lacymon 25.11.05, 21:36 Powiedzcie. moi drodzy, jaka jest przyszłość jazzu, jakich obszarów muzycznych jazz jeszcze nie zdołał dotknąć....czy naprawdę jesteśmy skazani na standardy jazzowe?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: DO LUDZI O BOGATEJ WYOBRAŹNI......... 25.11.05, 21:44 Pozwol, ze zacytuje:"Zostawmy zatem te, nie prowadzące do niczego dysputy, bo muzyka przeznaczona jest dla ludzi wrażliwych, służy do słuchania, może się podobać lub nie, a dyskusje o niej - przynajmniej w tym miejscu - są już sprawą drugorzędną". Mirosław Bogiel ps. nie czuje sie skazana tylko na standardy, jest tyle muzy wokol, wystarczy nadstawic uszy, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lacymon Re: DO LUDZI O BOGATEJ WYOBRAŹNI......... 25.11.05, 21:51 ..,..alez Moja Droga, ja chcę jeno rozpętać taką małą mentalną improwizację, rozpuścic wodze fantacji i zobaczyć lub usłyszeć co jeszcze ciekawego może w muzyce się stać... chodzi mi tylko o zabawę, na ten jesienny wieczó. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie.nieba Re: DO LUDZI O BOGATEJ WYOBRAŹNI......... 26.11.05, 14:04 Jak dla mnie - mało dotychczas zahaczał o reggae, a przynajmniej niewiele mi na ten temat wiadomo (i całe szczęście, bo reggae pasjami nie lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: DO LUDZI O BOGATEJ WYOBRAŹNI......... 26.11.05, 16:07 jest w w-wie taki zespół, co się nazywa james ashen i miesza jazz z reggae. zresztą w bardzo przyjemny sposób. a ja jestem wielbicielem jazzu wymieszanego z czym tylko się da (może poza disco polo . Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: DO LUDZI O BOGATEJ WYOBRAŹNI......... 28.11.05, 03:11 Probuje wygrzebac w glowie odlegle gatunki muzyczne i nic nie moge odkopac. Odpowiedz Link Zgłoś