Gość: true IP: 62.233.169.* 05.02.03, 17:23 mam wielką prośbę - chcę przygotować, na walentynki, sładankę z najpiękniejszymi piosenkami o miłości - dla mej dziewczyny potrzebuje kilkanaście tytułów... z góry cenx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter już jestem :)))))))))) 05.02.03, 17:37 To chyba do mnie było tak? No cóż, lepiej trafić nie mogłeś ))) 1. Unchained Melody - Righteous Brothers i tylko Righteous Brothers, żadne bojsbendy zapchlone. Jeśli chcesz by było naprawdę gorąco to puść to 10 razy. 2. Wicked games - Chris Isaack. 3. I will be right here waiting for you - Richard Marx (może być też "Hazard") 4. Cry me a river - Ella Fitzgerald 5. Cowgirl in the sand - Neil Young. Obowiązkowo, też 10 razy 6. Painted on my heart - The cult 7. Wild world - Cat Stevens 8. Stand by me - Ben King 9. Colorblind - Counting Crows (albo "Anna begins") 10. a na koniec: Sexual healing - Ben Harper albo Crash into me - Dave Matthew's Band Jeśli chcesz być naprawdę oryginalny to proponuję również zarzucić coś Josha Grobana: "You're still you" albo "Your song" )) No i ... ten .. tego - powodzenia Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true jesteś chyba priorytet, tak szybki ;))) n/txt IP: 62.233.169.* 05.02.03, 17:41 loveletter napisał: > To chyba do mnie było tak? No cóż, lepiej trafić nie mogłeś ))) > > > > > 1. Unchained Melody - Righteous Brothers i tylko Righteous Brothers, żadne > bojsbendy zapchlone. Jeśli chcesz by było naprawdę gorąco to puść to 10 razy. > > > 2. Wicked games - Chris Isaack. > > > 3. I will be right here waiting for you - Richard Marx (może być też "Hazard") > > > 4. Cry me a river - Ella Fitzgerald > > > 5. Cowgirl in the sand - Neil Young. Obowiązkowo, też 10 razy > > > 6. Painted on my heart - The cult > > > 7. Wild world - Cat Stevens > > > 8. Stand by me - Ben King > > > 9. Colorblind - Counting Crows (albo "Anna begins") > > > 10. a na koniec: Sexual healing - Ben Harper albo Crash into me - Dave Matthew' > s > Band > > > > > Jeśli chcesz być naprawdę oryginalny to proponuję również zarzucić coś Josha > Grobana: "You're still you" albo "Your song" )) > > > > > No i ... ten .. tego - powodzenia > > > > > Lov. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: już jestem :)))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 01:10 Loveletter, buziaki za The Cult! Myślałam że tylko ja lubię tę piosenkę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: składanka na Walentego 05.02.03, 17:42 Just like heaven, The Cure Lavender, Marillion Song for Whoever, Beautiful South i jeszcze pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: składanka na Walentego 05.02.03, 17:58 pizmak31 napisała: > Just like heaven, The Cure O! I jeszcze Plainsong. Poza tym np.: Ten Storey Love Song, Stone Roses Vapour Trail, Ride Warning Sign, Coldplay A Question Of Lust, Depeche Mode Love Will Tear Us Apart, Joy Division Don't Go Away, Oasis Odpowiedz Link Zgłoś
rsoszka Re: składanka na Walentego 05.02.03, 17:43 Fish - Cliche a tekst po przetłumaczeniu może się nadać jako wiersz o miłości ) /sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true dziękuje wam wszystkim - prosze o więcej :) n/t IP: 62.233.169.* 05.02.03, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter jeszcze !!!!???? 05.02.03, 18:01 Człowieku !! Te moje to jest naprawdę ciężka artyleria !!! Wystarczy Ci na dziesięć kolejnych walentynek !!! Chcesz żeby się dziewczyna spłakała jak bóbr, albo inny piżmak ???? Potem zapuść "spit it out" Slipknota, tak dla odreagowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: jeszcze !!!!???? 05.02.03, 18:20 Pizmaki nie placza. tylko im sie oczy poca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: składanka na Walentego IP: *.chello.pl 05.02.03, 23:36 Nie można zapominać o "I will always love you" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: składanka na Walentego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 23:50 Gość portalu: mwg napisał(a): > Nie można zapominać o "I will always love you" Mozna . proponuje "Creep" - jak Twoja dziewczyna sie wslucha, rozczuli sie niezwykle nad Toba . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: składanka na Walentego IP: 62.233.169.* 06.02.03, 01:02 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Gość portalu: mwg napisał(a): > > > Nie można zapominać o "I will always love you" > > Mozna . proponuje "Creep" - jak Twoja dziewczyna sie wslucha, rozczuli sie > niezwykle nad Toba . > tjaa - myślałem o tym pozdrówka 4 all Odpowiedz Link Zgłoś