Dodaj do ulubionych

Z kopa w ryj!

01.07.06, 13:26

Proponuje plebiscyt na najmocniejszy, najbardziej przecyzyjny w historii
muzyki rozrywkowej strzał w pysk otwierający płytę.

Mój typ Bastards - Motorhead i "On Your Feet or On Your Knees".

Reszty słucham już na podłodze. smile

Obserwuj wątek
    • Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:41
      "London Calling" Clash
      "Them Bones" Alice in Chains
      "Come to Daddy" Aphex Twin
      "Feel Good Hit of the Summer" Queens of the Stone Age
      "Dominion" Sisters of Mercy
      ... na razie tyle
      • monikas28 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:58
        Alice in Chains - "Them bones"- zdecydowanie
    • mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:14
      Poczatek plyty System of A Down-Toxicity.
    • tomash8 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 15:57
      Exciter - Judas Priest, płyta koncertowa Unleashed in the east!
      Hellion/Electric eye - Judas Priest pł. Screaming for vengeance
      Tytułowy numer z Aces of Spades na "No sleep till hammersmith" wiadomo Kogo

--
      www.abnormalsickness.prv.pl
    • kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 18:19
      Angel od death, jako poczatek do Reign in blood - Slayera
      Czlowiek lezy i kwiczy wink
      • Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:05
        zastanawialem się nad ta kandydaturą, ale stwierdziłem,ze caly album ma takiego
        kopa, po ktorym się lezy i kwiczy
        inne kandydatury:
        Sonic Youth "Dirty Boots"
        Primal Scream "Kill All Hippies"
        Pantera (jednak) "Strenght beyond strenght"
    • dreaded88 Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 18:35
      Pojęcie "muzyka rozrywkowa" traktując umownie: Bathory/"Hammerheart"/"Shores In Flames".
    • theagata Re: Z kopa w ryj! 01.07.06, 20:50
      ATTACK otwierający Hypnotize System Of A Down.

chociaż mega kop w ryj to jest dla mnie B.Y.O.B. na Mezmerize ale to jest po
      intro więc nie mieści w kategorii strzału otwierającego płytę a szkoda.
    • Gość: zły miś Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:22
      dominate morbidów z genialnego DOMINATION,
      angel of death SLAYERa
      dwa pierwsze utworki z ugra karma impaled nazarene
      oczywiście niezrównany 21st century schizoid man wiadomo KOGO
      battery metalycy (z master of puppets)
      porwany obłędem - kat
      może coś z dillinger escape plan, np panasonic youth
    • Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:28
      Primus "Professor Nuttbuter's House of Treats"
    • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.118.* 02.07.06, 12:22
      Przykro mi, ze az tak duzo osob ma ryj zamiast twarzy i dopisuje sie to tego
      watku. To smutne, ze tak nisko siebie cenicie.
      • theagata do Nadziei. 02.07.06, 13:44
        jak w stopce (mojej)
        • Gość: nadzieja Re: do Nadziei. IP: 84.6.118.* 02.07.06, 17:25
          No niestety niezbyt ladnie tym razem - jak w Twojej stopce.
          Zabawa dla prymitywnych dzieci raczej. No wiesz - tych z ryjami.
      • kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 02.07.06, 16:58
        Nadziejo, trace nadzieje jesli chodzi o Ciebie smile
        • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.118.* 02.07.06, 17:04
          nigdy nadziei Ci nie dawalam. nie ma wiec co tracic smile)
          • kolega.maynard Re: Z kopa w ryj! 02.07.06, 19:51
            a jednak troche sie rozczarowalem po Twoim komentarzu

Co mial napisac autor watku? Z uderzenia noga w facjate? wink
            • Gość: nadzieja Wyjasnienie. IP: 84.6.118.* 02.07.06, 23:24
              Mogl na przyklad napisac:
              "co sprawia, ze powietrze lamie Wam sie w dloniach???"
              a tak serio - dziwie sie, ze sie dziwisz. czyzby slowo kultura, w tym
              kulturalne uzywanie jezyka polskiego, omijalo to forum???
              zawsze mozesz pwoiedziec, jak theagata, ze to tylko zabawa. jedni dla zabawy
              gwalca i morduja, inni pluja i bekaja, jeszcze inni uzywaja dla zabawy slow
              spie... kur.. czy z kopa w ryj. ja sie z nimi nie utozsamiam i zamierzam bronic
              swoich zasad jak lwica...
              zaluje, ze dla wielu ludzi dobre maniery i wychowanie to dobry dowcip. I nie ma
              to znaczenia czy na forum w postaci "z kopa w ryj" czy na ulicy w formie plucia
              czy bekniecia.
              Tym samym zaluje, ze kilka razy zlamalam tutaj swoja zasade i uzyLam wulgarnego
              jezyka. Trudno, nikt nie jest doskonaly. Obiecuje poprawe smile))
              Nie zamierzam jednak tolerowac tego typu watkow, o ryjach, mordach czy
              facjatach, a do tego z kopa - hehe.
              mam nadzieje jednak, ze dotarlo i cos zrozumiales??? Jesli nie to wspolczuje i
              pytam:gdzie byli rodzicym gdy byles dzieckiem??? smile))
              • kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 00:27

> jedni dla zabawy
                > gwalca i morduja, inni pluja i bekaja, jeszcze inni uzywaja dla zabawy slow
                > spie... kur.. czy z kopa w ryj. ja sie z nimi nie utozsamiam i zamierzam
                > bronic swoich zasad jak lwica...

Polemika iscie na poziomie posla Wierzejskiego. O tej lwicy, to wrecz wzruszajace... niczym Renia Begger.

> mam nadzieje jednak, ze dotarlo i cos zrozumiales??? Jesli nie to wspolczuje i
                > pytam:gdzie byli rodzicym gdy byles dzieckiem??? smile))

Sorry, "Dotarlo"? Cos zrozumialem? To jakas misja edukacyjna?

W taki sposob to Ty sobie dzieci wychowuj, a wychowywanie mnie i reszty forum moze sobie odpusc, oki? Generalnie, to gratuluje slepego trzymania sie zasad.

Widac, ze Twoje wychowanie o wiele lepszym od mojego jest.
                • Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.6.118.* 03.07.06, 08:59
                  Rozumiem, ze gdy rozmaiwasz ze swoim znajomym o muzyce to rowniez uzywasz
                  zwrotow w stylu: "ale mnie z kopa w ryj pier.". Gratuluje.
                  Kultura osobista niewiele ma wspolnego z posem Wierzejskim i Beger (tak to sie
                  pisze).Masz jednak prawo nie znac sie na tej dziedzinie, co nie oznacza, ze
                  mozesz sobie gadac, co Ci slina na jezyk.
                  Wole sie slepo trzymac swoich zasad niz niemiec ich wcale lub je lamac. I tez
                  uwazam to za atut.Na szczescie nie tylko ja. bezkompromisowosc czestow zyciu
                  przeszkadza (jak w tej dyskusji), czest tez pomaga (np. w pracy).
                  • kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 11:48
                    > Rozumiem, ze gdy rozmaiwasz ze swoim znajomym o muzyce to rowniez uzywasz
                    > zwrotow w stylu: "ale mnie z kopa w ryj pier.". Gratuluje.
                    > Kultura osobista niewiele ma wspolnego z posem Wierzejskim i Beger (tak to sie
                    > pisze).Masz jednak prawo nie znac sie na tej dziedzinie, co nie oznacza, ze
                    > mozesz sobie gadac, co Ci slina na jezyk.

Serio, Twoje gadanie wywoluje na mojej twarzy jakis strasznie kwasny usmiech... przstan pisac, bo zmarszczek dostane. Juz nawet dyskutowac z Toba mi sie nie chce, bo sie boje, ze jeszcze ciekawsze "prawdy zyciowe" zaczniesz mnie i innym wykladac.....

Zlutuj sie, przestan udowadniac ludziom (a wlasciwie, to tylko sobie), jaka Ty dobra jestes, a jacy wszyscy niedobrzy uncertain

NAS TO NIE INTERESUJE

dobranoc
                    • Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 03.07.06, 19:06
                      nigdy nie napisalam, ze jestem dobra.
                      • mucha_na_dziko1 Re: Wyjasnienie. 03.07.06, 20:54
                        Ti widac, nie musisz twierdzic.
                        • Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:22
                          Tej Pani/ temu Panu juz dziekujemy.
                          • kolega.maynard Re: Wyjasnienie. 04.07.06, 00:25
                            Nadzieja, daj spokoj, idz spac
                            jutro tez trzeba wychowywac dzieci
                            • Gość: nadzieja Re: Wyjasnienie. IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:27
                              zatem do jutra smile))
                              i tez idz spac, bo dzieci niewyspane sa niegrzeczne.
              • ugugunana Potworna potwarz... 03.07.06, 00:37

Hehe... Ależ to raczej Lemmy i inni artyści wymienieni w wątku są
                niekulturalni, a nie wpisujące się w nim internauctki/ci, w tym: moja skromna
                osoba... Proszę nie naginać mnie do swoich zwierzęcych potrzeb... Takie
                odwracanie kota ogonem jest arcyniekulturalne... I nalegam, aby podobne
                insynuacje pod moim adresem Szanowna Pani sobie i mnie oszczędziła... Też mi
                kindersztuba, że tak powiem...

Panie dziejku! Normalnie, jakbym dostał z liścia w dziób!
                • Gość: nadzieja Re: Potworna potwarz... IP: 84.6.118.* 03.07.06, 09:01
                  czy mozesz mi wytlumaczyc w jakim sensie artysci wymienieni w watku sa
                  niekulturalni, bo jakos nie lapie Twojej pokretnej logiki???
                  • ugugunana Re: Potworna potwarz... 03.07.06, 09:13

To skomplikowane w swojej prostocie: to oni biją a my tylko nadstawiamy
                    policzki... Zycie to nie jest bajka...

Zresztą, nieważne... Napijmy się!
                    • Gość: nadzieja Re: Potworna potwarz... IP: 84.7.57.* 03.07.06, 19:13
                      Policzki??? a nie - jak to bylo "ryje"??? Mila odmiana. Dzieki za zastosowanie
                      sie do moich rad. Nauka nie poszla w las.
                      bez odbioru.
              • mucha_na_dziko1 [...] 03.07.06, 01:33
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tenebre Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 11:42
      "Mouth For War" jest wzorcowym prawym sierpowym do noakutującej w
      całości "Vulgar Display Of Power" niedożałowanej Pantery.
      • Gość: dymixx Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:51
        to miło, że ktoś wrócił do meritum...
        ja jednak obstaję za początkiem "Far Beyond Driven"
        inne kandydatury:
        Black Sabbath "Sweet Leaf"
        Black Sabbath "Sabbath Bloody Sabbath"
        • tenebre Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 12:42
          Off topic po prostu mnie osłabił, a już szczególnie alternatywna propozycja
          tytułu wątku:

> Mogl na przyklad napisac:
          > "co sprawia, ze powietrze lamie Wam sie w dloniach???"

big_grinDD
          • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 03.07.06, 20:05
            Pozniej bylo dodane "a tak serio". Rozumiem, ze z skaizek tez czytasz tylko
            okladki.
            • tenebre Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 20:04
              Oj nadziejo, pozwolę sobie - jako osobie wiekowej - stwierdzić, że przydałaby
              Ci się delikatna lekcja pokory. I dystansu.

No offense. Naprawdę. smile
              • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 22:23
                Mozemy sie licytowac co jest potrzebne Tobie.
                Powiedzmy, ze na razie z zespolem cech, ktore posiadam radze sobie bardzo
                dobrze w zyciu i nigdy nie zalowalam swoich wyborow.
                No i nie lubie pokornych ludzi. Ani tym bardziej zdystansowanych.
                Powiedz mi jako osoba wiekowa, pokorna i zdystanowana co takiego w zyciu
                osiagnelas, poza mozliwoscia udzielania anonimowych rad na forum??? Chetnie
                slucham rad starszych, ale tylko w wypadkum gdy sa to osoby, ktore maja u mnie
                powazanie poprzez to, co w zyciu osoagnely i do czego doszly.
                A propos mundialu: wiesz, ze to atakujacy strzelaja gole??? Sprawdza sie i w
                zyciu. radzi mloda osoba smile)
                Pozdrawiam.
                • tenebre Re: Z kopa w ryj! 05.07.06, 08:16
                  Jeszcze na głowę nie upadłam, żeby się spowiadać z własnego życia jakimś
                  wyjątkowo kłótliwym osóbkom w sieci. Nikt nie ma patentu na nieomylność i
                  doskonałość, więc nie dziw się, że Twoje wypowiedzi na tym forum, w większości
                  wygłaszane wybitnie protekcjonalnym tonem, są odbierane jako irytujące.
                  Wytykasz innym brak kultury osobistej, a jakoś sama nie świecisz przykładem,
                  często traktując swoich interlokutorów z wyraźną pogardą.

Nawiązując do mundialowej metafory, to Twoja wiedza na temat piłki nożnej
                  wydaje się być dość powierzchowna. Nie od dziś wiadomo, że gole strzelają także
                  obrońcy, ba - zdarza się to nawet bramkarzom smile Oczywiście życzę Ci jak
                  największej ilości strzelonych bramek. Pamiętaj jednak, że futbol to gra
                  zespołowa i obowiązują w niej zasady fair play. Tak jak w życiu.

Ponieważ nie lubię uczestniczyć w pyskówkach, a odnoszę wrażenie, że takie są
                  Twoje intencje - dla mnie to koniec tematu. Możemy do niego wrócić za 20 lat,
                  jak już przestaniesz wygłaszać te swoje egzaltowane komunały smile
                  • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 05.07.06, 20:09
                    Niestety, nie masz pewnosci,ze za 20 lat cos sie we mnie zmieni. Akceptuje
                    siebie, swoj sposob zycia i myslenia.

A moja wiedza na temat pilki noznej jest zadna. I tego tez zmieniac nie
                    zamierzam, bo ta dziedzina lezy kompletnie poza kregiem moich zainteresowan.
                    Tym samym przyznaje sie do faux paux smile) Sadzilam, ze zasady sa jasne i
                    kalrowne i to atakujacy powinien strzelac gole smile)

I ja rowniez nie upadlam na glowe by sluchac Twoich moralow. Twoje wypiwiedzi
                    sa na poziomie Pani od polskiego z podstawowki - przynajmniej tak mi sie
                    kojarzy.

mam nadzieje, ze bierzesz pod uwage fakt, ze kazdy jest inny i ma prawo do
                    swojej odmiennosci. Powinnas tez przemyslec, ze niektorym ludziom nie potrzebne
                    jest tzw. spoleczna akceptacja. Nie razi mnie, ze wiekszosc ludzi mnie nie
                    rozumie i ze ich irytuje. Wprost przeciwnie - jest to swoimstym osiaganiem
                    swojego celu. Wierz mi - nikt nie przejdzie obojetny. Nienawidze obojetnosci,
                    ignorancji i braku zaangazowania smile) A z drugiej strony olewam to, co inni
                    maja do powiedzenia na moj temat.

I tak - gardze ludzmi, ktorzy maja ryje zamiast twarzy. tak jakos 'ryj' kojarzy
                    mi sie z preudokibicem legii (znow ta pilka wink)

A co do upadkow na glowe - tez juz osbie daruje odpowiadanie na twoje posty, bo
                    wciaz rozmawiamy o mnie. Milo, ze jestem w centrum Twojego zainteresowania
                    podczas pisania tych posotw i ze tak bardzo zaanagazowalas sie w moja sprawe -
                    ale dzieki, mam juz swojego psychologa smile)
                  • Gość: cozadebs Zamknij się, ucinasz główny wątek! IP: *.icpnet.pl 07.07.06, 20:29
                    Ładnie to napisałaś.
                    Wcale nie jak pani w podstawówce wink

NADZIEJO - WON!
                    • Gość: ??? Re: Zamknij się, ucinasz główny wątek! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 22:53
                      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=
    • Gość: miś zły bardzo Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:38
      kat - w bezkształtnej bryle uwięziony
      bathory - fine day to die
      pestilence - secrecies of horror
      entombed - eyemaster
      edge of sanity - crimson (1)
      pan thy monium - dawn of dreams
      nocturnus - climate controller (chociaż aquatica jest lepsza)
      ULVER - DRESSED IN BLACK
      nile - smashing the antiu
      a dla nadzieji dedykacja specjalna - np. Konik, albo Agnieszka, albo Mój
      przyjacielu, w wykonaniu artysty znanego jako DJ Łysy. czysta subtelność.
      • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 03.07.06, 20:07
        mianownik -kto? co? - nadzieja
        dopelniacz - kogo? czego? -nadziei.
        Widac bylam bardziej pilna na lekcjach jezyka polskiego w podstawowce. Tobie
        radze powrot do tamtejszych podrecznikow. Jesli nie pracujesz na saksach to sie
        na pewno przyda.
        Pozdrawiam.
        • ugugunana Re: Z kopa w ryj! 03.07.06, 21:14

Koleżanka pilnie uważała na lekcjach polskiego? A mnie jawi się jako niemająca
          bladego pojęcia o istnieniu przenośni czy hiperboli. Mniemam, iż koleżanka
          uczęszczała do szkoły sióstr jakichśtam (bez urazy) gdzie poezja Wojaczka czy
          Bursy była na indeksie ksiąg zakazanych. Cóż, świat nie kończy się na
          Kochanowskim, Droga Pani.

Pozostawiam wolną rękę jeśli chodzi o odbiór...

P.S. W ramach poszerzenia horyzontów zapraszam w najbliższą niedzielę do
          warszawskiego klubu Progresja na obchody 60-tej rocznicy urodzin niejakiego
          Bona Scotta. Wystąpi tam zespół z Bochni o wymuskanej nazwie 4szmery, który
          wykonuje stare utwory acepiorundece lepiej niż samo acepiorundece. Mogę również
          zaryzykować proroctwo, że wokalista podczas scenicznego uniesienia pokaże w
          całej okazałości oba poliki w stronę publiki... Mus dla mieniących się
          kulturoznawcami! smile

A oto sznurek: www.4szmery.net/index.html
          • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 00:21
            Wszystko zalezy od tego w jakim celu pokaze dupe. Jesli dla samego pokazu to
            raczej nie warto.
            Jak beda grali w okolicy to sie moge nawet wybrac, ale do Polski poki co mam za
            daleko.
            Hiperbole i przenosnie - uwielbiam. Prymitywizm i buractwo - nie trawie.
            kochanowski - nie moja bajka, Wojaczek - jak najbardziej.
            Rozumiem, ze chciales sie don zblizyc w formie wyrazu, ale czym innym jest
            uzycie wulgaryzmow w tekscie poetyckim, gdzie ma to swoje "hiperboliczne"
            znaczeniei gdzie wulgaryzmy sie jednak bardziej dozuje niz uzywa, a czym innym
            na forum publicznym, gdzie swiadczy to po prostu o braku kultury osobistej.
            Mam nadzieje, ze jasniej juz sie nie da smile))
            • Gość: serek Re: Z kopa w ryj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:34
              Jestes banalna i egzaltowana, Nadziejo. Teraz nawet moja 14-letnia siostra jest
              zachwycona Wojaczkiem.
              • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 17:54
                Ja nigdy nim nie bylam zachwycona. czytasz nie umiesz??? Twoj problem.
    • active.x Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 00:33
      Skończcie już proszę te wycieczki osobiste i dyskusje nie na temat

• grimsrund Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 00:51
        Koleżanka Adminka to musi jeszcze bardzo młoda jest smile)
        • Gość: w_jaruzelski Re: Z kopa w ryj! IP: 62.233.249.* 04.07.06, 16:10
          Dzisiejszej nocy ukonstytuuje się Wojskowa Rada Ocalenia Forum Muzyka i
          rozprawi się z wywrotowymi ekstremistami, piszącymi w dodatku z
          imperialistycznego Nowego Jorku i nie używającymi polskich liter.
          • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 16:16
            hehe - nie pisze z NY smile))
            • mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 04.07.06, 16:49
              Tylko z zakomu gdzie z zadoopia Polski.
              Bieszczady?
              • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.7.57.* 04.07.06, 17:55
                Po raz kolejny polecam Ci nadrobic zaleglosci z podstawowki.
                • Gość: kuba Led Zeppelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:59
                  Wydana w 1969 roku II płyta Led Zeppelin--zaczynająca się od Whole lotta love.
                  5 minut 34 sekundy ekstazy rockowej tongue_out
                • mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj! 05.07.06, 13:11
                  Zdziwilabys sie zarozumiala konechaneczko. Supernowa ci z pupci swieci.
                  Zyj lepiej, jak do tej pory, w nieswiadomosci. Tym lepsza zabawe mnie stwarzasz.
                  • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 05.07.06, 19:52
                    widze, ze trolujesz i na innych forach. Nie zamierzam Cie juz wiecej karmic.
                    Na szczescie spluczka w sedesie ma odpowiednia przepustowosc dla takich jak Ty.
                    Twoje frustracje to efekt niepowodzen w zyciu osobistym czy zawodowym??? jedno
                    i drugie???
                    • mucha_na_dziko1 Re: Z kopa w ryj & The End 06.07.06, 00:13
                      Aj aj aj
                      powolisz robisz sie juz mniej elokwentna i dobrze wychowana.
                      hm, tak to juz z wami swietoyebliwymi paniusiami.

Moim zyciem zawodowym i prywatnym nie musisz sie tak martwic, czapkom moglbym
                      cie na tym terenie nakryc.
                      Widzisz zlotko, tak to jest jak sie innych poucza. Tego ciebie jeszcze w
                      mundrej szkolce do ktorej niby chodzilas jeszcze nie nauczyli, ach, a jednak
                      widac braki w wyksztalceniu. Chodzilismy na wagary? smile
                      Podrosniesz troche to sie nauczysz. A tym czasem bye bye i spij slodko.
                      Nie zycze ci zle, jednakze nie przepadam za przemondrzalymi babsztylami.
                      bzzzzzzzzzzzzzzzz
                    • Gość: hihihi Re: Z kopa w ryj! IP: *.aster.pl 07.07.06, 03:09
                      > Na szczescie spluczka w sedesie ma odpowiednia przepustowosc dla takich jak Ty.

dla autorki tego rodzaju poetyckich strof tytuł wątku zaiste mógł być nie do pogodzenia z jej wrażliwością big_grinDDDD
                      • Gość: hahaha Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 10:19
                        jaki ja jestem dowcipny, no nie???
    • newsletter2 ugugunana napisał: 05.07.06, 13:15
      Re: Z kopa w ryj!

Porządki... wink
      Nie podskoczyłbyś, że sie tak wyraze zadnemu artyscie, który nie myślałaby nad
      wydaniem pierwszego utworu pod takim tytułem. A może jednak?
    • gaiaa Re: Z kopa w ryj! 06.07.06, 15:58
      Elend - The Umbersun; pierwszy kawałek "Du Tréfonds Des Ténbres" od razu wali z
      głośników potężnym chórem (14 sopranów, 9 altów, 5 basów) plus opętańczy głos
      wokalisty - narratora do wtóru. Słuchając spokojniejszych kawałków z tego
      krążka miałam wrażenie, że mi światło w pokoju ciemnieje. smile)))

PS. Tytuł wątku potraktuję z dystansem, co też niektórym forumowiczom
      doradzam smile))))
      • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 00:00
        Sorki, ale sa jakies granice przyzwoitosci i kiczowatosci. Umieszczanie Elend w
        ym watku to jakies nieporozumienie. ten zespol z pewnoscia nie daje z kopa w
        twarz, ale raczej powoduje niesamowite napiecie, strach i smutek. Gdzie tu
        miejsce na kopniaki???
        Znow wyjde na zarozumiala, ale nie moge sie powstrzymac: znam wiele genialnych
        plyt, ktorych pierwsze utwory poruszaja i pozniej sie nie odpuszcza. Nie
        oznacza to wszak, ze musze je umieszczac w tym watku. Elend??? czy my o jednym
        zespole mowimy???
        • Gość: a to dobre :) [...] IP: *.aster.pl 07.07.06, 02:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 10:18
            Wymysl sobie moze jakis nick, bo nie jestes zbyt wiarygodny. Moj poprzedni post
            dotyczyl zespolu Elend??? Znasz???
        • lunatix Re: Z kopa w ryj! 07.07.06, 11:45
          Co oznacza "sorki" jakis
          polsko-wiesniacko-pseudosalonowy angielski?
          ...fakofki
          ...gutbajki
          • Gość: greta Re: Z kopa w ryj! IP: *.global.network / 195.164.30.* 07.07.06, 13:03
            to jest jeszcze lepsze:

"Tym samym przyznaje sie do faux paux smile) "
            • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 17:32
              www.google.com/search?hl=pl&q=faux+paux&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
              • Gość: greta Re: Z kopa w ryj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:32
                Nie kompromituj się.

portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=faux+pas&tr=fra-pol&x=0&y=0

• Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 22:55
                  Przeciez wiem. Nie zrozumialas aluzji???
          • Gość: nadzieja Re: Z kopa w ryj! IP: 84.6.112.* 07.07.06, 17:37
            Wprawdzie mam juz dosc odpowiadania na zaczepki forumowej inteligencji, ale
            chetnie uslyszalabym Twoj perfect English przy moim wiesniackim. Podejmujesz
            wyzwanie???
            Mozemy do tego dolozyc moj pseudosalonowy francuski i polsko-wloski. Co Ty na
            to???
            Pokaz, ze inteligencja nie spi.
            Gutbajki fakofku smile))
    • qbex92 Re: Z kopa w ryj! 07.07.06, 11:52
      view from the afternoon od arktycznych małpek i buletproof cupid placebo ze SWG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka