Gość: nikka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:07 Przesłuchałam właśnie Dead Elvis i bardzo mi się podoba druga część płyty.Czy następne też są w takich klimatach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buh Re: Death in Vegas 07.01.03, 22:15 Contino sesions rządzi. Ostatnia też jest niezła, ale Contino nic chyba nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 22:26 Polecam www2.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:30 Nie nudź. Jak myślisz, co zrobiłam przed założeniem wątku? Znalazłam 12 postów w których ludzie piszą o Scorpio Rising, i to piszą bardzo mało.A poza tym fajnie dowiedzieć się co sądzą fachowcy z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 22:35 Zawsze można dopisać się do poprzednich wątków. Nie każdemu chce się pisać ciągle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:45 Nie chcę reaktywować wątku pt.nowe brzmienia bo mój post zniknie wśród 100 innych.Reszta wątków jest pt.Najlepsze płyty 2002 i tym podobne 202049584903 rankingi, na które nikt nie chce odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Death in Vegas 07.01.03, 22:57 Gość portalu: nikka napisał(a): > Nie chcę reaktywować wątku pt.nowe brzmienia bo mój post zniknie wśród 100 > innych.Reszta wątków jest pt.Najlepsze płyty 2002 i tym podobne 202049584903 > rankingi, na które nikt nie chce odpowiadać Trza było reaktywować mój pod wiele mówiącym tytułem "Death In Vegas - Scorpio Rising" Co prawda to było tylko o piosence, ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:01 Ta brzydka wyszukiwarka nie wyrzuciła mi Twojego wątku, na pewno bym skorzystała .Domyślam się nawet KTO śpiewa w tej piosence... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 23:12 Zapewne połowa zakładających wątki szuka tak wnikliwie jak Ty i stąd jestem taki znudzooooooony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:20 Czepiasz się. Często wyszukiwarka nie wyrzucała mi czegoś co istniało na forum. No tak, ale ja wszystkim przeszkadzam, nawet mojemu psu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Death in Vegas 07.01.03, 23:23 Gość portalu: nikka napisał(a): > Często wyszukiwarka nie wyrzucała mi czegoś co istniało na forum. Masz absolutną rację. Też tak mam bardzo często. I dobrze się domyślasz kto tam śpiewał w tej piosence... ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 07.01.03, 23:31 Gość portalu: nikka napisał(a): > Czepiasz się. Pewnie że się czepiam - wszystko co by rozwiać nudę... No tak, ale ja wszystkim przeszkadzam, nawet mojemu psu ((( No comment, hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:47 Jak się nudzisz to się gorzałki napij ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 00:02 Gość portalu: nikka napisał(a): > Jak się nudzisz to się gorzałki napij ))))))) A stawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Death in Vegas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 00:22 No co Ty,mężczyzna płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Death in Vegas IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 00:36 Gość portalu: nikka napisał(a): > No co Ty,mężczyzna płaci I znowu w życiu mi nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Death in Vegas 08.01.03, 00:27 Gość portalu: znudzony napisał(a): > > Pewnie że się czepiam - wszystko co by rozwiać nudę... > jak sie bierze taki nick to trudno nie byc ...znudzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: Death in Vegas IP: serwer:* / 192.168.0.* 09.01.03, 20:02 mam THE CONTINO SESSIONS,niezły wykop ..... Odpowiedz Link Zgłoś