internetauta 22.05.06, 18:54 Kto z Was słucha radia internetowego? Przy odpowiedzi "Słucham" może podacie nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nedfan Re: Radia Internetowe 22.05.06, 19:49 Ja słucham, ale holenderskich Między innymi BNR Nieuws i Sky Radio, a oprócz tego na wyluzowanie XFM i FreshFM. No co, kontakt z językiem być musi )) Polskich unikam, bo jakość jest straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Radia Internetowe 22.05.06, 21:21 www.polskieradio6.co.uk/ www.radioparty.pl/ www.rsh.de www.polskastacja.pl/ www.megastacja.net/ wszystko zalezy od humoru Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Radia Internetowe 22.05.06, 21:48 Moje ulubione to: www.sky.fm - szczególnie Sky Modern Jazz www.accuradio.com - bardzo wiele angielskiego rocka z l. 60' www.swissradio.com - dużo muzyki klasycznej (również opery!) i jazzu Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Radia Internetowe 22.05.06, 21:50 Pomyliłem się w adresie ostatniej stacji. Powinno być: www.swissradio.ch POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Radia Internetowe 28.05.06, 03:39 www.last.fm kazdy znajdzie cos dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: Radia Internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:53 WFMU (www.wfmu.org) - wszystko i jeszcze wiecej! DI FM Modern Jazz (? - mam w itunes wbudowane, ale najlepsze radio z mozliwych: Davis, Coltrane, Monk, Dolphy, Ayler, Sun Ra - bez przerw i bez reklam) Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Radia Internetowe 28.05.06, 11:23 www.last.fm Jedyne radio, jakie toleruje, bo tam moge ustalic, co (mniej wiecej) bedzie lecialo, a co nie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
internetauta Re: Radia Internetowe 28.05.06, 14:25 Do tworzenia własnego radia (do czego to doszlo!) polecam stronę internetową www.pandora.com www.pandora.com/ Odpowiedz Link Zgłoś