Dodaj do ulubionych

WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI

• Gość: spioch Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:08
      moje typy:
      1) Christmas time Smashig Pumpkins
      2) W wielkim miescie Raz dwa trzy
      3) Happy X-mas/war is over John Lennon
      • bebiak Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 14.12.05, 23:01
        A ja nabyłam kilka dni temu nową płytę Diany Krall "Christmas Songs" i ..
        słucham, słucham - dla mnie boskie (lekko jazzujące) klimaty
    • student_pierwszego_roku NAJPIEKNIEJSZY... 17.12.05, 18:17
      ... album ze świątecznymi piosenkami jaki znam to "moje kolędy na koniec wieku"
      Preisnera...

Oprócz kolęd, (które wiadomo - w same Święta), to nie znam nic piękniejszego 'na
      okres przedświąteczny'
      Znacie to? Ktoś jest tego samego zdania, że utwory są przepiękne?

Najpiękniejsze z tej płyty moim zdaniem to:
      - Kolęda dla Nieobecnych
      - Kolęda dla Piotra
      - Kolęda na koniec wieku

pozdrawiam smile
      • bebiak Re: NAJPIEKNIEJSZY... 19.12.05, 01:32
        student_pierwszego_roku napisał:

> ... album ze świątecznymi piosenkami jaki znam to "moje kolędy na koniec
        >wieku" Preisnera...
        > Oprócz kolęd, (które wiadomo - w same Święta), to nie znam nic
        >piękniejszego 'na okres przedświąteczny'
        > Znacie to? Ktoś jest tego samego zdania, że utwory są przepiękne?

Joj, dzięki Studencie za przypomnienie: zupełnie zapomniałam o Preisnerze...
        Jak mogłam?
        Właśnie odgrzebałam płytę i utwór nr 9 już pieści moją duszę: to "Kolęda dla
        Nieobecnych".
        Dziękuję i pozdrawiam!
    • Gość: kinia Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.12.05, 18:37
      "ten czas" VERBA
      • kaziukowa Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 18.12.05, 14:27
        BArdzo proszę, jeśli ktośby miał mp3 "merry christmast everyone" Shakin'a
        Steavensa to bardzo proszę o przesłanie mi na malia..Z góry dzieki
        bardzo. smile
        Nie pogardzę też mp3 innych piosenek świątecznych... Jesli ktoś chce mogę się
        wymienić, mam duży wybór rockowych mp3.. smile Pozdrawiam
        Mój e-mail caleczasy@interia.pl
    • kardiolog Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 19.12.05, 11:47
      Oczywiscie, "Lulajze Jezuniu" w wykonaniu chorku slowikow poznanskichsmile Uroczesmile

kardiolog
    • Gość: ann Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.05, 00:48
      Melanie Thornton "Wonderful Time"
      • Gość: ann Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.05, 00:49
        Ups... "Wonderful dream" smile
    • Gość: Marcin Last Christmas... nieeee! IP: *.crowley.pl 23.12.05, 09:01
      A na poważnie to "All i Want for Christmas" Mariah Carey.
    • Gość: Anka Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:21
      jasne ze mam jets to Ten czas Verby ona jets piękna u wielbiam a moze byśmy sie
      poznali co?
      • Gość: ja Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.12.05, 15:37
        Mam pytanie. Jaki jest tytuł tej chyba pastorałki i kto ją wykonuje? A są w
        niej takie słowa: "na braci zawołaj niechaj wstawają, Kuba i Mikołaj..." Znacie?
    • Gość: Div_md Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI IP: 213.158.197.* 23.12.05, 15:59
      Kurcze nie lubie w asadzie świątecznych piosenek bo... nowłaśnie jakieś to
      takie banalne dla mnie. I w dodatku ciągle lecą te same "Last Chrismes" ma już
      duuużo lat i ciągle co roku leci w radio! To straszne!!!
    • timbwolf3 Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 23.12.05, 16:46
      zdecydowanie 'Lonely this christmas' -Mud i 'War is over merry christmas' -
      John Lennon
      • poisonous_ivy Re: WASZE ULUBIONE ŚWIATECZNE PIOSENKI 24.12.05, 12:57
        Wiele z tych, ktore wymienliscie po prostu musze posluchac, bo inaczej nie
        czuje swiat- Wham, Lennon, Carrey ale brakuje mi takiej melodii jak Carol os
        the bells. Czy z dolozonym tekstem czy sama wersja <kurde zaczelam o niej pisac
        i puscili w trojce kocham to big_grin > instrumentalna jest p prostu genialna. Nawet
        w metalowym czy tez dyskotekowym klimacie brzmi po prostu swietnie i do tego ma
        taki dodajacy checi zycia motyw pzrewodni...<trojko graj go nawet po swietach,
        nawt przez caly rok ...>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka