Dodaj do ulubionych

to jest naprawdę!

05.12.02, 17:46
Naprawdę Jasiek666 i ja zapraszamy Was do Jazzgotu (PKIN) 10 grudnia (wtorek)
godz. 21. Zobaczycie książkę pt. "Co ma red. Leszczyński napisać na 1
kwietnia?" na własne oczy a my odpowiemy na wszystkie pytania.
I razem posłuchamy na pewno dobrej muzyki. której nie usłyszycie w żadnym
radiu i żadnej piekarni.
Niestety nie będzie to muzyka na żywo.
Aha - książkę można zamówić via net : instytut@rotunda.pl. Cena 15 zł plus
koszty wysyłki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kosa Re: to jest naprawdę!??? IP: *.acn.waw.pl 05.12.02, 18:43
      Mistrzu jak jesteś zawodowcem, na dodatek z drużyny Leszczyńskiego ,to po
      cholerę się plączesz, po tym przyzwoitym Forum?
      • teddy4 Re: to jest naprawdę!??? 05.12.02, 22:09
        Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Mistrzu jak jesteś zawodowcem, na dodatek z drużyny Leszczyńskiego ,to po
        > cholerę się plączesz, po tym przyzwoitym Forum?

BRAWO! A w ogóle to pewnie jestem samym red. Leszczyńskim!
        Dawno już tak się nie uśmiałem.
    • munky Re: to jest naprawdę! 06.12.02, 09:32
      oj tak teddy, przekonuj ich, tu sporo ludzi z pewnością sądzi jeszcze że to
      wszystko to "ściema"smile)))
      • cze67 Re: to jest naprawde˛! 06.12.02, 10:00
        Wysle moja siostre, pizmaka, to sie przekona czy to prawda. A jak sie juz
        przekona, to mi kupi to wiekopomne dzielo.
        • pizmak31 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 10:02
          Dobrze, ze sie dowiaduje z Forum, ze gdzies mnie wysylasz po nocy do palacu
          kultury. Moge przyjsc - przyjde przebrana za ladna dziewczynke.
          • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 10:13
            pizmak31 napisa?a:

> Dobrze, ze sie dowiaduje z Forum, ze gdzies mnie wysylasz po nocy do palacu
            > kultury. Moge przyjsc - przyjde przebrana za ladna dziewczynke.

Ojej, ojej. Nie musisz sie przebierac. I tak nikt Cie nie pozna. Tzn. chcialem
            napisac, ze i tak jestes piekna. Bez przebuerania.
            • pizmak31 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 10:15
              No dobrze, to przyjde. I kupie Ci ksiazke.
              • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:41
                moge zaswiadczyc ze to wszystko prawda!!
                widzialam jak teddy gral na gitarze i widzialam na wlasne oczy jaska!
                a wzrok mam naprawde dobry!
                poza tym zakupilam wspomniana ksiazke i mam nawet dedykacje osobiste!
                • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:44
                  mallina napisa?a:

> moge zaswiadczyc ze to wszystko prawda!!
                  > widzialam jak teddy gral na gitarze i widzialam na wlasne oczy jaska!

A czy prawda jest takze "fakt" podawany przez teddego, ze jasiek ma rogi i jest
                  diabelsko przystojny?
                  • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:51

>
                    > A czy prawda jest takze "fakt" podawany przez teddego, ze jasiek ma rogi i
                    jest diabelsko przystojny?

jakie rogi? Jasiek jest lagodny i pozytywnie nastawiony, ma dlugie wlosy i
                    koszulke Slejera!
                    smile
                    reszta to prawda! Pizmak napewno potwierdzi jak zobaczy!
                    • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:53
                      mallina napisa?a:

> jakie rogi? Jasiek jest lagodny i pozytywnie nastawiony, ma dlugie wlosy i
                      > koszulke Slejera!

Eeeee. Diabelskie rogi dodaja mezczyznie uroku. W odroznieniu od jelenich...
                      • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:56
                        to co mezczyznie dodaje uroku to lepiej wiedza kobiety!!
                        zadne rogi nie dodaja uroku!
                        • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 12:56
                          mallina napisa?a:

> to co mezczyznie dodaje uroku to lepiej wiedza kobiety!!
                          > zadne rogi nie dodaja uroku!

A co? A co?
                          • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:02
                            urok osobisty!
                            blysk w oku...
                            inteligencja
                            poczucie humoru
                            i inne takie co to wazne sa ale nie wypada o nich pisacwink
                            • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:03
                              mallina napisa?a:

> urok osobisty!
                              > blysk w oku...
                              > inteligencja
                              > poczucie humoru
                              > i inne takie co to wazne sa ale nie wypada o nich pisacwink

Boze, ja to wszystko mam!
                              • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:09
                                te "inne" tez????????
                                to niemozliwe...
                                to na tym swiecie jest wiecej idealow?
                                wink
                                • munky Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:12
                                  mallina musze Cie zasmucić:
                                  ponoc Eddie jest tylko jedensmile))
                                  • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:16
                                    no wlasnie!!!
                                    a cze67 mowi...

wlasnie, moze dodam ze mezczyzna powinien miec jeszcze ujmujacy glos, ktory
                                    ciary na plecach wywoluje..

chociaz ja piszac o ideale mialam na mysli kogos bardziej namacalnegosmile))))

• jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:08
                      mallina napisała:

> jakie rogi? Jasiek jest lagodny i pozytywnie nastawiony, ma dlugie wlosy i
                      > koszulke Slejera!
                      > smile
                      > reszta to prawda! Pizmak napewno potwierdzi jak zobaczy!

Rogi oddałem do depozytu w klubie (względy bezpieczeństwa).
                      Stąd cała ta łagodność i pozytywne nastawienie.
                      • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:10
                        do depozytu?
                        ciekawe gdzie oni umiescili ten depozyt! pewnie w zamrazalniku i dlatego lodu
                        nie bylo...
                        • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:16
                          mallina napisała:

> do depozytu?
                          > ciekawe gdzie oni umiescili ten depozyt!

w szatni wink
                          • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:17
                            chyba cos przeoczylam wiecsmile
                            gdzie byla szatnia?smile)))))))))))
                            • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:27
                              mallina napisała:

> gdzie byla szatnia?smile)))))))))))

praktycznie rzecz biorąc wszędzie.....
                              wink)))
                              • gregkor Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:53
                                Jakie trunki będą obowiązywać na imprezie? Chce wiedzieć jaki zrobić podkład.
                                Nie lubie mieszać.

pozdr
                                • cze67 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 13:54
                                  gregkor napisa?:

> Jakie trunki be˛da˛ obowia˛zywac´ na imprezie? Chce wiedziec´ jaki zrobic´
                                  podk?ad.
                                  > Nie lubie mieszac´.

To wstrzasnij...
                                • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 14:12
                                  gregkor napisał:

> Jakie trunki będą obowiązywać na imprezie? Chce wiedzieć jaki zrobić podkład.
                                  > Nie lubie mieszać.
                                  >
                                  > pozdr

Jezeli podkład będzie na prawde solidny rozważymy udzielenie stosownego
                                  zwolenienia z trunków obowiązkowych.
                                  • Gość: szelak Re: to jest naprawde?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 14:33
                                    Panowie, ale zaprosiliście "Mopa" na tę promocję ?
                                    • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 14:37
                                      Gość portalu: szelak napisał(a):

> Panowie, ale zaprosiliście "Mopa" na tę promocję ?

zaproszenie wysłaliśmy zbyt późno.
                                      • Gość: Crotalus Re: to jest naprawde?! IP: proxy / 213.17.170.* 06.12.02, 14:43
                                        jasiek666 napisał:

> Gość portalu: szelak napisał(a):
                                        >
                                        > > Panowie, ale zaprosiliście "Mopa" na tę promocję ?
                                        >
                                        > zaproszenie wysłaliśmy zbyt późno.

Mogę przynieść jakiegoś Mopa.
                                        • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 14:45
                                          Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> jasiek666 napisał:
                                          >
                                          > > Gość portalu: szelak napisał(a):
                                          > >
                                          > > > Panowie, ale zaprosiliście "Mopa" na tę promocję ?
                                          > >
                                          > > zaproszenie wysłaliśmy zbyt późno.
                                          >
                                          >
                                          > Mogę przynieść jakiegoś Mopa.

No właśnie, zapomnialbym dodać: wstęp na imprezę jedynie z Mopem.
                                          Może być używany.
                                          • Gość: Crotalus Re: to jest naprawde?! IP: proxy / 213.17.170.* 06.12.02, 14:50
                                            jasiek666 napisał:

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                                            >
                                            > > jasiek666 napisał:
                                            > >
                                            > > > Gość portalu: szelak napisał(a):
                                            > > >
                                            > > > > Panowie, ale zaprosiliście "Mopa" na tę promocję ?
                                            > > >
                                            > > > zaproszenie wysłaliśmy zbyt późno.
                                            > >
                                            > >
                                            > > Mogę przynieść jakiegoś Mopa.
                                            >
                                            >
                                            > No właśnie, zapomnialbym dodać: wstęp na imprezę jedynie z Mopem.
                                            > Może być używany.

A jeśli przyjdzie redaktor L. i będzie ubrany w to samo co mój Mop to czy się
                                            nie obrazi i nie wyjdzie z imprezy?
                                            • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 14:54

>
                                              > A jeśli przyjdzie redaktor L. i będzie ubrany w to samo co mój Mop to czy się
                                              > nie obrazi i nie wyjdzie z imprezy?

Koniecznie powiedz, jak się ubiera Twój Mop.
                                              Musimy uprzedzić redaktora.
                                              • Gość: Crotalus Re: to jest naprawde?! IP: proxy / 213.17.170.* 06.12.02, 15:00
                                                jasiek666 napisał:

>
                                                > >
                                                > > A jeśli przyjdzie redaktor L. i będzie ubrany w to samo co mój Mop to czy
                                                > się
                                                > > nie obrazi i nie wyjdzie z imprezy?
                                                >
                                                > Koniecznie powiedz, jak się ubiera Twój Mop.
                                                > Musimy uprzedzić redaktora.

Fiołkowa kiecka, dość krótka. Czyli dość podobnie jak redaktor.
                                                • gregkor Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 15:01
                                                  A co będzie do jedzenia? Bo to będzie późno już dawno po obiedzie?
                                                • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 15:10

>
                                                  > Fiołkowa kiecka, dość krótka. Czyli dość podobnie jak redaktor.

Na wszelki wypadek, celem zdezorientowania redaktora weź ze sobą dwa mopy.

• gregkor Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 15:11
                                                    Co to Mop's party?
                                                  • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 16:07
                                                    gregkor napisał:

> Co to Mop's party?

Nam chodzi jedynie o dobre samopoczucie redaktora - w towarzystwie dużej ilości
                                                    mopów czułby się bardziej swojsko....
                                                  • mallina Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 16:08
                                                    ale kto rozsiewa takie plotki ze on niby sie tam pojawi?????

potem sie zdziwicie!!!
                                                  • jasiek666 Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 16:12
                                                    mallina napisała:

> ale kto rozsiewa takie plotki ze on niby sie tam pojawi?????

przejrzałem powyższe posty i wychodzi na to, ze ja.
                                                    biję się w piersi....
                                                  • gregkor Re: to jest naprawde?! 06.12.02, 16:33
                                                    Zamówcie jeszcze z Centrali Rybnej jakieś 200 kg leszczy, to napewno redaktor
                                                    będzie się czuł na imprezie jak ryba w wodzie.

p.s.
                                                    A smarzone leszcze to się zje.
                                                  • teddy4 Ostatnie przypomnienie 09.12.02, 21:58
                                                    Jazzgot - PKIN, wtorek godz. 21.
                                                  • elentarii Re: Ostatnie przypomnienie 09.12.02, 22:49
                                                    Życzę Wam naprawdę udanej imprezy, zresztą nie wątpię, ze taka będzie smile
                                                  • cze67 Pizmak!!! 10.12.02, 12:47
                                                    Masz tam byc, zapoznac teddego, obejrzec rogi jaska, nabyc ksiazke (z
                                                    autografami!!!). Bo jak nie to sie w domu na swieta nie pokazuj!
                                                    Brat
                                                  • pizmak31 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 13:36
                                                    A jak poznam bohaterow wieczoru: Jaska i Teddego? Czy impreza jest biletowana?
                                                  • jasiek666 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 13:39
                                                    pizmak31 napisała:

> A jak poznam bohaterow wieczoru: Jaska i Teddego? Czy impreza jest biletowana?

Wstęp oczywiście wolny.
                                                    Teddyego poznasz po wąsach, a mnie po braku rogów, które zgubiłem gdzieś na
                                                    koncercie Danziga.
                                                  • pizmak31 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 13:45
                                                    Aha, A ja bede miala rozowe usta i spodnie. I jestem niesmiala.
                                                  • cze67 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 13:49
                                                    pizmak31 napisa?a:

> Aha, A ja bede miala rozowe usta i spodnie. I jestem niesmiala.

I wysoka.
                                                  • gregkor Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:07
                                                    Ja też się wybieram, jednak z twarzy to jestem podobny zupełnie do nikogo.
                                                  • pizmak31 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:11
                                                    A bedziesz z zona czy bez zony? Bo mi sie wydaje, ze Cie znam, ale to sie
                                                    przekonamy na miejscu.
                                                  • cze67 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:13
                                                    Szykuje sie kolejny odcinek "Zerwanych wiezi"...
                                                  • gregkor Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:14
                                                    A skąd ty mnie możesz znać?
                                                  • pizmak31 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:20
                                                    Po pierwsze nie ?ty?, tylko ?Ty? - bo trzeba z szacunkiem do kobiet, a po
                                                    drugie - no coz - jestes grekor po prostu znany w pewnych kregach....
                                                  • miecio4 Re: Pizmak!!! 10.12.02, 14:22
                                                    pizmak31 napisała:

> Po pierwsze nie ?ty?, tylko ?Ty? - bo trzeba z szacunkiem do kobiet

Ojej!
                                                    Pizmak krzyczący?!
                                                    Dobrze ze mnie nie bedzie.
    • Gość: kk.k Re: to jest naprawdę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 14:19
      który Leszczyński????
      bo ja znam ich kilku i wszyscy są redaktorami i dziennikarzami....
      • gregkor Re: Do Pizmaka! 10.12.02, 14:24
        No to opowiedz mi o tych kręgach w których jestem znany?
        • pizmak31 Re: Do Pizmaka! 10.12.02, 14:45
          Pilka jest okragla a bramki sa dwie, na przyklad, Panie Gregkoru oraz inne
          kregi, o ktorych nie moge powiedziec, ale to nie istotne, bo i tak dzisiaj
          wszystko sie wyda.
          • gregkor Re: Do Pizmaka! 10.12.02, 14:59
            Jakieś szczegóły można prosić?
            • pizmak31 Re: Do Pizmaka! 10.12.02, 15:01
              Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.
              • gregkor Re: Do Pizmaka! 10.12.02, 15:12
                No ale tak mnie zaintrygowałaś, że chyba zaraz umrę z ciekawości. (czy
                zaitrygowałaś też piszemy dużą literą?)
      • jasiek666 Re: to jest naprawdę! 10.12.02, 14:24
        Żeby uniknąć tego rodzaju wątpliwości na okładce zamieścilismy unikalne zdjęcie
        redaktora.
        • Gość: Crotalus Re: to jest naprawdę! IP: proxy / 213.17.170.* 10.12.02, 14:57
          Mam nadzieję towarzysze i towarzyszki, że się wyrobię na to spotkanie.
          • jasiek666 Re: to jest naprawdę! 10.12.02, 15:14

> Mam nadzieję towarzysze i towarzyszki, że się wyrobię na to spotkanie.

towarzyszu Crotalus, partia liczy na was.
            • Gość: Crotalus Re: to jest naprawdę! IP: proxy / 213.17.170.* 10.12.02, 15:17
              jasiek666 napisał:

>
              > > Mam nadzieję towarzysze i towarzyszki, że się wyrobię na to spotkanie.
              >
              > towarzyszu Crotalus, partia liczy na was.

Wiem towarzyszu J666, ale nie wszystko zależy ode mnie.
        • Gość: kk.k Re: to jest naprawdę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 15:12
          jeden mały problem mieszkam w Krakowie, może przeniesiecie imprezę?????
          • jasiek666 Re: to jest naprawdę! 10.12.02, 15:16
            w krakowie dopiero co żeśmy byli.....
            • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:24
              Czy ty przypadkiem nie pracujesz w Gdańsku?
              • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:28
                gregkor napisa?:

> Czy ty przypadkiem nie pracujesz w Gdan´sku?

Przypadkiem i owszem.
                I zagadka rozwiazana!
                • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: proxy / 213.17.170.* 10.12.02, 15:30
                  cze67 napisał:

> gregkor napisa?:
                  >
                  > > Czy ty przypadkiem nie pracujesz w Gdan´sku?
                  >
                  > Przypadkiem i owszem.
                  > I zagadka rozwiazana!

To Ty cze w Gdańsku mieszkasz?
                  • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:34
                    Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a):

> To Ty cze w Gdan´sku mieszkasz?

Nigdy tego nie ukrywalem. A co?
                    • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:39
                      A towja siostrzyczka to nie przypadkiem Kryśka?
                      • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:43
                        Chyba juz wszystko jasne?
                        • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:50
                          Na serio? Wydaje mi się, że chyba żartujecie?
                          • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:51
                            gregkor napisa?:

> Na serio? Wydaje mi sie˛, z˙e chyba z˙artujecie?

Ale dlaczego mielibysmy to robic?
                            • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:52
                              Ale powiedz, grekor, to zle czy dobrze, ze Kryska?
                            • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:53
                              Bo to wszystko wydaje mis się mało prawdopodobne, ale chyba prawdziwe?
                              • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 15:55
                                Ale co? To znaczy, ze nie przyjdziesz do Jazzgotu?
                                • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:02
                                  Nie no przyjdę ale bez żony.
                                  • gregkor Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:04
                                    To na razie.
                                  • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:04
                                    Szkoda.......
                    • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:04
                      cze67 napisał:

> Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a):
                      >
                      > > To Ty cze w Gdan´sku mieszkasz?
                      >
                      > Nigdy tego nie ukrywalem. A co?

A Twoja siostra w Stolycy?
                      • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:26
                        jego siostra w stolycy. Ale sie odwiedzamy regularnie.
                        • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:28
                          pizmak31 napisała:

> jego siostra w stolycy. Ale sie odwiedzamy regularnie.

Siostra rodzona?
                          • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:31
                            Najurodzensza z mozliwych, ale niepodobna. Mlodsza.
                            • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:35
                              pizmak31 napisała:

> Najurodzensza z mozliwych, ale niepodobna. Mlodsza.

Czyli Cze urwał się z domu do Gdańska smile))
                              • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:36

> Czyli Cze urwa? sie˛ z domu do Gdan´ska smile))

Crotalus, czy jestes moze detektywem Rutkowskim?
                                • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:42
                                  cze67 napisał:

>
                                  > > Czyli Cze urwa? sie˛ z domu do Gdan´ska smile))
                                  >
                                  > Crotalus, czy jestes moze detektywem Rutkowskim?

Gdybym wyglądał tak jak detektyw Rutkowski to bym się zastrzelił swoim
                                  służbowym pistoletem smile))
                                  A teraz Cze opisz wygląd swojej siostry smile))
                                  • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:50
                                    Moze ja wyrecze Brata. Wysoka blondyna z duzym biustem i nie zna sie na muzyce
                                    tak jak brat. Prawda jest brutalna. Generalnie mila, wrazliwa, inteligentna,
                                    itd....
                                    • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:51
                                      Tak w ogole pytania sa tendencyjne i wydaje mi sie ze maja jakis cel. Czy
                                      moglbys go ujawnic?
                                      • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:53
                                        cze67 napisał:

> Tak w ogole pytania sa tendencyjne i wydaje mi sie ze maja jakis cel. Czy
                                        > moglbys go ujawnic?

Nie wszystko w naszym życiu musi mieć jakiś cel. Nawet sensu nie musi mieć smile
                                    • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:51
                                      pizmak31 napisała:

> Moze ja wyrecze Brata. Wysoka blondyna z duzym biustem i nie zna sie na
                                      muzyce
                                      > tak jak brat. Prawda jest brutalna. Generalnie mila, wrazliwa, inteligentna,
                                      > itd....

Twój opis jest subiektywny smile)) Cze czy Twoja siostra jest miła?
                                      • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:56
                                        Powiedz mu Brat, powiedz, cala prawde!
                                      • cze67 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:57

> Twój opis jest subiektywny smile)) Cze czy Twoja siostra jest mi?a?

Jest mila. I to jest ostatnie pytanie w tym teleturnieju na ktore odpowiadam.
                                        Prosze skontaktowac sie z moim adwokatem.
                                        • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 16:58
                                          Crotalus, jezeli chcesz znac cala prawde oto ona:
                                          Piżmak jest gryzoniem wielkości szczura, o krępym, niezgrabnym tułowiu, dość
                                          dużej głowie osadzonej na bardzo krótkiej szyi. Czaszka jest szeroka i płaska,
                                          o wydatnych łukach jarzmowych. Uszy są małe, prawie ukryte w sierści,
                                          zaokrąglone, porośnięte krótkim, gęstym włosem. Fałd skórny zamyka otwór
                                          słuchowy podczas nurkowania. Ucho usytuowane jest prawie na poziomie oka i
                                          nozdrzy, dość blisko oka. Oczy są małe, czarne, wysoko osadzone. Pysk tępy z
                                          kilkoma rzędami włosów czuciowych (wibrysów) na wargach. Rozdwojona górna warga
                                          umożliwia zamykanie otworu gębowego fałdami skórnymi w czasie pracy piżmaka pod
                                          wodą. Otwory nosowe, bocznie położone; również są zamykane w czasie nurkowania
                                          otaczającymi je chrząstkami. Kończyny przednie są krótkie, porośnięte futrem aż
                                          po nadgarstek, poniżej którego pokryte są krótkim włosem. Kończyny tylne są
                                          dwukrotnie większe od przednich. Boki długich palców i brzegi stóp porośnięte
                                          są szczecinkami, skutecznie zwiększającymi powierzchnię kończyny podczas
                                          pływania. Palce zakończone są długimi, od spodu wklęsłymi pazurkami, barwy od
                                          jasnożółtej do ciemnobrunatnej. Ogon jest długi, bocznie spłaszczony, mniej
                                          więcej w połowie sierpowato wygięty ku dołowi, pokryty rogowymi łuskami, z
                                          pomiędzy których wyrastają włosy czuciowe. Ułatwia on piżmakowi pływanie. Futro
                                          piżmaka jest gęste, lśniące, u poszczególnych osobników może mieć różne
                                          odcienie barwy brunatnej. Zwykle na grzbiecie jest ciemne, przechodzi w
                                          jaśniejsze na bokach i szarobrązowe na podbrzuszu. Warstwa puchowa jest
                                          srebrzystoszara
                                          • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 17:02
                                            To jest interesujące i wygodne podczas kompieli;
                                            Fałd skórny zamyka otwór słuchowy podczas nurkowania. Ucho usytuowane jest
                                            prawie na poziomie oka i nozdrzy, dość blisko oka.

Ale tu to już przesadziłaś;
                                            Pysk tępy...

smile)))
                                            • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 17:07
                                              Bardzo lubie sie kompac w kompieli. Z tym tepym pyskiem to moze rzeczywiscie
                                              przesadzilam...
                                              • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 17:09
                                                pizmak31 napisała:

> Bardzo lubie sie kompac w kompieli. Z tym tepym pyskiem to moze rzeczywiscie
                                                > przesadzilam...

Ha wiedziałem, że to nie piszę się "kompiel". Ale myślę sobie, zagraniczne
                                                słowo, więc pewnie nie pisze się przez "Ą" smile))
                                                • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 17:12
                                                  To ja odplywam jak to Pizmak. To pewnie do zobaczenia w Jazzgocie.
                                                  • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 17:13
                                                    pizmak31 napisała:

> To ja odplywam jak to Pizmak. To pewnie do zobaczenia w Jazzgocie.

Mam nadzieję smile))
                                                  • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 17:16
                                                    A jak Cie poznam?
                                                  • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 17:19
                                                    pizmak31 napisała:

> A jak Cie poznam?

Poznasz smile))
                                                  • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 17:20
                                                    Aha. Tak tylko zapytalam...
                                                  • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 17:23
                                                    pizmak31 napisała:

> Aha. Tak tylko zapytalam...

Ja Cię poznam po różowej szmince, co prawda jestem daltonistą, ale będę pytał
                                                    dziewczyny jaki mają kolor na ustach smile
                                                  • pizmak31 Re: pytanie do cze67! 10.12.02, 17:26
                                                    Generalnie po rozowosci poznasz. Cala jestem rozowa.
                                        • Gość: Crotalus Re: pytanie do cze67! IP: *.acn.pl 10.12.02, 16:59
                                          cze67 napisał:

>
                                          > > Twój opis jest subiektywny smile)) Cze czy Twoja siostra jest mi?a?
                                          >
                                          > Jest mila. I to jest ostatnie pytanie w tym teleturnieju na ktore
                                          odpowiadam.
                                          > Prosze skontaktowac sie z moim adwokatem.

Panie Cze proszę nie utrudniać śledztwa. Na takich jak Pan mamy swoje
                                          sposoby smile)) Gdzie Pan był podczas rewolucji na Kubie smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka