socoow 31.10.02, 15:27 Właściwie przyszedł listonosz...z Tori w ręce. Zapłaciłem, odebrałem paczkę. Rozpakowałem pudełko, na razie oglądam mapę i zdjęcia. Czytam sobie teksty... płytka jeszcze czeka, jeszcze jej nie słucham... jeszcze chwila... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socoow już posłuchałem... 01.11.02, 10:54 ... i jest pięknie ps - a z to wyżej przepraszam... coś nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: już posłuchałem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:07 w pełni podzielam Twoje zdanie... ciekawa jestem koncertu w Poznaniu, ale to jeszcze TYYYYYYYYLE czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: już posłuchałem... IP: *.media4.pl 01.11.02, 11:10 Kaczkowski wam namieszał w głowach i tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: już posłuchałem... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:16 no nie wiem, nie wiem bilety są już do kupienia 24.01. arena, poznań a oto link www.30ton.com.pl/aktualnosci/wyswietl.php? O_NEWS=3506684&PHPSESSID=2b59d05d2f20d3822261ebb11699215b Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: już posłuchałem... 01.11.02, 11:23 no nie wiem czy Kaczkowski... raczej Tori ani o koncercie ani o płycie, ani nawet o Tori nie dowiedziałem się od Kaczkowskiego, więc to chyba nie jesgo zasługa... ale to dobrze, że w Minimaxie można posłuchać najnowszej płyty, a ostatnio wywiadu z Tori Amos pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: już posłuchałem... 01.11.02, 13:30 Może byś tak sie jednak spręzył i napisał coś więcej o tej płycie? Bo ja np słyszałem tylko ten singiel i nie wiem czy wchodzić w to czy nie. A słowo "przepieknę' jakoś mi nie za dużo mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: już posłuchałem... 02.11.02, 09:36 miecio4 napisał: > Może byś tak sie jednak spręzył i napisał coś więcej o tej płycie? Daj mi chwilę czasu... > Bo ja np > słyszałem tylko ten singiel i nie wiem czy wchodzić w to czy nie. Jeżeli singiel ci się podoba, to kupuj, bo na płycie są dużo ładniejsze piosenki... > słowo "przepieknę' jakoś mi nie za dużo mówi. powiedziałem "piękne"... poczekaj chwilę, za niedługo na forum pojawi sie moja ocena tej płyty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: już posłuchałem... 02.11.02, 12:28 socoow napisał: > poczekaj chwilę, za niedługo na forum pojawi sie moja ocena tej płyty Ale fajnie, znowu zobaczę te sławne oceny w skali 1-100. No żartuję, ide dzisiaj sobie posłuchać w MediaM jeśli juz mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Kaczkowski Koncert Tori Amos. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 19:46 Gość portalu: juvenala napisał(a): > w pełni podzielam Twoje zdanie... > ciekawa jestem koncertu w Poznaniu, ale to jeszcze TYYYYYYYYLE czasu.... Dobry wieczór, przy klawiaturze Piotr Kaczkowski. Tori wystąpi na żywo u mnie w domu na tydzień przed koncertem w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: właśnie przyszła do mnie Tori Amos IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:43 Nie chce rzucac slow na wiatr, ale "Scarlet's walk" to chyba najlepsza plyta Tori...Subtelna, delikatna, niesamowite linie melodyczne, intrygujace teksty. I dluga - ponad 78 minut muzyki Wszystkie piosenki dotycza wlasciwie, blizej lub dalej, podrozy po Ameryce...Moje ulubione ( jak do tej pory, bo codziennie odkrywam w tej plycie cos nowego) to "Sorta fairytale", "Amber waves", "mrs. jesus" i "Wednesday". Musze sie wam przyznac, ze wydalam pare dni temu na te plyte ostatnie 55 zl...Po prostu musialam ja miec. I na koniec pytanie - czy ktos z was ma te drozsza wersje za 90 zl? Co na niej jest? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: właśnie przyszła do mnie Tori Amos 01.11.02, 22:59 Gość portalu: sunny napisał(a): > I na koniec pytanie - czy ktos z was ma te drozsza wersje za 90 zl? Co na niej > jest? Ja nie mam ale znalazłem taką notkę: W sklepach dostępna będzie limitowana 2 płytowa edycja zawierająca specjalne opakowanie, składaną mapę, polaroidy oraz dodatkowy dysk DVD zawierający wywiad i 'filmiki zza sceny'. Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: właśnie przyszła do mnie Tori Amos 02.11.02, 09:42 > I na koniec pytanie - czy ktos z was ma te drozsza wersje za 90 zl? Co na > niej jest? no więc tak: - tekturowe podełko - płyta DVD z wywiadem i czymś jeszcze... tylko, że nie mam DVD więc nie wiem - zdjęcia Tori - mapa USA z trasami podróży i tekstami piosenek na drugiej stronie - nalepki - aha... i płyta z muzyką i nie zapłaciłem 90zł tylko 73,5 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: właśnie przyszła do mnie Tori Amos IP: 213.25.168.* 02.11.02, 11:45 socoow napisał: > Właściwie przyszedł listonosz...z Tori w ręce. Zapłaciłem, odebrałem paczkę. > Rozpakowałem pudełko, na razie oglądam mapę i zdjęcia. Czytam sobie teksty... > płytka jeszcze czeka, jeszcze jej nie słucham... jeszcze chwila... > Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś