ugugunana 01.07.06, 13:26 Proponuje plebiscyt na najmocniejszy, najbardziej przecyzyjny w historii muzyki rozrywkowej strzał w pysk otwierający płytę. Mój typ Bastards - Motorhead i "On Your Feet or On Your Knees". Reszty słucham już na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:41 "London Calling" Clash "Them Bones" Alice in Chains "Come to Daddy" Aphex Twin "Feel Good Hit of the Summer" Queens of the Stone Age "Dominion" Sisters of Mercy ... na razie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:58 Alice in Chains - "Them bones"- zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:14 Poczatek plyty System of A Down-Toxicity. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:57 Exciter - Judas Priest, płyta koncertowa Unleashed in the east! Hellion/Electric eye - Judas Priest pł. Screaming for vengeance Tytułowy numer z Aces of Spades na "No sleep till hammersmith" wiadomo Kogo -- www.abnormalsickness.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 18:19 Angel od death, jako poczatek do Reign in blood - Slayera Czlowiek lezy i kwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:05 zastanawialem się nad ta kandydaturą, ale stwierdziłem,ze caly album ma takiego kopa, po ktorym się lezy i kwiczy inne kandydatury: Sonic Youth "Dirty Boots" Primal Scream "Kill All Hippies" Pantera (jednak) "Strenght beyond strenght" Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 18:35 Pojęcie "muzyka rozrywkowa" traktując umownie: Bathory/"Hammerheart"/"Shores In Flames". Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 20:50 ATTACK otwierający Hypnotize System Of A Down. chociaż mega kop w ryj to jest dla mnie B.Y.O.B. na Mezmerize ale to jest po intro więc nie mieści w kategorii strzału otwierającego płytę a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły miś Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:22 dominate morbidów z genialnego DOMINATION, angel of death SLAYERa dwa pierwsze utworki z ugra karma impaled nazarene oczywiście niezrównany 21st century schizoid man wiadomo KOGO battery metalycy (z master of puppets) porwany obłędem - kat może coś z dillinger escape plan, np panasonic youth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:28 Primus "Professor Nuttbuter's House of Treats" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.118.* 02.07.06, 12:22 Przykro mi, ze az tak duzo osob ma ryj zamiast twarzy i dopisuje sie to tego watku. To smutne, ze tak nisko siebie cenicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: do Nadziei. IP: 84.6.118.* 02.07.06, 17:25 No niestety niezbyt ladnie tym razem - jak w Twojej stopce. Zabawa dla prymitywnych dzieci raczej. No wiesz - tych z ryjami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 02.07.06, 16:58 Nadziejo, trace nadzieje jesli chodzi o Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.118.* 02.07.06, 17:04 nigdy nadziei Ci nie dawalam. nie ma wiec co tracic ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 02.07.06, 19:51 a jednak troche sie rozczarowalem po Twoim komentarzu Co mial napisac autor watku? Z uderzenia noga w facjate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Wyjasnienie. IP: 84.6.118.* 02.07.06, 23:24 Mogl na przyklad napisac: "co sprawia, ze powietrze lamie Wam sie w dloniach???" a tak serio - dziwie sie, ze sie dziwisz. czyzby slowo kultura, w tym kulturalne uzywanie jezyka polskiego, omijalo to forum??? zawsze mozesz pwoiedziec, jak theagata, ze to tylko zabawa. jedni dla zabawy gwalca i morduja, inni pluja i bekaja, jeszcze inni uzywaja dla zabawy slow spie... kur.. czy z kopa w ryj. ja sie z nimi nie utozsamiam i zamierzam bronic swoich zasad jak lwica... zaluje, ze dla wielu ludzi dobre maniery i wychowanie to dobry dowcip. I nie ma to znaczenia czy na forum w postaci "z kopa w ryj" czy na ulicy w formie plucia czy bekniecia. Tym samym zaluje, ze kilka razy zlamalam tutaj swoja zasade i uzyLam wulgarnego jezyka. Trudno, nikt nie jest doskonaly. Obiecuje poprawe )) Nie zamierzam jednak tolerowac tego typu watkow, o ryjach, mordach czy facjatach, a do tego z kopa - hehe. mam nadzieje jednak, ze dotarlo i cos zrozumiales??? Jesli nie to wspolczuje i pytam:gdzie byli rodzicym gdy byles dzieckiem??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 00:27 > jedni dla zabawy > gwalca i morduja, inni pluja i bekaja, jeszcze inni uzywaja dla zabawy slow > spie... kur.. czy z kopa w ryj. ja sie z nimi nie utozsamiam i zamierzam > bronic swoich zasad jak lwica... Polemika iscie na poziomie posla Wierzejskiego. O tej lwicy, to wrecz wzruszajace... niczym Renia Begger. > mam nadzieje jednak, ze dotarlo i cos zrozumiales??? Jesli nie to wspolczuje i > pytam:gdzie byli rodzicym gdy byles dzieckiem??? )) Sorry, "Dotarlo"? Cos zrozumialem? To jakas misja edukacyjna? W taki sposob to Ty sobie dzieci wychowuj, a wychowywanie mnie i reszty forum moze sobie odpusc, oki? Generalnie, to gratuluje slepego trzymania sie zasad. Widac, ze Twoje wychowanie o wiele lepszym od mojego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.6.118.* 03.07.06, 08:59 Rozumiem, ze gdy rozmaiwasz ze swoim znajomym o muzyce to rowniez uzywasz zwrotow w stylu: "ale mnie z kopa w ryj pier.". Gratuluje. Kultura osobista niewiele ma wspolnego z posem Wierzejskim i Beger (tak to sie pisze).Masz jednak prawo nie znac sie na tej dziedzinie, co nie oznacza, ze mozesz sobie gadac, co Ci slina na jezyk. Wole sie slepo trzymac swoich zasad niz niemiec ich wcale lub je lamac. I tez uwazam to za atut.Na szczescie nie tylko ja. bezkompromisowosc czestow zyciu przeszkadza (jak w tej dyskusji), czest tez pomaga (np. w pracy). Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 11:48 > Rozumiem, ze gdy rozmaiwasz ze swoim znajomym o muzyce to rowniez uzywasz > zwrotow w stylu: "ale mnie z kopa w ryj pier.". Gratuluje. > Kultura osobista niewiele ma wspolnego z posem Wierzejskim i Beger (tak to sie > pisze).Masz jednak prawo nie znac sie na tej dziedzinie, co nie oznacza, ze > mozesz sobie gadac, co Ci slina na jezyk. Serio, Twoje gadanie wywoluje na mojej twarzy jakis strasznie kwasny usmiech... przstan pisac, bo zmarszczek dostane. Juz nawet dyskutowac z Toba mi sie nie chce, bo sie boje, ze jeszcze ciekawsze "prawdy zyciowe" zaczniesz mnie i innym wykladac..... Zlutuj sie, przestan udowadniac ludziom (a wlasciwie, to tylko sobie), jaka Ty dobra jestes, a jacy wszyscy niedobrzy NAS TO NIE INTERESUJE dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 03.07.06, 19:06 nigdy nie napisalam, ze jestem dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 20:54 Ti widac, nie musisz twierdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:22 Tej Pani/ temu Panu juz dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 04.07.06, 00:25 Nadzieja, daj spokoj, idz spac jutro tez trzeba wychowywac dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:27 zatem do jutra )) i tez idz spac, bo dzieci niewyspane sa niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Potworna potwarz... 03.07.06, 00:37 Hehe... Ależ to raczej Lemmy i inni artyści wymienieni w wątku są niekulturalni, a nie wpisujące się w nim internauctki/ci, w tym: moja skromna osoba... Proszę nie naginać mnie do swoich zwierzęcych potrzeb... Takie odwracanie kota ogonem jest arcyniekulturalne... I nalegam, aby podobne insynuacje pod moim adresem Szanowna Pani sobie i mnie oszczędziła... Też mi kindersztuba, że tak powiem... Panie dziejku! Normalnie, jakbym dostał z liścia w dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Potworna potwarz... IP: 84.6.118.* 03.07.06, 09:01 czy mozesz mi wytlumaczyc w jakim sensie artysci wymienieni w watku sa niekulturalni, bo jakos nie lapie Twojej pokretnej logiki??? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Potworna potwarz... 03.07.06, 09:13 To skomplikowane w swojej prostocie: to oni biją a my tylko nadstawiamy policzki... Zycie to nie jest bajka... Zresztą, nieważne... Napijmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Potworna potwarz... IP: 84.7.57.* 03.07.06, 19:13 Policzki??? a nie - jak to bylo "ryje"??? Mila odmiana. Dzieki za zastosowanie sie do moich rad. Nauka nie poszla w las. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 [...] 03.07.06, 01:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 11:42 "Mouth For War" jest wzorcowym prawym sierpowym do noakutującej w całości "Vulgar Display Of Power" niedożałowanej Pantery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:51 to miło, że ktoś wrócił do meritum... ja jednak obstaję za początkiem "Far Beyond Driven" inne kandydatury: Black Sabbath "Sweet Leaf" Black Sabbath "Sabbath Bloody Sabbath" Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 12:42 Off topic po prostu mnie osłabił, a już szczególnie alternatywna propozycja tytułu wątku: > Mogl na przyklad napisac: > "co sprawia, ze powietrze lamie Wam sie w dloniach???" DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 03.07.06, 20:05 Pozniej bylo dodane "a tak serio". Rozumiem, ze z skaizek tez czytasz tylko okladki. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 20:04 Oj nadziejo, pozwolę sobie - jako osobie wiekowej - stwierdzić, że przydałaby Ci się delikatna lekcja pokory. I dystansu. No offense. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 22:23 Mozemy sie licytowac co jest potrzebne Tobie. Powiedzmy, ze na razie z zespolem cech, ktore posiadam radze sobie bardzo dobrze w zyciu i nigdy nie zalowalam swoich wyborow. No i nie lubie pokornych ludzi. Ani tym bardziej zdystansowanych. Powiedz mi jako osoba wiekowa, pokorna i zdystanowana co takiego w zyciu osiagnelas, poza mozliwoscia udzielania anonimowych rad na forum??? Chetnie slucham rad starszych, ale tylko w wypadkum gdy sa to osoby, ktore maja u mnie powazanie poprzez to, co w zyciu osoagnely i do czego doszly. A propos mundialu: wiesz, ze to atakujacy strzelaja gole??? Sprawdza sie i w zyciu. radzi mloda osoba ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Z kopa w ryj! 05.07.06, 08:16 Jeszcze na głowę nie upadłam, żeby się spowiadać z własnego życia jakimś wyjątkowo kłótliwym osóbkom w sieci. Nikt nie ma patentu na nieomylność i doskonałość, więc nie dziw się, że Twoje wypowiedzi na tym forum, w większości wygłaszane wybitnie protekcjonalnym tonem, są odbierane jako irytujące. Wytykasz innym brak kultury osobistej, a jakoś sama nie świecisz przykładem, często traktując swoich interlokutorów z wyraźną pogardą. Nawiązując do mundialowej metafory, to Twoja wiedza na temat piłki nożnej wydaje się być dość powierzchowna. Nie od dziś wiadomo, że gole strzelają także obrońcy, ba - zdarza się to nawet bramkarzom Oczywiście życzę Ci jak największej ilości strzelonych bramek. Pamiętaj jednak, że futbol to gra zespołowa i obowiązują w niej zasady fair play. Tak jak w życiu. Ponieważ nie lubię uczestniczyć w pyskówkach, a odnoszę wrażenie, że takie są Twoje intencje - dla mnie to koniec tematu. Możemy do niego wrócić za 20 lat, jak już przestaniesz wygłaszać te swoje egzaltowane komunały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 05.07.06, 20:09 Niestety, nie masz pewnosci,ze za 20 lat cos sie we mnie zmieni. Akceptuje siebie, swoj sposob zycia i myslenia. A moja wiedza na temat pilki noznej jest zadna. I tego tez zmieniac nie zamierzam, bo ta dziedzina lezy kompletnie poza kregiem moich zainteresowan. Tym samym przyznaje sie do faux paux ) Sadzilam, ze zasady sa jasne i kalrowne i to atakujacy powinien strzelac gole ) I ja rowniez nie upadlam na glowe by sluchac Twoich moralow. Twoje wypiwiedzi sa na poziomie Pani od polskiego z podstawowki - przynajmniej tak mi sie kojarzy. mam nadzieje, ze bierzesz pod uwage fakt, ze kazdy jest inny i ma prawo do swojej odmiennosci. Powinnas tez przemyslec, ze niektorym ludziom nie potrzebne jest tzw. spoleczna akceptacja. Nie razi mnie, ze wiekszosc ludzi mnie nie rozumie i ze ich irytuje. Wprost przeciwnie - jest to swoimstym osiaganiem swojego celu. Wierz mi - nikt nie przejdzie obojetny. Nienawidze obojetnosci, ignorancji i braku zaangazowania ) A z drugiej strony olewam to, co inni maja do powiedzenia na moj temat. I tak - gardze ludzmi, ktorzy maja ryje zamiast twarzy. tak jakos 'ryj' kojarzy mi sie z preudokibicem legii (znow ta pilka ) A co do upadkow na glowe - tez juz osbie daruje odpowiadanie na twoje posty, bo wciaz rozmawiamy o mnie. Milo, ze jestem w centrum Twojego zainteresowania podczas pisania tych posotw i ze tak bardzo zaanagazowalas sie w moja sprawe - ale dzieki, mam juz swojego psychologa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cozadebs Zamknij się, ucinasz główny wątek! IP: *.icpnet.pl 07.07.06, 20:29 Ładnie to napisałaś. Wcale nie jak pani w podstawówce NADZIEJO - WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Zamknij się, ucinasz główny wątek! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 22:53 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś zły bardzo Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:38 kat - w bezkształtnej bryle uwięziony bathory - fine day to die pestilence - secrecies of horror entombed - eyemaster edge of sanity - crimson (1) pan thy monium - dawn of dreams nocturnus - climate controller (chociaż aquatica jest lepsza) ULVER - DRESSED IN BLACK nile - smashing the antiu a dla nadzieji dedykacja specjalna - np. Konik, albo Agnieszka, albo Mój przyjacielu, w wykonaniu artysty znanego jako DJ Łysy. czysta subtelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 03.07.06, 20:07 mianownik -kto? co? - nadzieja dopelniacz - kogo? czego? -nadziei. Widac bylam bardziej pilna na lekcjach jezyka polskiego w podstawowce. Tobie radze powrot do tamtejszych podrecznikow. Jesli nie pracujesz na saksach to sie na pewno przyda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 21:14 Koleżanka pilnie uważała na lekcjach polskiego? A mnie jawi się jako niemająca bladego pojęcia o istnieniu przenośni czy hiperboli. Mniemam, iż koleżanka uczęszczała do szkoły sióstr jakichśtam (bez urazy) gdzie poezja Wojaczka czy Bursy była na indeksie ksiąg zakazanych. Cóż, świat nie kończy się na Kochanowskim, Droga Pani. Pozostawiam wolną rękę jeśli chodzi o odbiór... P.S. W ramach poszerzenia horyzontów zapraszam w najbliższą niedzielę do warszawskiego klubu Progresja na obchody 60-tej rocznicy urodzin niejakiego Bona Scotta. Wystąpi tam zespół z Bochni o wymuskanej nazwie 4szmery, który wykonuje stare utwory acepiorundece lepiej niż samo acepiorundece. Mogę również zaryzykować proroctwo, że wokalista podczas scenicznego uniesienia pokaże w całej okazałości oba poliki w stronę publiki... Mus dla mieniących się kulturoznawcami! A oto sznurek: www.4szmery.net/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:21 Wszystko zalezy od tego w jakim celu pokaze dupe. Jesli dla samego pokazu to raczej nie warto. Jak beda grali w okolicy to sie moge nawet wybrac, ale do Polski poki co mam za daleko. Hiperbole i przenosnie - uwielbiam. Prymitywizm i buractwo - nie trawie. kochanowski - nie moja bajka, Wojaczek - jak najbardziej. Rozumiem, ze chciales sie don zblizyc w formie wyrazu, ale czym innym jest uzycie wulgaryzmow w tekscie poetyckim, gdzie ma to swoje "hiperboliczne" znaczeniei gdzie wulgaryzmy sie jednak bardziej dozuje niz uzywa, a czym innym na forum publicznym, gdzie swiadczy to po prostu o braku kultury osobistej. Mam nadzieje, ze jasniej juz sie nie da )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Z kopa w ryj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:34 Jestes banalna i egzaltowana, Nadziejo. Teraz nawet moja 14-letnia siostra jest zachwycona Wojaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 17:54 Ja nigdy nim nie bylam zachwycona. czytasz nie umiesz??? Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 00:33 Skończcie już proszę te wycieczki osobiste i dyskusje nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 00:51 Koleżanka Adminka to musi jeszcze bardzo młoda jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_jaruzelski Re: Z kopa w ryj! IP: 62.233.249.* 04.07.06, 16:10 Dzisiejszej nocy ukonstytuuje się Wojskowa Rada Ocalenia Forum Muzyka i rozprawi się z wywrotowymi ekstremistami, piszącymi w dodatku z imperialistycznego Nowego Jorku i nie używającymi polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 16:16 hehe - nie pisze z NY )) Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 16:49 Tylko z zakomu gdzie z zadoopia Polski. Bieszczady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 17:55 Po raz kolejny polecam Ci nadrobic zaleglosci z podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Led Zeppelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:59 Wydana w 1969 roku II płyta Led Zeppelin--zaczynająca się od Whole lotta love. 5 minut 34 sekundy ekstazy rockowej Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 05.07.06, 13:11 Zdziwilabys sie zarozumiala konechaneczko. Supernowa ci z pupci swieci. Zyj lepiej, jak do tej pory, w nieswiadomosci. Tym lepsza zabawe mnie stwarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 05.07.06, 19:52 widze, ze trolujesz i na innych forach. Nie zamierzam Cie juz wiecej karmic. Na szczescie spluczka w sedesie ma odpowiednia przepustowosc dla takich jak Ty. Twoje frustracje to efekt niepowodzen w zyciu osobistym czy zawodowym??? jedno i drugie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj & The End 06.07.06, 00:13 Aj aj aj powolisz robisz sie juz mniej elokwentna i dobrze wychowana. hm, tak to juz z wami swietoyebliwymi paniusiami. Moim zyciem zawodowym i prywatnym nie musisz sie tak martwic, czapkom moglbym cie na tym terenie nakryc. Widzisz zlotko, tak to jest jak sie innych poucza. Tego ciebie jeszcze w mundrej szkolce do ktorej niby chodzilas jeszcze nie nauczyli, ach, a jednak widac braki w wyksztalceniu. Chodzilismy na wagary? Podrosniesz troche to sie nauczysz. A tym czasem bye bye i spij slodko. Nie zycze ci zle, jednakze nie przepadam za przemondrzalymi babsztylami. bzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Z kopa w ryj! IP: *.aster.pl 07.07.06, 03:09 > Na szczescie spluczka w sedesie ma odpowiednia przepustowosc dla takich jak Ty. dla autorki tego rodzaju poetyckich strof tytuł wątku zaiste mógł być nie do pogodzenia z jej wrażliwością DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 10:19 jaki ja jestem dowcipny, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
newsletter2 ugugunana napisał: 05.07.06, 13:15 Re: Z kopa w ryj! Porządki... Nie podskoczyłbyś, że sie tak wyraze zadnemu artyscie, który nie myślałaby nad wydaniem pierwszego utworu pod takim tytułem. A może jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: Z kopa w ryj! 06.07.06, 15:58 Elend - The Umbersun; pierwszy kawałek "Du Tréfonds Des Ténbres" od razu wali z głośników potężnym chórem (14 sopranów, 9 altów, 5 basów) plus opętańczy głos wokalisty - narratora do wtóru. Słuchając spokojniejszych kawałków z tego krążka miałam wrażenie, że mi światło w pokoju ciemnieje. ))) PS. Tytuł wątku potraktuję z dystansem, co też niektórym forumowiczom doradzam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 00:00 Sorki, ale sa jakies granice przyzwoitosci i kiczowatosci. Umieszczanie Elend w ym watku to jakies nieporozumienie. ten zespol z pewnoscia nie daje z kopa w twarz, ale raczej powoduje niesamowite napiecie, strach i smutek. Gdzie tu miejsce na kopniaki??? Znow wyjde na zarozumiala, ale nie moge sie powstrzymac: znam wiele genialnych plyt, ktorych pierwsze utwory poruszaja i pozniej sie nie odpuszcza. Nie oznacza to wszak, ze musze je umieszczac w tym watku. Elend??? czy my o jednym zespole mowimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to dobre :) [...] IP: *.aster.pl 07.07.06, 02:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 10:18 Wymysl sobie moze jakis nick, bo nie jestes zbyt wiarygodny. Moj poprzedni post dotyczyl zespolu Elend??? Znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix Re: Z kopa w ryj! 07.07.06, 11:45 Co oznacza "sorki" jakis polsko-wiesniacko-pseudosalonowy angielski? ...fakofki ...gutbajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Z kopa w ryj! IP: *.global.network / 195.164.30.* 07.07.06, 13:03 to jest jeszcze lepsze: "Tym samym przyznaje sie do faux paux ) " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 17:32 www.google.com/search?hl=pl&q=faux+paux&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:32 Nie kompromituj się. portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=faux+pas&tr=fra-pol&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 22:55 Przeciez wiem. Nie zrozumialas aluzji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 17:37 Wprawdzie mam juz dosc odpowiadania na zaczepki forumowej inteligencji, ale chetnie uslyszalabym Twoj perfect English przy moim wiesniackim. Podejmujesz wyzwanie??? Mozemy do tego dolozyc moj pseudosalonowy francuski i polsko-wloski. Co Ty na to??? Pokaz, ze inteligencja nie spi. Gutbajki fakofku )) Odpowiedz Link Zgłoś
qbex92 Re: Z kopa w ryj! 07.07.06, 11:52 view from the afternoon od arktycznych małpek i buletproof cupid placebo ze SWG Odpowiedz Link Zgłoś