Dodaj do ulubionych

Lorena McKENNITT

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 13:52
Przecudowna muzyka, posłuchajcie

www.quinlanroad.com/sounds.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcel Re: Lorena McKENNITT IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 16:36
      Gość portalu: kelt napisał(a):

> Przecudowna muzyka, posłuchajcie
      >
      > <a
      href="http://www.quinlanroad.com/sounds.html"target="_blank">www.quinlanroad
      > .com/sounds.html</a>
      No pewnie, Loreena jest jedną z moich ulubionych wokalistek.
    • loveletter !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.03, 00:01
      Fantastyczna!! hmmmm... naprawdę .. naprawdę świetna, nie lubię co prawda
      dźwięku tego instrumentu, który tam się z tyłu ciągnie, to harfa chyba, nie? no
      ale na szczęście nie jest we wszystkich utworach, szkoda tylko, że te mp3 takie
      krótkiesmile)) ... a właściwie ... dobra harfa nie jest zła.

o!! i jakieś bebny się pojawiły .. ta pani to chyba z Irlandii? nie? ze Szkocji?
      z okolic ... hmmm. Dzisiaj na zmianę ze "Spectral Voices" w każdym razie wink)

dobranoc. Loveletter
      • Gość: Kosiak Re: !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 11:32
        Pani jest z Kanady i od kilku lat milczy po tragicznej stracie narzeczonego...
        • martolka Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.03, 14:57
          Gość portalu: Kosiak napisał(a):

> Pani jest z Kanady i od kilku lat milczy po tragicznej stracie narzeczonego...

Jednakże nadzieji nie traćmy; być może nawet coś ciekawego muzycznie z tego
          doświadczenia wyniknie?

Mam tylko The Visit, którą wciąż bardzo lubię - te celtyckie dźwięki wciąż mają
          swój pociagający urok.
          • Gość: obi Re: !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.01.03, 23:01
            martolka napisała:

> Mam tylko The Visit, którą wciąż bardzo lubię - te celtyckie dźwięki wciąż
            mają swój pociagający urok.

Bardzo dobre są i kolejne: "The Mask and Mirror" i "Book of Secrets". Ta
            ostatnia szczególnie mi się podoba, naprawdę warto!

A twórczość Loreeny znam m.in. dzięki Kosiakowi właśnie - DZIĘKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka