Dodaj do ulubionych

Ich Troje wygra Eurowizję

IP: *.icpnet.pl 01.02.03, 12:21
Ani mnie ziębi ani grzeje Ich Troje. Ale jestem przekonany, że ten
trójjęzyczny numer powali na kolana emerytowaną publikę Eurowizji.
Mogę się o to założyć z kimkowleiek z tego forum.
Jeśli przegram, za karę kupię wszystkie płyty Ich Troje.

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: *.kuzniki.net 01.02.03, 22:02
      Gość portalu: euro napisał(a):

> Ani mnie ziębi ani grzeje Ich Troje. Ale jestem przekonany, że ten
      > trójjęzyczny numer powali na kolana emerytowaną publikę Eurowizji.
      > Mogę się o to założyć z kimkowleiek z tego forum.
      > Jeśli przegram, za karę kupię wszystkie płyty Ich Troje.
      >
      > pzdr
      Tak myślę że to prawdopodobne .Ten festiwal to kiła a Ich troje to mistrzowie
      tego stylu.Maja szanse.
      • surfik Re: Ich Troje wygra Eurowizję 02.02.03, 13:17
        A niech se wygrywają - tyla dobra i radochy publice gfestiwalowej bronić???
    • Gość: Alicja Ich Troje - najlepsze na Eurowizję... IP: *.krakow.pl 03.02.03, 00:45
      Oczywiście zgadzam się Ze Ich Troje to najlepsze co można wysłać na eurowizję.
      Chyba każdy widzi że Eurowizja to jedna wielka chała, więc Ich Troje świetnie
      do niej pasuje.
      Całe szczęście że nie wygrał jakiś inny normalny zespół. Kilka lat temu gdy na
      Eurowizji występowała Anna Maria Jopek było mi jej strasznie żal. Taka super
      wokalistka i konkurs dziesiątej kategorii...
    • Gość: Iśka Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: *.chello.pl 03.02.03, 16:05
      Oczywiście, że Ich Troje ma dużą szansę na wygraną. Wiem, że tym stwierdzeniem
      mogę się narazić wielbicielom Wilków czy Blue Cafe , którzy nie mogą
      przeboleć ,że ich faworyci nie przeszli.Bądźmy jednak szczerzy: z pewnościa
      prezentują poziom wyższy od Ich Troje (o to zresztą nietrudno) ale na Eurowizji
      nie mieliby szans. Zdecydowanie nie jestem fanką Ich Troje (jedyną ich fanką,
      którą znam osobiście, jest moja 10-letnia siostrzenica) ale pamiętajmy o
      specyfice tego festiwalu. To festiwal muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej,
      który zresztą z roku na rok prezentuje coraz niższy poziom. Ich Troje z
      pewnością dadzą się zauważyć a piosenka, z którą jadą jest jak najbardziej na
      czasie. Nie będę się zakładać o zwycięztwo Ich Troje ale stawiam na to, że będą
      w pierwszej 10.
    • Gość: mrrrr Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: *.duna.pl 03.02.03, 16:37
      Ich troje wygra... i do nas za rok stawi się towarzycho.
      hehe ciekawe, skąd na to wziąć kasę i kogo wystawimy, żeby nie odstawać od
      narzuconego przez wiśniewskiego&co poziomu. Trzeba będzie posztukować z idolawink
      • huney Re: Ich Troje wygra Eurowizję 03.02.03, 18:21
        Hehehe- euro, a moze Ty, soso, szczota to ta sama osoba? W zyciu nie widziałam
        na tym forum tak przycmionego umysłu.
    • Gość: Sranie Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: 213.17.228.* 04.02.03, 16:00
      Chyba się zesra!
    • Gość: marek Polaczku Euro ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 16:11
      Wiem, że na wsi i w warzsawie podobają
      się "ich 3-je", "graczykowie", "kiepscy",
      "janosz" itp. itd ...

Idę o zakład, że nie przyzwyczajeni
      do tego fagasa widzowie eurowizji
      zdziwią się
      widząc czerwonowłosego, wyszminkowanego,
      zakolczykowanego polo-mansona
      wykrzywiającego mirdke w mimicznych
      grymasach
      i głosem piwosza
      dracego się "keine granze" ...
      w tle zaś mańka-dojka i obojniak ...

• Gość: meggi Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 19:22
      Pseudosierota i klika! Disco Polo jest lepsze niż to coś. Piosenka musi mieć
      rytm i wpadać w ucho.Doprawdy nie wiem kto na nich głosował-ja nie !!Myślę, że
      nie mają żadnych szans.
    • Gość: kaszanak Re: Ich Troje wygra Eurowizję IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 16:24
      Wygra, Wygra na bank - też się mogę założyć - o kilo salcesonu.

Ja to mam nawet teorię spiskową - konkurs remizowizji jest w maju, a w czerwcu
      chyba mamy referendum unijne - Michał Czerwona Czacha już od dawna występuje
      jako kosmopolita itepe. - euroentuzjasta. I jeszcze ta piosenka - idealnie
      pasuje do okazji. Zrobią mu prawdziwą orgię zmysłów jak wygra - te wywiady,
      reportaże, turnieje miast, wizyty w przedszkolach - ach och i ucha - prezydent
      Kwaśniewski mu rękę uściśnie i Królowa Holandii na obiad zaprosi, gdziekolwiek
      nie spojrzysz, będziesz miał/a Michała. A on, co nie powie, to "no ja nie będę
      nikogo namawiał, ale tak po prostu sobię myślę że UE to jest dla nas taka
      zajebista szansa na przyszłość - i dla tych biednych dzieciaków, z którymi w
      poprawczaku w piłkę grałem też, no to kochani - mi się udało, to na pewno nam
      wszystkim się uda, a teraz sorry, ale muszę wyjść na stronę bo mam już zupełnie
      mokro w majtakch, bo właśnie sobie wyobraziłem, jak to nam wszystkim będzie
      fajno w tej unii".

No i patrzała ja też na te polskie eliminacje - bo akurat nie miała nic innego
      do roboty (obrządek zrobiony, w polu nic nie rośnie, więc telewizor pooglądać
      można). No i może kogoś teraz obrażę - ale qrde mol na tych eliminacjach to
      tylko Michał wyglądał profesjonalnie i tylko on jeden (no może z wyjątkiem
      Wilków, któzy jak wiadomo jednak w ogóle na żywo nie potrafią śpiewać) nie
      śpiewał o (z przeproszeniem) dupie Maryni - cała reszta "konkurencji" to takie
      tylko buju buju, ,kochaj mnie tra la la la la la, kochaj mnie - miłości daj mi
      znak (a zocha tam stała i akurat dywan trzepała), jedna panienka, to dla
      większego zniesmaczenia publiki, nawet zdejmować ze siebie garderobę zaczęła, a
      ponieważ urodę miała pszenno - buraczaną, to wtedy mój stary to już pod stół
      padł omdlały. No i wszystko wyglądało na zupełnie ustawiony z góry wynik - bo
      tylko idioci mogli głosować na coś innego niż te Ich Moje (wasze, nasze itd.),
      z tą Ich qrde internacjonalistyczną piosenką, wykonaną z resztą z właściwym
      nagłośnieniem, światłem itepe. No więc myślę sobie, że Michał nie tylko wygra
      Remizjowizję, ale i do unii nas wprowadzi tak, jak kiedyś Mieszko I, ku chwale
      derektora Kwiatkowskiego (a nagrodę powninien mu znowu wręczać Arkadius - nasz
      chłopak, jak malowanie, z Parczewa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka