05.05.06, 15:35
kto zna blog 27.jest super,a co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: me Re: BLOG 27 IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 15:40
      > kto zna blog 27.jest super,a co wy na to?

Jestes dzieciakiem z az tak fatalnym gustem czy trollem ktory chce sprowokowac
      serie bluzgow? Oby tym drugim, bo to pierwsze to przykry przypadek uncertain
      • Gość: pani_mlynek Re: BLOG 27 IP: 82.160.18.* 05.05.06, 18:09
        tak, jest super, serio
    • lunalovelight ja na to, ze nie jest n/t 05.05.06, 18:33

• kinia1987 Re: BLOG 27 05.05.06, 19:09
        tak , Blog 27 jest super, slucham codziennie rano i wieczorem
        to ja juz wole Dode !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: o co chodzi? Re: BLOG 27 IP: *.ec.pl 05.05.06, 20:59
      A gdzie to jest?
      • Gość: Papryk Re: BLOG 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:51
        jest piekny dziewczyny są boskie a i ch muza pierwsza klasa(podstawówki)
        żałosne i przykre przy czym bawi się ta "bardziej" światła młodziez młodym
        dziewuszkom z BLOG chyba woda sodowa udeza do główki wkoncu jada na koncert
        premiery roku czy cos tam. Dla mnie ich plyta nigdy nie bedzie muzyką ich
        muzyka sztuką chyba ze przejdą na wyzsze stadium samoświadomości bo teraz jest
        kiepsko... Boli mnie tylko ze wogole daje sie takim wyjśćna scene!!
    • nataliele Re: BLOG 27 06.05.06, 13:52
      nastepny tani zespolik po ktorym sluch niedlugo zaginie
    • Gość: Blogaska_87 Re: BLOG 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:54
      Blog 27 jest super smile
      Kocham ich teledyski smile
      Polecam wam je takze znajdziecie conieco na:
      www.cmp3.pl/Blog_27,90,squad.html
    • Gość: Antwoine Re: BLOG 27 IP: 195.136.112.* 08.05.06, 10:24
      E, przestancie marudzic. Ja, bedac w wieku osob, do ktorych kierowany jest ten
      zespol, sluchalem Ace Of Base i innych disko kaszanek. To nic nie znaczy - w
      ciagu kilku lat przeszedlem metamorfoze i slucham od Toola, przez jamajskie
      duby, Franza Ferdinanda i Malpy z Arktyki, az po Machine Head, The Beatnuts i
      Hallucinogen. Wiekszosc dzieciakow slucha slabej muzy - a Ci, ktorzy gadaja ze
      lubia Pink Floyd czy inne Radioheady najczesciej sa tak naprawde zbyt mlodzi i
      niedoswiadczeni, zeby zrozumiec ten przekaz i szpanuja miedzy soba ubierajac
      sie jak hippisi albo metale, czy inne socjowytwory rynku.

Nie ma sie czym martwic - czesc z nich wyrobi sobie gust, a czesc w wieku 30
      lat bedzie sluchac Krawczyka i Budki Suflera jezdzac do pracy w swoich
      passatach. Tak bylo od zawsze i nie ma co biadolic jak stare panny.

Dajmy dzieciom to, czego oczekuja, a one same znajda potem droge, jesli tylko
      beda czuly taka potrzebe. Przyjdzie taki moment.
      • qbex92 Re: BLOG 27 20.06.06, 12:48
        Gość portalu: Antwoine napisał(a):

> E, przestancie marudzic. Ja, bedac w wieku osob, do ktorych kierowany jest
        ten
        > zespol, sluchalem Ace Of Base i innych disko kaszanek. To nic nie znaczy - w
        > ciagu kilku lat przeszedlem metamorfoze i slucham od Toola, przez jamajskie
        > duby, Franza Ferdinanda i Malpy z Arktyki, az po Machine Head, The Beatnuts i
        > Hallucinogen. Wiekszosc dzieciakow slucha slabej muzy - a Ci, ktorzy gadaja
        ze
        > lubia Pink Floyd czy inne Radioheady najczesciej sa tak naprawde zbyt mlodzi
        i
        > niedoswiadczeni, zeby zrozumiec ten przekaz i szpanuja miedzy soba ubierajac
        > sie jak hippisi albo metale, czy inne socjowytwory rynku.
        >
        > Nie ma sie czym martwic - czesc z nich wyrobi sobie gust, a czesc w wieku 30
        > lat bedzie sluchac Krawczyka i Budki Suflera jezdzac do pracy w swoich
        > passatach. Tak bylo od zawsze i nie ma co biadolic jak stare panny.
        >
        > Dajmy dzieciom to, czego oczekuja, a one same znajda potem droge, jesli tylko
        > beda czuly taka potrzebe. Przyjdzie taki moment.

Czy naprawd 14 letnia osoba nie może słuchać PF i Radiohead? I przed kim mam
        szpanować? Ja z racji tego jakiej muzyki słucham jestem rczej wyśmiewany.
    • kalinazkalinowa Re: BLOG 27 17.06.06, 20:40
      fajne dziewczyny energiczne trzymam za nie kciuki
      • magdaksp Re: BLOG 27 18.06.06, 19:31
        okropne dzieczyny.widac bylo ile zawdzieczaja playbackowi jak wystepowaly w
        opolu.gdzie brzmialy jak jakies pisklaczki
        • mr.lordi A Fe!!! 18.06.06, 19:58
          Chętnie bym odgryzl im glowe z moimi potworami smile Co za szmira i chala ten blog
          27
        • Gość: Misiulka Re: BLOG 27 IP: *.chello.pl 20.06.06, 13:29
          chyba sama z plejbecku śpiewałaś!! crying
    • t-800 Re: BLOG 27 18.06.06, 21:08
      Ja osobiście nie znam.
    • Gość: Misiulka Re: BLOG 27 IP: *.chello.pl 20.06.06, 13:23
      super zespół, piekne i utalentowane dziewczyny smile mam ich całą dyskografie, ich
      piosenki to same hity, cudowne piosenki o milosci, pelne uczuć, ciepła,
      młodzieżowego zapału, superości kiss***

ja myśle, że każdy kto nie zna bloga27 i go nie lubi to nie wie co traci, te
      dziewczyny to przyszłość muzy!!! big_grin
      miały przeboje w top100 niemieckiej listy przebojów!! a taka Doda czy Myslowits
      to nawet w top800 nie miały!!

dziewczyny 3mam za was kciuki i pozdraffiam wszystkichhhh fanóff 3Blog27!!! kiss**
      • mr.lordi Do Misiulka 20.06.06, 19:00
        Co za bzdury wypisujesz smile Ile masz lat dziecko ?? Blog 27 niedlugo sie skonczy
        one zostaly wypromowane tylko dlatego ze jedna z tych rozwydrzonych panienek ma
        bogatego tatusia
        • Gość: dżizas Re: Do Misiulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:18
          Ta cała Tola to ma nie tyle bogatego co znanego tatusia który gral w LAdy Pank
          i Oddziale Zamkniętym. Szkoda gościa.
          • Gość: Damian Re: Do Misiulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:49
            Coś mi się ta nazwa o uszy obiła.....
    • uhu_an Re: BLOG 27 22.06.06, 15:29
      ja nie moge ich sluchac , zarowno gdy spiewaja i udzielają wywiadu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka