Gość: pjuk IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 28.02.06, 04:10 polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piterek_82 Re: Corinne Bailey Rae 28.02.06, 08:16 Bardzo udany debiut, wróży się tej młodej Brytyjce wielką przyszłość(w tym tygodniu jej singiel "Put your records on" zadebiutował na 2. miejscu brytyjskiego zestawienia, wyprzedziła ją tylko Madonna z "Sorry"; jest to 12. nr.1 Madonny w UK,żadnej wokalistce taki wyczyn się nie udał!), trochę mi przypomina India.Arie(jej nowa płyta w marcu podobno, ale singla nadal nie ma)...Ale również polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Corinne Bailey Rae 28.02.06, 11:09 Strasznie fajny głos ma ta dziewczyna. Od razu zwróciłam uwagę na jej singiel nie ze względu na kompozycję, bo jest dosyc prościutka, ale własnie przez taki jakiś słodki głodik, chociaż z chrypką. Nie wiem, czy np faceci na to lecą, ale mi sie tego bardzo dobrze słucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prooblem żołądkowy Re: Corinne Bailey Rae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:28 Bardzo przyjemny głos, leciala wczoraj w Bartka WInczewskiego w Radiostacji, czekam na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Re: Corinne Bailey Rae IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 07.03.06, 13:25 na zywo jest jeszcze lepsza, sluchalem jej pierwszy raz jesienia ubr w muzycznym programie Joolsa Hollanda, to byl jej debiut sceniczny dla szerszej widowni, poprzednio grala w malych klubach , wowczas u Hollanda inny gosc w studio Burt Bacharach byl nia zachwycony na maxa, ta debiutancka plyta Corinne momentami jest niestety nieco "przedobrzona" aranzacyjnie - sam glos Corinne + gitara w akustycznym secie w zupelnosci by wystarczyl Odpowiedz Link Zgłoś