dedukcja_watsonie 21.01.06, 23:32 wiem ze sting poza radiowym popem uprawia na boku tez takie rzeczy- polecicie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: sting & jazz ? 22.01.06, 04:52 Pierwszy ablum solowy. Koncertowych rzeczy ma parę niezłych, ale to słyszałem ino radyjnie i nie wiem, co za albumy. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: sting & jazz ? 22.01.06, 08:07 Sting grał jazz (min. np. na trąbce) jeszcze przed The Police... A nagrań jest tyle, że pewnie on sam nie zna wszystkich, jak i większość jego fanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: sting & jazz ? IP: *.chello.pl 22.01.06, 13:59 koncertowa- bring on the night Odpowiedz Link Zgłoś
dedukcja_watsonie Re: sting & jazz ? 22.01.06, 16:36 no wlasnie ja tez kojarze rozne radiowe kawalki, nagrywane z roznymi artystami- zastanawialam sie czy jest to gdzies zebrane w jakas sensowna calosc... dziekuje w kazdym razie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: sting & jazz ? 22.01.06, 18:18 jest taka piekna, jazzowa plyta z koncertu z Wloch, tu link do niej: www.diapazon.pl/PelnaPlyta.php?Id=773 Odpowiedz Link Zgłoś
dedukcja_watsonie Re: sting & jazz ? 23.01.06, 01:11 dziekuje - rzucam sie na poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś