szarlotka_ja 07.08.13, 22:35 Przez przypadek wczoraj zajrzałam ale stwierdzam, że fajnie tu No, to tyle chciałam napisać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesher Re: Fajnie tu :) 07.08.13, 22:58 Jak dotrzesz na spotkania, to dopiero zobaczysz, że jest jeszcze fajniej Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 07:37 na takie spotkanie co na nie ostatnio nikt nie chciał przyjść? no fakt bardzo miło było Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 09:42 yyy... no to niefajno a kiedy było? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 09:44 wczoraj znalazłam sobie inne zajęcie i nie narzekam tak sobie żartuje teraz Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:48 Ja rozumiem Witaminko, że chciałaś żeby atmosfera spotkania była gorąca, ale bez przesady! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:59 A mnie ciekawi Lesiu, czy Ty taki od maleńkości gorący byłeś, że większe ciepło (mowa o otoczeniu) powoduję u Ciebie żar i niechęć? Serio tak bardzo nie lubisz ciepłego powietrza? Wiadomo, że teraz to gruba przesada ale czasem temp. ok 30 jest fajna nad wodą. Nie kręci Cie to? Czasem wyjść sobie na słońce lub nad wodę? Może kurek od Twojego kaloryfera ktoś za bardzo podkręcił Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:15 > A mnie ciekawi Lesiu, czy Ty taki od maleńkości gorący byłeś, że większe ciepło > (mowa o otoczeniu) powoduję u Ciebie żar i niechęć? Jak pamięcią sięgnąć... > Serio tak bardzo nie lubisz ciepłego powietrza? Wiadomo, że teraz to gruba prze > sada ale czasem temp. ok 30 jest fajna nad wodą. Nie kręci Cie to? Czasem wyjść > sobie na słońce lub nad wodę? Z wysoką temperaturą w dzień to jeszcze jakoś daję sobie rady (zwłaszcza, że jak chałupę wyzamykam szczelnie to mam dużo chłodniej niż na zewnątrz), ale najgorsze jest to, że spać nie mogę Ostatnio to po 3-4 godziny sypiam (a i to kiepsko), a potem cały dzień rozwalony jestem A nad wodę trzeba by dotrzeć, a w moich rejonach to nie za bardzo jest gdzieś dobre miejsce blisko. > Może kurek od Twojego kaloryfera ktoś za bardzo podkręcił Kaloryfera? Ktoś kurek od piekarnika na full odkręcił i zapomniał drzwiczek zamknąć!! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:33 > Ostatnio to po 3-4 godziny sypiam (a i to kiepsko), a potem cały dzień rozwalon > y jestem Współczuje... Z początku myślałam, że tak narzekasz tylko a Ciebie serio ten żar od środka rozpiera. Może Ty uczulony jesteś na ciepło, może trzeba Cię odczulić Im bardziej go unikasz tym mniejsza jego cześć, większą szkodę Ci robi. Hmmm pewna myśl. Czasem po zimie gdy jest nagła zmiana temp. człowiek ciepło czuję bardziej intensywnie. Może Ty Lesiu za bardzo unikasz ciepła i ono dlatego tak na Ciebie zabójczo działa. A co jakbyś wyszedł na słońce i zaczął się opalać? Robisz to czasem ? Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojawia Ile byś wytrzymał i jaka byłaby Twoja reakcja? Ja wczoraj po południu chwilę siedziałam na słonku w basenie ale bez niego też bym spokojnie dała radę Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:52 Próbowali tej metody z niejaką Rozalką, i słabo zdaje się wyszło Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:54 hmm może w Twoim przypadku wystarczy na jedną zdrowaśkę? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:56 najpierw chociaż wystawić nóżkę na balkon... Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:08 Do sklepu musiałem z leży wyliźć, jakieś 2 godziny temu i wystarczy (a teraz jest jeszcze gorzej). Trauma mi została. Mogłem sobie zanucić tylko: Venom - Welcome to Hell Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:22 lesher napisał: > Do sklepu musiałem z leży wyliźć, jakieś 2 godziny temu i wystarczy (a teraz je > st jeszcze gorzej). dziś użyto przy mnie określenia, że na dworze jest "j_bany mordor" w sumie całkiem trafne Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:03 mordor... podoba mi się, wypożyczę sobie może bez tego jeb Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:30 > Próbowali tej metody z niejaką Rozalką, i słabo zdaje się wyszło yyy... nie czaję że na Tobie próbowali Dali Ci Rozalkę i miałeś się z nią opalać? A tu nie dość, że słonko Cię przypalilło to na dodatek ona I teraz taki podatny na ciepełko jesteś. Hmmm myślę, że warto dozować ciepło w odpowiednich ilościach, żeby organizm przyzwyczaić. Teraz to mordęga ale warto zacząć zaraz po zimie i jak nawięcej czasu spędzać w gorącu. Najpierw stopniowo. Teraz jak jest 43 w promieniach słońca (gdzieś w tej temp. białko ludzkie się ścina, dobrze, że człowiek nie jest zmiennocieplny) a w cieniu 37 to dla Ciebie piekło... Byłam niedawno nad basen. Patrzam a tam osa nurkuje więc ją na rękę łowie. Była w takich tarapatach, że na pewno nie myślała mnie dziabnąć Patrzyłam jak się suszyła. Nawet swoimi skrzydlami mnie ochlapała Ciekawy ma puszczek, niezbyt miły wyraz "twarzy", może to tylko pozory... była miła a ja sobie popatrzyłam. Ciekawą czarną kropkę miała na żóltym pyszczku, wyglądała jak jej nochal. Łapę jedną miała złamaną ale wysuszyć się i tak potrafiła korzystając ze sprawnej. Lubie zdobywać zaufanie.... Ciekawe czy szerszenia bym wyłowiła Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:58 > yyy... nie czaję że na Tobie próbowali Dali Ci Rozalkę i miałeś się z > nią opalać? Niee, to nie tak leciało. To Rozalkę "opalali", a nie komuś dawali > nnocieplny) a w cieniu 37 to dla Ciebie piekło... 30 st. w cieniu to dla mnie już piekło! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 15:17 Bo się od ciepełka odsuwasz i uczulasz na niego. Potem niezbyt duża dawka działa jak promieniotwórcza bo organizmu nieprzyzwyczajony. Musisz iść na odczulenie i jak najwięcej przesiadywać na zew. Tylko nie teraz bo wpadniesz w samozapłon Nie wiem czy normalny człowiek tak działa (bez obrazy ) nie znam takich przypadków. To musi być jednak niezmiernie męczące z tego co widzę Wiesz, że te nasze lata coraz cieplejsze Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:11 > Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojawia Jeszcze lepsze właściwości ma Witamina_b12. Wpadnij do Cyntrali, to się sama przekonasz Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:24 lesher napisał: > > Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojaw > ia > Jeszcze lepsze właściwości ma Witamina_b12. > Wpadnij do Cyntrali, to się sama przekonasz Myślę, że hashi to raczej płcią brzydką trzeba kusić do przyjazdu nie witaminami papierówki jada i inne cuda z krzaczka to witamin pewnie u niej pod dostatkiem Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:46 heheh może i kiedyś po nią dojdę Przydałoby się jej trochę a gdzie jej szukać jak nie u samego źródła Papierówki już mi się kończą ostatnie na jabłonce powiewają. Teraz za maliny się wzięłam, do tego stopnia, że jak je wczoraj zrywałam to tak spragnione były, że o wodę mnie prosiły Ja im nie wystarczyłam mną się nie nasyciły... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:20 jak ja Ci zazdroszczę tych papierówek... ostatnie, które ostatnio kupiłam nijak mają się do tych, które pamiętam...jakieś takie...papierowe Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:33 hmmm kiedyś Ci je może..... przyniosę Teraz się już kończą więc się nie podzielę Dzisiaj to chyba z 5 zjadłam tylko trzeba oszczędzać ostatki Nie są aż tak wielkie bo w dużych ilościach były, więc żeby jabłoń mogła się utrzymać to poszła na ilość a pominęła jakość.... w wielkości, w smaku zostawiła Te papierówki czasem w środku mogą mieć niespodzianki ale przynajmniej wiadomo, że jest się do czego garnąć Mój pies też lubi te jabułka, po kawałku zawsze ode mnie weźmie a na koniec bywa, że i dam jej ogryzek Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:37 hashimotka88 napisała: > Mój pies też lubi te jabułka, po kawałku zaw > sze ode mnie weźmie a na koniec bywa, że i dam jej ogryzek miałam kiedyś psa, który zjadał ogryzki, przyznam, że wygodne to było tak je lubił, że siedział i czekał jak się jadło jabłko. Odpowiedz Link
green.amber Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:56 witamina_b12 napisała: > wczoraj > znalazłam sobie inne zajęcie i nie narzekam > tak sobie żartuje teraz heh co to się wyrabia... że już nawet Organizator na spotkania nie przychodzi... co za czasy... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 15:31 a bo ciągle w tej stolycy i stolycy - nie po drodze mi jakoś choć we wrześniu będę dwa wykendy - egzamin mam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 09:39 Ej bo sie obraze ze niby ja pisze duzo i niekonkretnie ? Hehe przeciez na poczatku jak ja tu zajrzalam bylo ze mna gorzej dluzsze posty powstawaly a co gorsza zdarzalo mi sie ich w ogole nie czytac a co! Niech sie troche pozastanawiaja. Niech poprzestawiaja zle ulozone puzzle Teraz nawet je czytam :] i czasem cos z moich literek pojdzie do recyklingu Odpowiedz Link
raziel24 Re: No cóż 08.08.13, 10:16 Prawda jak się rozpiszesz to przecieram oczy ze zdumienia i czytam na 2-3 razy;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: No cóż 08.08.13, 10:31 raziel24 napisał: > Prawda jak się rozpiszesz to przecieram oczy ze zdumienia i czytam na 2-3 razy; bywały momenty, że nie przebrnęłam nawet połowy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 11:16 > bywały momenty, że nie przebrnęłam nawet połowy bo Ty cienka Onyksia jesteś skoro do końca nie dasz rady dojść... To się nazywa wyczyn, przejść przez cały batalion mrówek, odczytać z nich obrazy, zrozumieć je (jeśli to możliwe ) a na dodatek czasem przestawić samemu niesforną mrówkę we właściwe miejsce Hehheh mi samej ciężko z początku było przejść przez to własne mrowisko, więc tylko raz przechodziłam... nie wracałam. Teraz wracam (czytam) by niektóre mrówki pchnąć patykiem na odpowiednie ich miejsce. Także, ułatwiam Fakt, nie zawsze jest łatwo... szczególnie gdy mrówki są niesforne i napierają. Czasem gdy jakąś zdobycz, słodycz zauważają to chciałyby wiele naraz obrazów stworzyć. Momentami są za bardzo rozbiegane... podekscytowane? Może To dlatego, że momentami wyrywają się z "właściwego" szeregu... widzą coś lepszego, czasem nieznanego. heheh już nie plątam, bo mrówki będą gryźć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: No cóż 08.08.13, 12:40 szybko się zniechęcam czasem ale potem wracam ...widzę duże zmiany...czyżbyśmy mieli taki wpływ na ludzi... możnaby pracę napisać na ten temat: Wpływ forum na życie jednostki, jej decyzje, zmiany w podejściu i przeobrażanie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 13:36 > ale potem wracam powroty ważniejsze niż rozstania haha czasem to aż za duży wpływ na człowieka może mieć forum a raczej ludzie w nim przesiadujący Człowiek momentami odkrywa w sobie zew natury to się może źle skończyć... gdy się rzuci w dzicz... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 10:34 Hehe no Ty Raziel akurat zdarzyles troche poprzecierac te oczy Mam nadzieje ze rzes zbyt duzo nie utraciles Jak to na poczatku wspomniales gdy mnie pierwszy raz ujrzales? To katorga, meczarnia mowie o wygladzie moich liter... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:36 pamiętaj, ze pozory mogą mylić chociaż rzeczywiście jest tak ...milusio..... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:39 czarny.onyks napisała: > chociaż rzeczywiście jest tak ...milusio..... > ... że aż nudno, chciałoby się dodać Odpowiedz Link
organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:32 Mnie milusio nie jest, ale za to ciekawie Poznałam się od strony, a raczej osoby, której istnienia w sobie nawet nie podejrzewałam Mało tego, są tu osoby, które mają pewność, że ta moja kolejna osoba istnieje, a ja tej pewności nie mam, więc zaiste można się wiele o sobie nauczyć Z drugiej strony takie doświadczenia krzepią, bo okazuje się, że jak się sobie znudzę, to zawsze ponoć mogę się odrodzić w innej postaci, oczywiście nadal zupełnie tajnie A tak poza tym, wiem, że pipcę, ale upał daje mi się baaaaaardzo we znaki Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:18 No już już, nie nerwiutkaj się Fajna babka jesteś ... masz nick co działa na wyobraźnię, dlatego tak wszyscy fantazjują o Tobie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:27 A co się stało, że zmieniłeś zdanie co do Guci? Kamieniami chciałeś rzucać z tego co pamiętam Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:36 Kamień to chyba Tobie do oka wpadł, albo nawet do dwóch skoro takie coś widziałeś i mi przypisujesz Jakbyś nie wiedział, że facet jest wzrokowcem i dopóki nie zobaczy - nie uwierzy musi mieć namacalne dowody na istnienie... Ja się zwyczajnie długo do ludzi przekonuję, szczególnie do kobiet po ostatnich doświadczeniach ... albo się nie przekonuję wcale... powiedzmy, że udzieliłem kredytu zaufania tym razem... chyba Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:46 Fakt, poniosło mnie z tymi kamieniami. Pamięć już nie ta Odpowiedz Link
organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:47 Chłopie, a kiedyś Ty mnie macał? Żeś te dowody namacalne znalazł A jeśli chodzi o kredyty, to ja z daleka, żywa gotówka albo wcale Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:54 Cóż za poruszenie, cóż za radość wywołała sama myśl o mym dotyku, no no Właśnie żeś niemacana, dlatego kredyt dostałaś Gotówka się marzy, co? No wiesz... byś chociaż sprawiała pozory, żeś nie materialistka... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:12 Ok. Już tłumaczę. Gucia gra w rozbieranego pokera kartami bibliotecznymi. Tak ja zrozumiałem Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:24 Z kart mi wyszło, że masz 39 lat i mieszkasz na Dolnym Śląsku. Prawdaż to? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:11 silencjariusz napisał: > No czeski film Powinnaś ogarniać. To że koleżanka czasem gra dało się zauważyć... a skąd wiesz, że ona z Czech? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:13 Szarlotka koło Czech mieszka. I ma do czynienia z płetwami Odpowiedz Link
organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:35 I nie mam szczęścia jak zwykle Muszę zacząć grać w karty Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 22:10 > A kto ma szczęście w kartach? Ja! Jeszcze mi żadnej ani nie ukradli, ani nie sklonowali, ani w inny sposób nie obciążyli! Odpukać w niemalowane! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:01 hahha widzę, że wszyscy piszą w temacie i powitali nową forumkę ok.... witaj Szarlotko Ejjj tak całkiem nie odjechało się od wątku Było o papierówkach... było o piekarniku odkręconym... w nawiązaniu do Szarlotki jak nic > Przez przypadek wczoraj zajrzałam ale stwierdzam, że fajnie tu spoko ja też jestem tutaj przypadkiem Odpowiedz Link
organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:03 Masz rację, trza się poprawić Szarlotko, witam serdecznie Jesteś moim ulubionym ciastkiem Odpowiedz Link
organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:58 A co Ty, za pełna bym była, przecież ja już tu ze trzy wchłonęłam... nicki Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:11 Fajnie, że tutaj zajrzałaś, witaj No, to tyle chciałem napisać Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:09 Ja tez napisze: COS Echh.wszyscy sie spac pokladli... Pojde chyba i ja bo mnie glowa troche boli.. Czyzby mnie zawialo ale ja nie umiem wolno jechac na rowerze.... A na dodatek mialam dzisiaj idealny stroj Niby dlugi rekaw ale material jakis taki... Z dziurami jakies szlaczki, romby i cieplo ze mnie sie ulatnialo... Moze ktos uslyszy... Moje dobranoc Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:15 Słyszę, słyszę I też byłam dzisiaj na rowerze Odpowiedz Link
lesher Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:33 Ja co prawda nie Haszi, ale witam nocną zmianę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:46 Ale masz moje... Dwie literki i na dodatek w dobrej kolejnosci sh Wiec tak jakbys byl.przebierana hashi wszyscy juz zaspani wiec nikt nie zauwazy roznicy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:43 Czesc Varna wiesz ze tak czulam, ze Ciebie tutaj zobacze Dobry wieczor i... Chyba dobranoc Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:48 Mialo byc dobranoc juz kilkanascie minut temu a teraz wyglada na to ze dobra jest noc o 1 juz stad pojde Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:30 Ojjj od razu kupa ;> pół kupy jak już sory... godziny, jakbym miała patrzeć na to co kiedyś tam napisałam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:01 Do hashimotki88 będzie Chciałam Ci odpisać w temacie post scriptum ale sobie obiecałam, że już więcej tam nie napiszę a ja ZAWSZE dotrzymuję słowa Ciebie również polubiłam od pierwszego dnia i uwielbiam Twój optymizm Pozdrowionka Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:03 I jeszcze specjalne słowo do gwena75 Dziękuję, za wiarę we mnie i miłe słowa i za zdrowy rozsądek Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:04 I tym optymistycznym akcentem mówię Państwu dobranoc Odpowiedz Link