Gość: Bat IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 19:21 Jakie zespoly graja punk rocka poza Offspring i Green Day? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:25 Blink 162, czy jakos tak.. to dobry temat..zapewne wiecej osob z checia sie tu dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:28 Radzę pamiętać też o Sum1410, czy jakoś tak. Więcej punkowych bandów z prawdziwego zdarzenia nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Zespoly punk rockowe 04.01.03, 16:31 mhm... sex pistols, toy dolls psy wojny, defekt muzgó, farben lehre, hurt, ksu - chociaz chyba juz nie istnieja, bo to z czasów mojej mlodosci, ale wspominam je wyjatkowo przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:31 mallina napisała: > Blink 162, czy jakos tak.. > > to dobry temat..zapewne wiecej osob z checia sie tu dopisze się rozumie)) Sum41 i........ Enter the race. Dam sobie rękę obciąć, że tej to nikt nie zna hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Zespoly punk rockowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 19:31 Chyba chodzi Wam o Blink 182 i Sum 41? Czy moze sie myle?Ale to dobry temat,podajcie wiecej zespolow!Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:36 A może lepiej szukac wsród kapel które grały ćwierć wieku temu niz wsród współczesnych... te które wymieniliście to raczej dziwny punk rock. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:42 jack_ napisał: > te które wymieniliście to raczej dziwny punk rock. ee tam, dziwny ... marudzisz ). Jeszcze dwa mi się przypomniały - to z naszego rodzimego podwórka: Makowiecki Band (debiut wyraźnie inspirowany Sex Pistols) znani wszystkim Wilki (ci ostatnio jakoś tak wyraźnie ciągną w stronę The clash) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:45 wlasnie te dzisiejsze punkowe kapele to wlasnie mistrzostwo! za pare lat to bedzie klasyka! warto wiec juz za wczasu sie zainteresowac! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:54 loveletter napisał: > ee tam, dziwny ... marudzisz ). Jeszcze dwa mi się > przypomniały - to z naszego rodzimego podwórka: > Makowiecki Band (debiut wyraźnie inspirowany Sex Pistols) > znani wszystkim Wilki (ci ostatnio jakoś tak wyraźnie > ciągną w stronę The clash) Loveletterze, drogi kolego, ja do Twoich dorzucam jeszcze świetną punkową wokalistkę Pink (pseudonim wybitnie punkowy, wystarczy przestawić literkę), a z polskich to Blenders (słychać Dead Kennedys jak nic) i Kasia Kowalska (polska Patti Smith, nie ma co) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 19:56 no a Avril L. utalentowana i zbuntowana nastolatka z Kanady to co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornizacja Re: Zespoly punk rockowe IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 03.01.03, 20:24 wiem, że nie chcecie przyjąć do wiadomości że współczesny punk-rock to też punk- rock, bo już raz robiłam o tym temat, ale ja lubie te zespoły: Blink 182, sum41, the hives, the vines, box car racer, New Found Glory.. midtown itp.. ich muzyka dodaje takiego "poweru" że aż sie chce coś rozwalić Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 20:30 > > ich muzyka dodaje takiego "poweru" że aż sie chce coś rozwalić no wlasnie!!! nareszcie ktos to wlasciwie ujal! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Zespoly punk rockowe 03.01.03, 20:43 Gość portalu: kalifornizacja napisał(a): > ich muzyka dodaje takiego "poweru" że aż sie chce coś rozwalić mnie się chce rozwalić głośniki, ale że mi ich żal to włączam coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numan Re: power????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 12:18 Oj, diewoczki - w punk rocku nie o to chodzi. Posłuchajcie sobie TATU, po nich też chce sie komus przypier..., albo coś rozwalić. Blink, Offspring - buahahahaha! punk rock, hłehłehłe... -------- Idźcie na koncert UK SUBS w Proximie 13.01, to zobaczycie PRAWDZIWY PUNK. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Zespoly punk rockowe <:P 03.01.03, 20:52 No właśnie nikt tu się nie zna - punk rock to jest kul muza a powerstuff i klasa to blink666 i Green doomDay. Kto by tam się jakimiś dinozaurami zajmował ble... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Zespoly punk rockowe <:P 03.01.03, 21:52 Nie wiedziałem, że Blink, Offspring i Green Day grają punk rocka. Dzięki za informację! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zespoly punk rockowe <:P 03.01.03, 21:55 no widzisz! czlowiek cale zycie sie uczy, dowiaduje, zbiera informacje...tak to juz jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZLIPKNOT CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 03.01.03, 22:39 HA HA HA!!! Wy biedne cioty!!! taki "czad" i "wykop" o którym pisała jakaś przedszkolanka powyżej to możecie sobie w dupę wsadzić. W przyszłym roku jak pójdziecie do gimnazjum, to może usłyszycie w końcu jakąś NAPRAWDĘ WYJEBANĄ SOCZYSTĄ AGRESYWNĄ NIEDOWYJEBANIA MUZĘ OD KTÓREJ MOŻNA NA SERIO COŚ ROZJEBAĆ A NA POCZĄTEK wasze zapiździałe łby. Lista ZESPOŁÓW GRAJĄCYCH PRAWDZIWIE AGRESYWNĄ I "CZADOWĄ" MUZYKĘ: 1. SLAYER 2. SLIPKNOT 3. DEICIDE a cały ten jak bluźnicie "punk" jest komercyjną żygowiną i tandetnym gównem. Taka "muzyka" służy jedynie do ruchania w dupę jej "twórców" i słuchaczy. PS: acha, prawie bym zapomniał: SPIERDALAĆ!!!! SLAYER!!!! TYLKO SLAYER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 22:43 Czlowieku,ta Twoja muzyka chyba rzeczywiscie daje kopa,bo wydajesz sie dosyc agresywny... Smiem przypuszczac,ze muzycy z zespolu Slayer nie sa instytucja charytatywna i rowniez mysla o wyciaganiu kapusty od takich jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornizacja Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! do kogo to? IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 03.01.03, 22:47 noi dobrze że słuchasz swojej muzyki takiej jakiej słuchasz i nic do tego nie mam. to jest normalne. wyluzuj i nie żucaj sie TU TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 22:48 Gość portalu: SZLIPKNOT napisał(a): > Lista ZESPOŁÓW GRAJĄCYCH PRAWDZIWIE AGRESYWNĄ I "CZADOWĄ" MUZYKĘ: > 3. DEICIDE powiedz mi, kolego, dlaczego ci goście nie popełnili samobójstwa, jak obiecywali jeszcze z 8 lat temu ? > SPIERDALAĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: 62.233.187.* 03.01.03, 22:50 Gość portalu: SZLIPKNOT napisał(a): > HA HA HA!!! Wy biedne cioty!!! > > taki "czad" i "wykop" o którym pisała jakaś przedszkolanka powyżej to możecie > sobie w dupę wsadzić. W przyszłym roku jak pójdziecie do gimnazjum, to może > usłyszycie w końcu jakąś NAPRAWDĘ WYJEBANĄ SOCZYSTĄ AGRESYWNĄ NIEDOWYJEBANIA > MUZĘ OD KTÓREJ MOŻNA NA SERIO COŚ ROZJEBAĆ A NA POCZĄTEK wasze zapiździałe łby. > > Lista ZESPOŁÓW GRAJĄCYCH PRAWDZIWIE AGRESYWNĄ I "CZADOWĄ" MUZYKĘ: > > 1. SLAYER > 2. SLIPKNOT > 3. DEICIDE > > a cały ten jak bluźnicie "punk" jest komercyjną żygowiną i tandetnym gównem. > Taka "muzyka" służy jedynie do ruchania w dupę jej "twórców" i słuchaczy. > > PS: acha, prawie bym zapomniał: > > SPIERDALAĆ!!!! > > SLAYER!!!! > > TYLKO SLAYER !!!! Chyba od słuchania tej twojej MUZY MÓzg ci się zlasował. Radzę zgłosić się do najbliższego szpitala psychiatrycznego, tam napewno znajdą coś na twoją chorobę. A co do twojej MUZY to nie znam większej bandy garkotłuków niż Slipknot - powinni się przemianować na bełkot lub jazgot. PS. Jak szukasz wykopu przejdź się na budowę a po czad zgłoś się do kotłowni. pozdr. ace Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! 03.01.03, 22:54 Gość portalu: ace napisał(a): > A co do twojej MUZY to nie znam większej bandy garkotłuków niż Slipknot - powi > nni się przemianować na bełkot lub jazgot. tu muszę zaprotestować. Slipknot ma parę naprawdę zajebistych kawałków (spit it out, surfacing), które naprawdę nic z bełkotem górnika (tak tak, to nasz stary coal chamber, już po otworzeniu świątecznych prezentów) nie mają wspólnego ... a że ostro grają ... fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornizacja Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 03.01.03, 22:58 ale mają takie obleśne koncerty.. bleh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Re: CZOŁEM DEBILE!!!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 05.01.03, 06:03 E tam synku. Slejer może być ale MAYHEM jeśli chodzi o tzw. aggresiv metal to kompletnie rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZLIPNOT Re: Debile i takie tam.... IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 12:51 ŁAŁ... Nowy Rok, a ludzie na forum wciąż dokładnie ci sami... Czasem wydaje mi się, że wy wszyscy tylko tak udajecie, że wcale nie bierzecie tego wszystkiego na serio, ale... prędzej słońce zgaśnie niż ludzie uwolnią sie od naiwności. Specjalnie dla moich oddanych fanów (loveletter to min. dla ciebie): KURWA W DUPĘ JA PIERDOLĘ PIZDA MENDA LEWATYWA. SLAYER SLAYER!!! I TAK DALEJ W DUPĘ CHUJ.... PS: a tak na poważnie, ace napisał: "Nie znam większej bandy garkotłuków niż Slipknot - powinni się przemianować na bełkot lub jazgot." Nie znasz się na pewno na jednym, na MUZYCE. I wcale nie dlatego że Slipknot (czy cokolwiek) jest lepsze/gorsze od twojej muzyki, tylko dlatego że tak sądzisz (piszesz). W końcu jesteś tym "inteligentnym", który koresponduje z prymitywem i chamem, dlatego powinieneś przedstawić rzeczowe i trafne argumenty, a nie epitety i obelgi. I nie mów nic o "zniżaniu" się do czyjegoś poziomu. Każdy głupi potrafi się zniżyć, tylko naprawdę klasowi ludzie potrafią bez względu na okoliczności stać "wyprostowani". No cóż, ty klasowy nie jesteś... Jeżeli na wątku o takich wirtuozach gitar, takich expertów wokalnych jak członkowie Blink ..., Sum ..., Offspring, itp. piszesz coś na temat "garkotłuków", to nie udawaj więcej że myślisz... SlipKnot i reszta im podobnych kapel pod względem muzycznym to to samo co Blinki i Sumy, tylko po prostu grają ostrzej. I to wszystko. I nic więcej. Acha, piszesz też dalej: "Chyba od słuchania tej twojej MUZY MÓzg ci się zlasował. Radzę zgłosić się do najbliższego szpitala psychiatrycznego, tam napewno znajdą coś na twoją chorobę." Dlaczego uważasz że jestem chory? Bo napisałem jakieś bzdury na anonimowym forum na necie? Dlaczego tak rzadko myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: Debile i takie tam.... 04.01.03, 13:11 w chwilach, gdy zdarza ci się używać potocznie zrozumiałego języka, jesteś całkiem przekonujący - gdybym miała jakieś nagrania slipKnot'u lub Blink, odtworzyłabym natychmiast - - obiecuję poszukać! tylko po co te treści o wartościach niskomerytorycznych??? jeśli obrażasz się na TO forum i TYCH ludzi - zmień towarzystwo - - chociaż trochę byłoby szkoda twojej wiedzy i...siły oddziaływania pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
trueblue Re: Debile i takie tam.... 04.01.03, 13:56 Gość portalu: SZLIPNOT napisał(a): > ŁAŁ... Nowy Rok, a ludzie na forum wciąż dokładnie ci sami... > > Czasem wydaje mi się, że wy wszyscy tylko tak udajecie, że wcale nie bierzecie tego wszystkiego na serio, ale... prędzej słońce zgaśnie niż ludzie uwolnią sie od naiwności. Bierzemy to wszystko równie na serio jak i Ty. > > Nie znasz się na pewno na jednym, na MUZYCE. I wcale nie dlatego że Slipknot > (czy cokolwiek) jest lepsze/gorsze od twojej muzyki, tylko dlatego że tak > sądzisz (piszesz). W końcu jesteś tym "inteligentnym", który koresponduje z > prymitywem i chamem, dlatego powinieneś przedstawić rzeczowe i trafne > argumenty, a nie epitety i obelgi. I nie mów nic o "zniżaniu" się do czyjegoś > poziomu. Każdy głupi potrafi się zniżyć, tylko naprawdę klasowi ludzie potrafią bez względu na okoliczności stać "wyprostowani". No cóż, ty klasowy nie jesteś... Wprawdzie odpowiadasz tu komuś innemu ale pozwolę sobie zauważyć, że sam nakręcasz ludzi w ten sposób by byli wobec Ciebie chamscy. Za każdym razem gdy się pojawiasz (niezależnie od nicka jakiego używasz)piszesz napastliwe i agresywne posty. Przecież można wyrazić swoja opinię nieco inaczej? To racja, że każdy potrafi się "zniżyć"..ale widzisz naprawdę taką konieczność? Dyskusja nie polega na wyzywaniu się, ani też na stwierdzeniach typu"jesteś glupi bo nie sluchasz Slayer" (uproszczony przykład). Mozliwe, że sposób w jaki piszesz sprawia Ci jakąś satysfakcję, rozumiem to. Ale też nie oczekuj, że wszyscy mają TAKIE poczucie humoru! Bycie złośliwym to też sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Debile i takie tam.... IP: 62.233.187.* 04.01.03, 16:12 Gość portalu: SZLIPNOT napisał(a): > > Nie znasz się na pewno na jednym, na MUZYCE. I wcale nie dlatego że Slipknot > (czy cokolwiek) jest lepsze/gorsze od twojej muzyki, tylko dlatego że tak > sądzisz (piszesz). W końcu jesteś tym "inteligentnym", który koresponduje z > prymitywem i chamem, dlatego powinieneś przedstawić rzeczowe i trafne > argumenty, a nie epitety i obelgi. I nie mów nic o "zniżaniu" się do czyjegoś > poziomu. Każdy głupi potrafi się zniżyć, tylko naprawdę klasowi ludzie potrafią > > bez względu na okoliczności stać "wyprostowani". No cóż, ty klasowy nie > jesteś... > > Jeżeli na wątku o takich wirtuozach gitar, takich expertów wokalnych jak > członkowie Blink ..., Sum ..., Offspring, itp. piszesz coś na > temat "garkotłuków", to nie udawaj więcej że myślisz... SlipKnot i reszta im > podobnych kapel pod względem muzycznym to to samo co Blinki i Sumy, tylko po > prostu grają ostrzej. I to wszystko. I nic więcej. > > Acha, piszesz też dalej: > > "Chyba od słuchania tej twojej MUZY MÓzg ci się zlasował. Radzę zgłosić się do > najbliższego szpitala psychiatrycznego, tam napewno znajdą coś na twoją > chorobę." > > Dlaczego uważasz że jestem chory? Bo napisałem jakieś bzdury na anonimowym > forum na necie? Dlaczego tak rzadko myślisz? A więc tak, 1. Tacy jak ty są zakałą internetu - myślą, że jak są anonimowi mogą wszystkich wyzwać, obrazić i nikt im nic nie zrobi. Przeważnie są to głupie, zakompleksione szczeniaki, które w realu nie podniosły by nawet na innych głosu - tutaj czują się wielkimi metalowcami i rzucają mięsem na lewo i prawo. 2. Jeśli dla ciebie nie jestem "klasowy" bo nie odpowiedziałem na twój post stekiem bluzgów, to tak, nie jestem. 3. Nie chce mi się wysuwać przekonywujących argumentów w dyskusji z kimś takim jak ty (jeśli to można wogóle nazwać dyskusją). Myślę, że ciebie można by przekonać jedynie glanem w twarz. I jeśli poczujesz się tą wypowiedzią obrażony to dobrze, bo takie były moje intencje. Byłoby dobrze żebyś się obraził na dobre i podarował mnie i innym swoich opinii. ace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpisz tu cokolwiek ace ace ace..... IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 17:28 Gość portalu: ace napisał(a): > 1. Tacy jak ty są zakałą internetu - myślą, że jak są anonimowi mogą > wszystkich wyzwać, obrazić i nikt im nic nie zrobi. 10000% racji !!! > Przeważnie są to głupie, zakompleksione szczeniaki, które w realu nie > podniosły by nawet na innych głosu - tutaj czują się wielkimi metalowcami i > rzucają mięsem na lewo i prawo. to by było takie proste... I jest takie atrakcyjne. Tak na marginesie, biorąc jakiś czas temu udział w różnych dyskusjach, forach netowych, często pisałem ludziom tego pokroju tego typu komentarze, bo myślałem dokładnie tak samo. Aż zrozumiałem... > 2. (...) no comment > 3. Nie chce mi się wysuwać przekonywujących argumentów w dyskusji z kimś > takim jak ty (jeśli to można wogóle nazwać dyskusją). nihil novi > Myślę, że ciebie można by przekonać jedynie glanem w twarz. w domyśle - TWOIM glanem. Trudno mi cokolwiek na to odpowiedzieć. Świadomie bądź nie, użyłeś tego sformułowania aby mnie hmm... nastraszyć. Przez net. Odsyłam do punktu pierwszego twojej wypowiedzi. > I jeśli poczujesz się tą wypowiedzią > obrażony to dobrze, bo takie były moje intencje. Byłoby dobrze żebyś się > obraził na dobre (...) Nie nie obraziłem się. Nie można nikogo anonimowego obrazić anonimowo przez internet. Tak długo jak tego nie zrozumiesz, tak długo będziesz się plątał w bezprzedmiotowe dyskusje z takimi ludźmi jak np. ja. PS: prawdziwa odpowiedź kim jestem i jakie są motywy mojego działania już dawno tu "opublikowane"(tzn. w archiwach forum wyborczej) Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: ace ace ace..... 04.01.03, 17:37 a więc jednak można - prosto, konstruktywnie i z użyciem argumentacji stabilnej emocjonalnie - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter OTO PRZYBYWAM 04.01.03, 17:30 Gość portalu: SZLIPNOT napisał(a): coś widzę wymiękasz śliknot???? ... czy to efekty zabawy "anal intruder extreme" który o ile pamiętam miałeś dostać na gwiazkę? he he he. Tłumaczysz się, wyjaśniasz, tak mimochodem, ale jednak, że nie jesteś takim debilem na jakiego możesz wyglądać, co wyraźnie wskazuje na to, że choć bawi cię ta cała krytyka, to jednak nie chciałbyś uchodzić za głąba ... jedynie za taką "czarną owcę" forum. Jak dla mnie - możesz sobie być, nie przeszkadza mi to, tak zresztą myślałem ślipknot, że nas szybko nie opuścisz, mimo, że obiecywałeś ... widać nie możesz się bez nas obejść hehe ))))) > Czasem wydaje mi się, że wy wszyscy tylko tak udajecie, że wcale nie bierzecie > tego wszystkiego na serio, ale... prędzej słońce zgaśnie niż ludzie uwolnią sie od naiwności. oj ślipknot, ślipknot, jeśli uważasz, że naiwnością jest branie debilnych (nawet absurdalnie debilnych) komentarzy za pochodzących od debila to jesteś w błędzie. To po prostu najbardziej prawdopodobne. Debili ci u nas dostatek, powiedziałbym że jest ich aż nadto, niektórym nawet ty (a przynajmniej ty z postów śliknota i górnika, a także Baśki, Witka, crahana, mocnego w gębie, sssępa i innych zalogowanych czy nie...) nie dostajesz do pasa... > Specjalnie dla moich oddanych fanów nie masz tu fanów, przynajmniej takich o których bym słyszał. Lepper z czerwoną gębą też zwraca na siebie uwagę, tak jak zwracałoby gówno na środku pokoju. Co wcale nie znaczy, że zwracający uwagę to fani.... To tyle ślipknot .. acha - może jeszcze jedno - a może byś jakąś recenzję walnął, co? Byłby z ciebie jako taki pożytek chociaż (jeśli prowadzisz dyskusję z samym sobą to wnioskuję, że masz wystarczająco dużo czasu żeby coś tam naskrobać), Slayera wolałbym nie bo w miarę znam i jak już wcześniej pisałem - ich agresja i diabelskość jest dla mnie na poziomie Kaczora Donalda. Nie wiem ... może Deicide .. o nich nie słyszałem.. .. Tym razem napiszę: Do przeczytania, bo z całą pewnością jeszcze coś tam przeczytam od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: a ja lubię szlipnota... 04.01.03, 17:45 do fan - clubu się nie zapiszę, ale ta temperatura, którą on wywołuje - - lubię tak... lov, może poskrom język, ok? bo za moment ty oberwiesz za brak dobrego wychowania Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter a jednak:)))) 04.01.03, 17:53 jovan_a napisała: > do fan - clubu się nie zapiszę, ale ta temperatura, którą on wywołuje - > - lubię tak... a jednak!!! ślipknot, punkt dla ciebie > lov, może poskrom język, ok? bo za moment ty oberwiesz za brak dobrego > wychowania poskromić język? no co ty? bez żartów)) Nie był wcale jakiś ostry, taki akurat, a poza tym - nigdy nie twierdziłem, że jestem dobrze wychowany!! Po drugie - jeśli mam coś wspólnego ze ślipknotem to to, że nie obawiam się tego czy ktoś mnie tu skrytkuje, więc jak będziesz miała jovan ochotę objechać mnie za "gówna" i inne to zrób to od razu, a nie każ poskramiać mi język, bo tego na pewno nie doczekasz ))))) Loveletter. Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: a jednak:)))) 04.01.03, 18:05 niczego nie nakazuję - to tylko prośba...i nie za "gówna" tylko nieumiarkowaną napastliwość - bierz przykład ze szlipnota - pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Zespoly punk rockowe 04.01.03, 16:32 nie tam to mialo byc, wiec jescze raz -------------------------------------------------------------------------------- mhm... sex pistols, toy dolls psy wojny, defekt muzgó, farben lehre, hurt, ksu - chociaz chyba juz nie istnieja, bo to z czasów mojej mlodosci, ale wspominam je wyjatkowo przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alon Re: Zespoly punk rockowe IP: 212.76.37.* 04.01.03, 17:37 The Clash, Sex Pistols, Dezerter, New Model Army, UK Subs, Zolte Sloniki (to moja kapela!), Nomeansno Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Zespoly punk rockowe 04.01.03, 17:52 kiedys byly Zielone Zabki Pozdrawiam Zolte Sloniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Zanim założysz wątek... IP: *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:15 www2.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Re: Zespoly punk rockowe IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 05.01.03, 06:32 Najlepszą polską kepelką punk lat 90. była NAUKA O GÓWNIE, w skrócie N.O.G. Szczera do bólu. 100 % punx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Zespoly punk rockowe IP: *.hti.pl 06.01.03, 12:11 Chyba naprawde malo ludzi słucha punkrocka bo nikt jak dotąd nie wymienił najlepszych współczesnych kapel, a jest iuch, wbrew opiniom ignortantów niemało na zachodzie przyciagaja tłumy i nagrywaja znakomite płyty. Kilka przykładów? Rancid (mailuje mi kumpel z NYcity - koncert Rancid bez reklamy, tylkoi reklama w sieci, 10000ludzi...) Dropkick Murphies (zdecydiowanie najlepsza kapela punkowa swiata w tej chwili, kto ich nie zna, ten nic nie wie o tej muzyce, piec płyt, same rarytasy) TILT (nie ten polski, amerykański( Bouncing Souls, AntiFlag, Leatherface, Bombshell Rocks... jezeli ktos nie zna tych, grających obecnie i na bardzo wysokim poziomie grup, to po prostu niech nie pisze o punk rocku 1 maja, klub Proxima w Warszawie . na 99% concert ultra legendy - Conflict!!!! ta muzyka jest jak najbardziej zywa, bo mnówstwo dobrych płyt wlasnie teraz się ukazuje. Może nie bardzo o tym wiadomo w naszej zapysialej ojczyźnie, gdzie ludziom wydaje się, że komputerowe badziewie znane od 30 lat jest czyms nowoczesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus DROPKICK MURPHYS 06.01.03, 12:42 Gość portalu: Kazek napisał(a): > Dropkick Murphies (zdecydiowanie najlepsza kapela punkowa swiata w tej chwili, > kto ich nie zna, ten nic nie wie o tej muzyce, piec płyt, same rarytasy) Przywróciłeś mi wiarę w ludzki gatunek. DROPKICK MURPHYS są chyba rzeczywiście najlepszą obecnie kapelą punkową. Radzę tego posłuchać, bo naprawdę warto. Ostatnio puściłem ich płytę kumplowi, który nie słucha punka i zaraz stał się ich wielkim fanem. Wstrząs był już i tak ogromny, więc wolałem już nie wspominać coś o jakiś skinheadach. Tu można ściągnąć kilka mp3 z ich płyt. www.epitaph.com/bands/index.php?id=222 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso no mallina, na boga!!!! IP: 195.41.66.* 06.01.03, 13:43 cytacik z malliny: 'no a Avril L. utalentowana i zbuntowana nastolatka z Kanady to co????' Toz to czystej wody komercha nakrecona przez sprytnych chlopcow z dzialu marketingu i sprzedazy!!! W tym nie ma nic poza kopia i melanzem kilku utartych chwytow. Ze tez dajesz sie na to nabrac! Rozczrowanie, Mallina. Oto fragmencik (w tlumaczeniu) o pierwszej plycie Avril: 'Czlowiek nr jeden Arista Records' Antonio "L.A." Reid zlozyl oferte Arvil gdy miala 16 lat. Dal jej pierwsza fachowa pomoc i zafundowal apartament w Nowym Jorku. To nie bylo jednak dosc fascynujace dla mlodej autorki piosenek. Przeniosla sie do LA gdzie inny producent i autor, Clif Magness (Celine Dion, Wilson Phillips, Sheena Easton) znaczaco popchnal do przodu Lavigne w melodyce i ostrym brzmieniu.' W mniej oficjalnym jezyku mozna by powiedziec 'przez lozko do gwiazd'. Podobna przypadki juz byly i na ogol konczylo sie na 'blyskotliwym debiucie'. Rozloz 'Complicated' na czynniki pierwsze a lista zapozyczen bedzie dluga. I na tym sie skonczy. A ze ladnie wszystko pasuje? Nie takie rzeczy sie juz robilo, jakby powiedzieli chlopcy ze studia nagran. A juz tytul przy jej nazwisku na plycie: Art Director - to zwyczajna blazenada. Szkoda dziewczynki. pzdrw soso ¨^ Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus no comments... 06.01.03, 13:56 Najważniejsze, że Ty nie dałeś się nabrać. Moje gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: no comments... IP: 195.41.66.* 06.01.03, 14:12 Dzieki! Jak sie bawic to sie bawic Zreszta masz racje, bo gdzie dziewczynce do punk_rocka. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: no soso, na boga!!!! 06.01.03, 21:15 Gość portalu: soso napisał(a): > cytacik z malliny: > > 'no a Avril L. utalentowana i zbuntowana nastolatka z Kanady to co????' > > Toz to czystej wody komercha nakrecona przez sprytnych chlopcow z dzialu > marketingu i sprzedazy!!! W tym nie ma nic poza kopia i melanzem kilku utartych > > chwytow. Ze tez dajesz sie na to nabrac! Rozczrowanie, Mallina. > > oj soso!!!!!!! to Ty sie dales nabrac.. poczytaj poczatek tego watku uwaznie..chyba nie sadzisz ze naprawde uwazam jakis Sum, Blink czy panienke Avril za przedstawicieli punk rocka?? na drugi raz specjalnie dla Ciebie postawie gdzie nalezy odpowiedni usmieszek )) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: no soso, na boga!!!! IP: 195.41.66.* 07.01.03, 06:27 No tak, ale w koncu jednak zeszlismy z tematu. ))) pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Zespoly punk rockowe IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 15.06.03, 18:12 Sex Pistols A z polskich to Dezerter, Wlochaty, Pidżama Porno, itp... A offspring i Blink182 to nic prawie z prawdziwym punkiem nie mają wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreeze Re: Zespoly punk rockowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.03, 16:06 Dead Kennedys AFI Bad Religion Good Charlotte Sick Of It All CKY Bad Brains Descendents Anti-Flag Nirvana Ramones Weezer Nicotine Face To Face Millencolin Lagwagon Iggy Pop Guttermouth Fizzy Bangers Pennywise Agnostic Front Bodyjar MXPX Less Than Jake No Fun At All No Use For A Name NOFX Rancid Satanic Surfers Ten Foor Pole Swingin Utters Suicide Machines Goldfinger Suicidal Tendencies The Ataris The Vandals i wiele wiele więcej z poslkich to np. Ustęp Babciu Miejsca i wiele więcej polecam płyte Short Music For Short People, 100 półminutowych punkowych utworków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpion18 Re: Zespoly punk rockowe IP: *.ac / 172.16.0.* 19.06.03, 02:01 Ahh lubię punk rock A zespoły to Sex Pistols, The Clash, The Ramones, Bad Religion, Green Day, Offspring, Weezer z Polskich kapel to T.Love, Pidżama Porno i Kult. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Zespoly punk rockowe 19.06.03, 14:30 ja sie na punku nie znam, kojarze tylko jeden zespol (oprocz sex pistols i im podobnych dinozaurow) grajacy ta muzyke. Tak sie zlozylo, ze nikt, zupelnie nikt go nie wymienil. THE EXPLOITED, to jest punk. A nie jakies tam dziadostwo z MTV. A tak na marginesie, to do punka mozna zaliczyc Kill'em all zespolu Metallica, bo wczesny trash w sumie mial wiele wspolnego z punkiem. Powtarzam, THE EXPLOITED Odpowiedz Link Zgłoś
vulture nie znacie się 19.06.03, 15:19 Jedyny prawdziwy punk rock to Kelly Osbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: nie znacie się 19.06.03, 17:43 vulture napisał: > Jedyny prawdziwy punk rock to Kelly Osbourne. I Awryl Lawigne która od niej zżyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid vicious Re: Zespoly punk rockowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 18:07 good ridance kill your idols wlochaty dezerter april zlodzieje rowerow apatia omkara h407 schizma upside down in spite of poker face dropkick murphys the business madball agnostic front sick of it all the clash the damned damnation stretch arm strong regres lag wagoon los crudos good clean fun cymeon x battery dead kennedys misfits black flag minor threat fugazi hanson brothers no means no leatherface husker du sheer terror cro mags post regiment catharsis coalition second age second chance no more hippies avail ensign nofx pennywise afi skarhead mighty mighty bosstones international noise conspiracy new found glory as friends rust social distortion analogs h20 (nyc) gorilla biscuits shelter youth of today better than a thousands tragedy ds13 harum scarum filth of mankind toxic bunkers fate guernica y luno 1125 hartal citizen fish subhumans sunshine war machine varukers exploited nausea pignation lost inkwizycja klinika oi polloi crass wasted born dead icons intensity what happens next? no use for a name society no fucking use cripple bastards biala goraczka smierc kliniczna los fastidios podworkowi chuligani tzn xenna abadon angelic upstarts i piec miliardow innych Odpowiedz Link Zgłoś