marsha1 05.05.06, 15:35 kto zna blog 27.jest super,a co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: BLOG 27 IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 15:40 > kto zna blog 27.jest super,a co wy na to? Jestes dzieciakiem z az tak fatalnym gustem czy trollem ktory chce sprowokowac serie bluzgow? Oby tym drugim, bo to pierwsze to przykry przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_mlynek Re: BLOG 27 IP: 82.160.18.* 05.05.06, 18:09 tak, jest super, serio Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: BLOG 27 05.05.06, 19:09 tak , Blog 27 jest super, slucham codziennie rano i wieczorem to ja juz wole Dode !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papryk Re: BLOG 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:51 jest piekny dziewczyny są boskie a i ch muza pierwsza klasa(podstawówki) żałosne i przykre przy czym bawi się ta "bardziej" światła młodziez młodym dziewuszkom z BLOG chyba woda sodowa udeza do główki wkoncu jada na koncert premiery roku czy cos tam. Dla mnie ich plyta nigdy nie bedzie muzyką ich muzyka sztuką chyba ze przejdą na wyzsze stadium samoświadomości bo teraz jest kiepsko... Boli mnie tylko ze wogole daje sie takim wyjśćna scene!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: BLOG 27 06.05.06, 13:52 nastepny tani zespolik po ktorym sluch niedlugo zaginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blogaska_87 Re: BLOG 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:54 Blog 27 jest super Kocham ich teledyski Polecam wam je takze znajdziecie conieco na: www.cmp3.pl/Blog_27,90,squad.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antwoine Re: BLOG 27 IP: 195.136.112.* 08.05.06, 10:24 E, przestancie marudzic. Ja, bedac w wieku osob, do ktorych kierowany jest ten zespol, sluchalem Ace Of Base i innych disko kaszanek. To nic nie znaczy - w ciagu kilku lat przeszedlem metamorfoze i slucham od Toola, przez jamajskie duby, Franza Ferdinanda i Malpy z Arktyki, az po Machine Head, The Beatnuts i Hallucinogen. Wiekszosc dzieciakow slucha slabej muzy - a Ci, ktorzy gadaja ze lubia Pink Floyd czy inne Radioheady najczesciej sa tak naprawde zbyt mlodzi i niedoswiadczeni, zeby zrozumiec ten przekaz i szpanuja miedzy soba ubierajac sie jak hippisi albo metale, czy inne socjowytwory rynku. Nie ma sie czym martwic - czesc z nich wyrobi sobie gust, a czesc w wieku 30 lat bedzie sluchac Krawczyka i Budki Suflera jezdzac do pracy w swoich passatach. Tak bylo od zawsze i nie ma co biadolic jak stare panny. Dajmy dzieciom to, czego oczekuja, a one same znajda potem droge, jesli tylko beda czuly taka potrzebe. Przyjdzie taki moment. Odpowiedz Link Zgłoś
qbex92 Re: BLOG 27 20.06.06, 12:48 Gość portalu: Antwoine napisał(a): > E, przestancie marudzic. Ja, bedac w wieku osob, do ktorych kierowany jest ten > zespol, sluchalem Ace Of Base i innych disko kaszanek. To nic nie znaczy - w > ciagu kilku lat przeszedlem metamorfoze i slucham od Toola, przez jamajskie > duby, Franza Ferdinanda i Malpy z Arktyki, az po Machine Head, The Beatnuts i > Hallucinogen. Wiekszosc dzieciakow slucha slabej muzy - a Ci, ktorzy gadaja ze > lubia Pink Floyd czy inne Radioheady najczesciej sa tak naprawde zbyt mlodzi i > niedoswiadczeni, zeby zrozumiec ten przekaz i szpanuja miedzy soba ubierajac > sie jak hippisi albo metale, czy inne socjowytwory rynku. > > Nie ma sie czym martwic - czesc z nich wyrobi sobie gust, a czesc w wieku 30 > lat bedzie sluchac Krawczyka i Budki Suflera jezdzac do pracy w swoich > passatach. Tak bylo od zawsze i nie ma co biadolic jak stare panny. > > Dajmy dzieciom to, czego oczekuja, a one same znajda potem droge, jesli tylko > beda czuly taka potrzebe. Przyjdzie taki moment. Czy naprawd 14 letnia osoba nie może słuchać PF i Radiohead? I przed kim mam szpanować? Ja z racji tego jakiej muzyki słucham jestem rczej wyśmiewany. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: BLOG 27 17.06.06, 20:40 fajne dziewczyny energiczne trzymam za nie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: BLOG 27 18.06.06, 19:31 okropne dzieczyny.widac bylo ile zawdzieczaja playbackowi jak wystepowaly w opolu.gdzie brzmialy jak jakies pisklaczki Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi A Fe!!! 18.06.06, 19:58 Chętnie bym odgryzl im glowe z moimi potworami Co za szmira i chala ten blog 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiulka Re: BLOG 27 IP: *.chello.pl 20.06.06, 13:29 chyba sama z plejbecku śpiewałaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiulka Re: BLOG 27 IP: *.chello.pl 20.06.06, 13:23 super zespół, piekne i utalentowane dziewczyny mam ich całą dyskografie, ich piosenki to same hity, cudowne piosenki o milosci, pelne uczuć, ciepła, młodzieżowego zapału, superości *** ja myśle, że każdy kto nie zna bloga27 i go nie lubi to nie wie co traci, te dziewczyny to przyszłość muzy!!! miały przeboje w top100 niemieckiej listy przebojów!! a taka Doda czy Myslowits to nawet w top800 nie miały!! dziewczyny 3mam za was kciuki i pozdraffiam wszystkichhhh fanóff 3Blog27!!! ** Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Do Misiulka 20.06.06, 19:00 Co za bzdury wypisujesz Ile masz lat dziecko ?? Blog 27 niedlugo sie skonczy one zostaly wypromowane tylko dlatego ze jedna z tych rozwydrzonych panienek ma bogatego tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżizas Re: Do Misiulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:18 Ta cała Tola to ma nie tyle bogatego co znanego tatusia który gral w LAdy Pank i Oddziale Zamkniętym. Szkoda gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Do Misiulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:49 Coś mi się ta nazwa o uszy obiła..... Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: BLOG 27 22.06.06, 15:29 ja nie moge ich sluchac , zarowno gdy spiewaja i udzielają wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś