Dodaj do ulubionych

Death in Vegas

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:07
Przesłuchałam właśnie Dead Elvis i bardzo mi się podoba druga część płyty.Czy
następne też są w takich klimatach?
Obserwuj wątek
    • buh Re: Death in Vegas 07.01.03, 22:15
      Contino sesions rządzi. Ostatnia też jest niezła, ale
      Contino nic chyba nie przebije.
      • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 22:26
        Polecam

www2.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html
        • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:30
          Nie nudźtongue_out. Jak myślisz, co zrobiłam przed założeniem wątku? Znalazłam 12
          postów w których ludzie piszą o Scorpio Rising, i to piszą bardzo mało.A poza
          tym fajnie dowiedzieć się co sądzą fachowcy z forum tongue_out
          • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 22:35
            Zawsze można dopisać się do poprzednich wątków. Nie każdemu chce się pisać ciągle to samo.
            • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:45
              Nie chcę reaktywować wątku pt.nowe brzmienia bo mój post zniknie wśród 100
              innych.Reszta wątków jest pt.Najlepsze płyty 2002 i tym podobne 202049584903
              rankingi, na które nikt nie chce odpowiadać
              • ilhan Re: Death in Vegas 07.01.03, 22:57
                Gość portalu: nikka napisał(a):

> Nie chcę reaktywować wątku pt.nowe brzmienia bo mój post zniknie wśród 100
                > innych.Reszta wątków jest pt.Najlepsze płyty 2002 i tym podobne 202049584903
                > rankingi, na które nikt nie chce odpowiadać

Trza było reaktywować mój pod wiele mówiącym tytułem "Death In Vegas - Scorpio
                Rising"smile Co prawda to było tylko o piosence, ale jednak...
                • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:01
                  Ta brzydka wyszukiwarka nie wyrzuciła mi Twojego wątku, na pewno bym
                  skorzystała smile.Domyślam się nawet KTO śpiewa w tej piosence...
                  • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 23:12
                    Zapewne połowa zakładających wątki szuka tak wnikliwie jak Ty i stąd jestem taki znudzooooooony!
                    • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:20
                      Czepiasz sięsad. Często wyszukiwarka nie wyrzucała mi czegoś co istniało na
                      forum. No tak, ale ja wszystkim przeszkadzam, nawet mojemu psu crying(((
                      • ilhan Re: Death in Vegas 07.01.03, 23:23

> Często wyszukiwarka nie wyrzucała mi czegoś co istniało na forum.

Masz absolutną rację. Też tak mam bardzo często.

I dobrze się domyślasz kto tam śpiewał w tej piosence... wink)

Pozdrawiam
                      • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 23:31

> Czepiasz sięsad.

Pewnie że się czepiam - wszystko co by rozwiać nudę...

No tak, ale ja wszystkim przeszkadzam, nawet mojemu psu crying(((

No comment, hehehehe....
                        • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:47
                          Jak się nudzisz to się gorzałki napij smile)))))))
                          • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 00:02

> Jak się nudzisz to się gorzałki napij smile)))))))

A stawiasz?
                            • Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 00:22
                              No co Ty,mężczyzna płaci smile
                              • Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 00:36

> No co Ty,mężczyzna płaci smile

I znowu w życiu mi nie wyszło...
                        • mallina Re: Death in Vegas 08.01.03, 00:27
                          Gość portalu: znudzony napisał(a):

>
                          > Pewnie że się czepiam - wszystko co by rozwiać nudę...
                          >
                          jak sie bierze taki nick to trudno nie byc ...znudzonymsmile
    • Gość: folkment Re: Death in Vegas IP: serwer:* / 192.168.0.* 09.01.03, 20:02
      mam THE CONTINO SESSIONS,niezły wykop .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka