka piosenka edyty gorniak i mietka szczesniak "pada snieg" i
        n'sync "last christmas"(acapela), savage garden tez fajnie ja zaspiewalbig_grin
        • Gość: teddy boe Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:39
          moja to zdecydowanie "punk rovk christmas" sex pistols
          mimo że nie ma jekiegość szczególnego świątecznego klimatu
    • Gość: Patryk Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:51
      Jak tak patrze na wasze wypowiedzi to tylko sciagam pioseneczki i czekam na
      swietabig_grin Ale nie wiecie skad sciagnac fajna wersje "jingle bells rock" bo nie
      chce zadnych mapetow spiewajacyhcsmile i MOze jeszcze jakies inne znacie o
      nastroju swoatecznym polaczonym z rock?
      • Gość: cari33 Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 16:39
        Sal Solo-SANDAMIANO-
        Shakin Stevens-Merry Christmas
        • Gość: let it snow again! Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:18
          Własnie przypomniała mi się bardzo fajna piosenka Celine Dion- nie pamiętam
          dokładnie tytułu, ale chodzi o "Walkin' with you in a winter snow'' smile mmm...
          • Gość: amikina Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:09
            Christmas Eve
    • Gość: kiszony ogór Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:00
      Slade - Merry Christmas everybody
    • Gość: panna a Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.05, 12:59
      'the power Of Love' frankie goes to hollywood, a mogliby zamiast 'last
      christmas', no mogli....
      • babunowa Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 18.12.05, 23:16
        przepiekna i ponadczasowa kompozycjasmile))
        dobra nie tylko na Świętawink
    • Gość: nie jest istotny Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:07
      Mancu - Na twojej ulicy
      • Gość: człowiek CZY ZNACIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:29
        Michaela Jacksona i 3T - "I need you"
        uwielbiam to...
        • Gość: kasia Re: CZY ZNACIE... IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 04.12.05, 16:32
          bylo juz santa baby w wykonaniu madonny? smile
    • Gość: ninel Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:33
      Jona Lewis "Stop the cavalery"
      ELP "I believe in father christmas"
      Lennon "Happy x-mas, war is over"
    • borntobeles Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 06.12.05, 22:58
      a ja uwielbiam LAST CHRISTMAS i nic na to nie poradze big_grin
    • johnny-kalesony Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 06.12.05, 23:02
      "W wielkim mieście" grupy Raz, Dwa, Trzy. Wiem - nie jest to kolęda, ale zawsze
      ze świętami mi się kojarzy.

POzdrawiam
      Keep Rockin'
    • Gość: kleo Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.tele2.pl 08.12.05, 20:49
      czy naprawde już nikt nie pamięta o przecudnej piosence z Kabaretu Straszych
      Panów "na całej połaci śnieg"??!! To najpiękniejsza i najbardziej klimatyczna
      piosenka o zimie, jaką znam. I niech się te wasze Whamy i Destyny's Child
      schowająsmile
    • e_white Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 08.12.05, 20:53
      "Christmas time" Smashing pumpkins
    • Gość: paula Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:22
      Wham - Last Christmas
      Celine Dion - Happy Xmas
      Sarah Connor - Christmas in my heart
      Czerwone Gitary - Dzień jeden w roku
      Piasek, Szcześniak, Badach, Lampert - Kolęda dwóch serc

Kocham te piosenki smile))))))
      • Gość: Viv@ Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.mtvk.pl 10.12.05, 15:39
        Nie ma to jak polskie kolędysmile Moja ulubiona, to "Cicha noc". Jest ślicznasmile
        • theagata Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 10.12.05, 15:44
          Najlepsze piosenki o tematyce świątecznej od poniedziałku słychać w Antyradio,
          na rockowo, super!

pzdr.
          • Gość: Ziomka Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.mtvk.pl 11.12.05, 15:47
            Kooooooooooocham kolędy!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma lepszych piosenk na święta, niż
            KOLĘDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile
    • Gość: snow snow snow Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 14.12.05, 13:27
      a ja uwielbiam wszytstkie swiateczne wykonania binga crosby`ego no i brendy lee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka