Dodaj do ulubionych

Fajnie tu :)

07.08.13, 22:35
Przez przypadek wczoraj zajrzałam ale stwierdzam, że fajnie tu smile

No, to tyle chciałam napisać tongue_out
Obserwuj wątek
    • lesher Re: Fajnie tu :) 07.08.13, 22:58
      Jak dotrzesz na spotkania, to dopiero zobaczysz, że jest jeszcze fajniej wink
      • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 07:37
        na takie spotkanie co na nie ostatnio nikt nie chciał przyjść? no fakt bardzo miło było big_grin wink big_grin
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 09:42
          yyy... no to niefajno
          a kiedy było?
          • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 09:44
            wczoraj big_grin
            znalazłam sobie inne zajęcie i nie narzekam smile
            tak sobie żartuje teraz smile
            • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:48
              Ja rozumiem Witaminko, że chciałaś żeby atmosfera spotkania była gorąca, ale bez przesady!
              • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:59
                A mnie ciekawi Lesiu, czy Ty taki od maleńkości gorący byłeś, że większe ciepło (mowa o otoczeniu) powoduję u Ciebie żar i niechęć? suspicious wink
                Serio tak bardzo nie lubisz ciepłego powietrza? Wiadomo, że teraz to gruba przesada ale czasem temp. ok 30 jest fajna nad wodą. Nie kręci Cie to? Czasem wyjść sobie na słońce lub nad wodę?
                Może kurek od Twojego kaloryfera ktoś za bardzo podkręcił wink
                • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:15
                  > A mnie ciekawi Lesiu, czy Ty taki od maleńkości gorący byłeś, że większe ciepło
                  > (mowa o otoczeniu) powoduję u Ciebie żar i niechęć? suspicious wink
                  Jak pamięcią sięgnąć...

> Serio tak bardzo nie lubisz ciepłego powietrza? Wiadomo, że teraz to gruba prze
                  > sada ale czasem temp. ok 30 jest fajna nad wodą. Nie kręci Cie to? Czasem wyjść
                  > sobie na słońce lub nad wodę?
                  Z wysoką temperaturą w dzień to jeszcze jakoś daję sobie rady (zwłaszcza, że jak chałupę wyzamykam szczelnie to mam dużo chłodniej niż na zewnątrz), ale najgorsze jest to, że spać nie mogę sad
                  Ostatnio to po 3-4 godziny sypiam (a i to kiepsko), a potem cały dzień rozwalony jestem sad
                  A nad wodę trzeba by dotrzeć, a w moich rejonach to nie za bardzo jest gdzieś dobre miejsce blisko.

> Może kurek od Twojego kaloryfera ktoś za bardzo podkręcił wink
                  Kaloryfera? Ktoś kurek od piekarnika na full odkręcił i zapomniał drzwiczek zamknąć!!
                  • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:33
                    > Ostatnio to po 3-4 godziny sypiam (a i to kiepsko), a potem cały dzień rozwalon
                    > y jestem sad

Współczuje...
                    Z początku myślałam, że tak narzekasz tylko a Ciebie serio ten żar od środka rozpiera.

Może Ty uczulony jesteś na ciepło, może trzeba Cię odczulić big_grin Im bardziej go unikasz tym mniejsza jego cześć, większą szkodę Ci robi.

Hmmm pewna myśl. Czasem po zimie gdy jest nagła zmiana temp. człowiek ciepło czuję bardziej intensywnie. Może Ty Lesiu za bardzo unikasz ciepła i ono dlatego tak na Ciebie zabójczo działa.

A co jakbyś wyszedł na słońce i zaczął się opalać? Robisz to czasem suspicious? Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojawiasmile Ile byś wytrzymał i jaka byłaby Twoja reakcja?
                    Ja wczoraj po południu chwilę siedziałam na słonku w basenie ale bez niego też bym spokojnie dała radę wink
                    • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:52
                      Próbowali tej metody z niejaką Rozalką, i słabo zdaje się wyszło tongue_out
                      • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:54
                        hmm może w Twoim przypadku wystarczy na jedną zdrowaśkę? big_grin wink
                        • czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:56
                          najpierw chociaż wystawić nóżkę na balkon...
                          wink
                          • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:08
                            Do sklepu musiałem z leży wyliźć, jakieś 2 godziny temu i wystarczy (a teraz jest jeszcze gorzej). Trauma mi została.

Mogłem sobie zanucić tylko:
                            • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:22
                              lesher napisał:

> Do sklepu musiałem z leży wyliźć, jakieś 2 godziny temu i wystarczy (a teraz je
                              > st jeszcze gorzej).
                              dziś użyto przy mnie określenia, że na dworze jest "j_bany mordor" w sumie całkiem trafne wink
                              • czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:03
                                mordor...

podoba mi się, wypożyczę sobie big_grin
                                może bez tego jebtongue_out
                      • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:30
                        > Próbowali tej metody z niejaką Rozalką, i słabo zdaje się wyszło tongue_out

yyy... nie czaję wink że na Tobie próbowali tongue_out wink Dali Ci Rozalkę i miałeś się z nią opalać? big_grin
                        A tu nie dość, że słonko Cię przypalilło to na dodatek ona wink I teraz taki podatny na ciepełko jesteś.

Hmmm myślę, że warto dozować ciepło w odpowiednich ilościach, żeby organizm przyzwyczaić. Teraz to mordęga ale warto zacząć zaraz po zimie i jak nawięcej czasu spędzać w gorącu. Najpierw stopniowo. Teraz jak jest 43 w promieniach słońca (gdzieś w tej temp. białko ludzkie się ścina, dobrze, że człowiek nie jest zmiennocieplny) a w cieniu 37 to dla Ciebie piekło...

Byłam niedawno nad basen. Patrzam a tam osa nurkuje więc ją na rękę łowie. Była w takich tarapatach, że na pewno nie myślała mnie dziabnąć smile Patrzyłam jak się suszyła. Nawet swoimi skrzydlami mnie ochlapała big_grin Ciekawy ma puszczek, niezbyt miły wyraz "twarzy", może to tylko pozory... była miła a ja sobie popatrzyłam. Ciekawą czarną kropkę miała na żóltym pyszczku, wyglądała jak jej nochal. Łapę jedną miała złamaną ale wysuszyć się i tak potrafiła korzystając ze sprawnej.
                        Lubie zdobywać zaufanie....

Ciekawe czy szerszenia bym wyłowiła big_grin
                        • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:58
                          > yyy... nie czaję wink że na Tobie próbowali tongue_out wink Dali Ci Rozalkę i miałeś się z
                          > nią opalać? big_grin
                          Niee, to nie tak leciało. To Rozalkę "opalali", a nie komuś dawali wink

> nnocieplny) a w cieniu 37 to dla Ciebie piekło...
                          30 st. w cieniu to dla mnie już piekło!
                          • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 15:17
                            Bo się od ciepełka odsuwasz tongue_out i uczulasz na niego. Potem niezbyt duża dawka działa jak promieniotwórcza bo organizmu nieprzyzwyczajony. Musisz iść na odczulenie i jak najwięcej przesiadywać na zew. Tylko nie teraz bo wpadniesz w samozapłon big_grin
                            Nie wiem czy normalny człowiek tak działa (bez obrazy smile) nie znam takich przypadków.
                            To musi być jednak niezmiernie męczące z tego co widzę uncertain

Wiesz, że te nasze lata coraz cieplejsze tongue_out
                            • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 21:38
                              Bo ja jestem zimny drań!
                    • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:11
                      > Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojawiasmile
                      Jeszcze lepsze właściwości ma Witamina_b12.
                      Wpadnij do Cyntrali, to się sama przekonasz wink
                      • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:24
                        lesher napisał:

> > Wiesz, że to witamina D i człowiekowi od razu uśmiech na twarzy się pojaw
                        > iasmile
                        > Jeszcze lepsze właściwości ma Witamina_b12.
                        > Wpadnij do Cyntrali, to się sama przekonasz wink

wink
                        Myślę, że hashi to raczej płcią brzydką trzeba kusić do przyjazdu nie witaminami wink papierówki jada i inne cuda z krzaczka to witamin pewnie u niej pod dostatkiem wink
                        • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:46
                          heheh może i kiedyś po nią dojdę wink Przydałoby się jej trochę a gdzie jej szukać jak nie u samego źródła smile

Papierówki już mi się kończą sad ostatnie na jabłonce powiewają. Teraz za maliny się wzięłam, do tego stopnia, że jak je wczoraj zrywałam to tak spragnione były, że o wodę mnie prosiły smile Ja im nie wystarczyłam suspicious mną się nie nasyciły...
                          • czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:20
                            jak ja Ci zazdroszczę tych papierówek...

ostatnie, które ostatnio kupiłam nijak mają się do tych, które pamiętam...jakieś takie...papierowewink
                            • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:33
                              hmmm kiedyś Ci je może..... przyniosę wink Teraz się już kończą więc się nie podzielę tongue_out

Dzisiaj to chyba z 5 zjadłam big_grin tylko sad trzeba oszczędzać ostatki wink
                              Nie są aż tak wielkie bo w dużych ilościach były, więc żeby jabłoń mogła się utrzymać to poszła na ilość a pominęła jakość.... w wielkości, w smaku zostawiła wink

Te papierówki czasem w środku mogą mieć niespodzianki big_grin ale przynajmniej wiadomo, że jest się do czego garnąć wink Mój pies też lubi te jabułka, po kawałku zawsze ode mnie weźmie a na koniec bywa, że i dam jej ogryzek smile
                              • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:37
                                hashimotka88 napisała:

> Mój pies też lubi te jabułka, po kawałku zaw
                                > sze ode mnie weźmie a na koniec bywa, że i dam jej ogryzek smile

miałam kiedyś psa, który zjadał ogryzki, przyznam, że wygodne to było smile tak je lubił, że siedział i czekał jak się jadło jabłko.
            • green.amber Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 11:56
              witamina_b12 napisała:

> wczoraj big_grin
              > znalazłam sobie inne zajęcie i nie narzekam smile
              > tak sobie żartuje teraz smile
              heh co to się wyrabia... że już nawet Organizator na spotkania nie przychodzi... co za czasy... winksmile
              • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:27
                no co za czasy wink
        • zielonooka38 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 15:31
          a bo ciągle w tej stolycy i stolycy - nie po drodze mi jakoś
          choć we wrześniu będę dwa wykendy - egzamin mam crying
    • tapatik No cóż 08.08.13, 08:40
      Przynajmniej wiemy, że nie jesteś klonem Hashi.
      • ane-tal Re: No cóż 08.08.13, 09:25
        Mała prywata - odbierz pocztę gazetową tongue_out
      • hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 09:39
        Ej bo sie obraze suspicious ze niby ja pisze duzo i niekonkretnie ? suspicious big_grin
        Hehe przeciez na poczatku jak ja tu zajrzalam bylo ze mna gorzej big_grin dluzsze posty powstawaly a co gorsza zdarzalo mi sie ich w ogole nie czytac tongue_out a co! Niech sie troche pozastanawiaja. Niech poprzestawiaja zle ulozone puzzle wink
        Teraz nawet je czytam :] i czasem cos z moich literek pojdzie do recyklingu wink
        • raziel24 Re: No cóż 08.08.13, 10:16
          Prawda jak się rozpiszesz to przecieram oczy ze zdumienia i czytam na 2-3 razy;P
          • czarny.onyks Re: No cóż 08.08.13, 10:31
            raziel24 napisał:

> Prawda jak się rozpiszesz to przecieram oczy ze zdumienia i czytam na 2-3 razy;

big_grin big_grin big_grin
            bywały momenty, że nie przebrnęłam nawet połowy wink
            • hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 11:16
              > bywały momenty, że nie przebrnęłam nawet połowy wink

bo Ty cienka Onyksia jesteś tongue_out wink skoro do końca nie dasz rady dojść...
              To się nazywa wyczyn, przejść przez cały batalion mrówek, odczytać z nich obrazy, zrozumieć je (jeśli to możliwe big_grin) a na dodatek czasem przestawić samemu niesforną mrówkę we właściwe miejsce wink
              Hehheh mi samej ciężko z początku było przejść przez to własne mrowisko, więc tylko raz przechodziłam... nie wracałam. Teraz wracam (czytam) by niektóre mrówki pchnąć patykiem na odpowiednie ich miejsce. Także, ułatwiam wink Fakt, nie zawsze jest łatwo... szczególnie gdy mrówki są niesforne i napierają. Czasem gdy jakąś zdobycz, słodycz zauważają to chciałyby wiele naraz obrazów stworzyć. Momentami są za bardzo rozbiegane... podekscytowane? Może tongue_out To dlatego, że momentami wyrywają się z "właściwego" szeregu... widzą coś lepszego, czasem nieznanego.

heheh już nie plątam, bo mrówki będą gryźć big_grin
              • czarny.onyks Re: No cóż 08.08.13, 12:40
                szybko się zniechęcam czasem tongue_out

ale potem wracamwink
                ...widzę duże zmiany...czyżbyśmy mieli taki wpływ na ludzi...

możnaby pracę napisać na ten temat:
                Wpływ forum na życie jednostki, jej decyzje, zmiany w podejściu i przeobrażanie wink
                • hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 13:36
                  > ale potem wracamwink

powroty ważniejsze niż rozstania wink

haha czasem to aż za duży wpływ na człowieka może mieć forum a raczej ludzie w nim przesiadujący suspicious Człowiek momentami odkrywa w sobie zew natury big_grin wink to się może źle skończyć... gdy się rzuci w dzicz...
          • hashimotka88 Re: No cóż 08.08.13, 10:34
            Hehe no Ty Raziel akurat zdarzyles troche poprzecierac te oczy big_grin Mam nadzieje ze rzes zbyt duzo nie utraciles wink
            Jak to na poczatku wspomniales gdy mnie pierwszy raz ujrzales? To katorga, meczarnia tongue_out wink mowie o wygladzie moich liter...
    • czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:36
      pamiętaj, ze pozory mogą mylić tongue_out

chociaż rzeczywiście jest tak ...milusio.....suspicious
      • witamina_b12 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:39
        czarny.onyks napisała:

> chociaż rzeczywiście jest tak ...milusio.....suspicious
        >
        ... że aż nudno, chciałoby się dodać wink
        • czarny.onyks Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 12:41
          Wicia...czytasz mi w myślach tongue_out
      • organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 13:32
        Mnie milusio nie jest, ale za to ciekawietongue_out Poznałam się od strony, a raczej osoby, której istnienia w sobie nawet nie podejrzewałamsuspicious Mało tego, są tu osoby, które mają pewność, że ta moja kolejna osoba istnieje, a ja tej pewności nie mam, więc zaiste można się wiele o sobie nauczyćtongue_out Z drugiej strony takie doświadczenia krzepią, bo okazuje się, że jak się sobie znudzę, to zawsze ponoć mogę się odrodzić w innej postaci, oczywiście nadal zupełnie tajniewinkwink

A tak poza tym, wiem, że pipcę, ale upał daje mi się baaaaaardzo we znakitongue_out
        • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:18
          No już już, nie nerwiutkaj się wink
          Fajna babka jesteś ... masz nick co działa na wyobraźnię, dlatego tak wszyscy fantazjują o Tobie suspicious
          • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:22
            Nie wszyscy.
            • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:25
              edit.
              nie wszyscy wink
              • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:27
                A co się stało, że zmieniłeś zdanie co do Guci? Kamieniami chciałeś rzucać z tego co pamiętam tongue_out
                • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:36
                  Kamień to chyba Tobie do oka wpadł, albo nawet do dwóch skoro takie coś widziałeś i mi przypisujesz tongue_outwink
                  Jakbyś nie wiedział, że facet jest wzrokowcem i dopóki nie zobaczy - nie uwierzy wink musi mieć namacalne dowody na istnienie... suspicious
                  Ja się zwyczajnie długo do ludzi przekonuję, szczególnie do kobiet po ostatnich doświadczeniach wink ... albo się nie przekonuję wcale... powiedzmy, że udzieliłem kredytu zaufania tym razem... chyba suspicious
                  • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:46
                    Fakt, poniosło mnie z tymi kamieniami. Pamięć już nie ta wink
                  • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:47
                    Chłopie, a kiedyś Ty mnie macał?suspiciousbig_grin Żeś te dowody namacalne znalazłtongue_out

A jeśli chodzi o kredyty, to ja z daleka, żywa gotówka albo wcalesuspicious
                    • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:54
                      Cóż za poruszenie, cóż za radość wywołała sama myśl o mym dotyku, no no big_grinsuspicious

Właśnie żeś niemacana, dlatego kredyt dostałaś tongue_outwink

Gotówka się marzy, co? No wiesz... byś chociaż sprawiała pozory, żeś nie materialistka... wink
                      • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:57
                        1. suspicious
                        2. tongue_out
                        3. ???
                        • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:03
                          Nie ogarniam tej dyskusji tongue_out
                          • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:05
                            No czeski film wink Powinnaś ogarniać.
                            • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:06
                              O, a mnie kartytongue_out
                              • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:09
                                Biblioteczne? tongue_out
                                • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:10
                                  Że co? ;>
                                  • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:12
                                    Ok. Już tłumaczę. Gucia gra w rozbieranego pokera kartami bibliotecznymi. Tak ja zrozumiałem wink
                                    • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:16
                                      Ależ Ty dowcipny jesteśsuspicious Smacznegotongue_out
                                      • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:24
                                        Z kart mi wyszło, że masz 39 lat i mieszkasz na Dolnym Śląsku. Prawdaż to?
                                        • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:27
                                          Okna już umyłamwink Zostaje kawatongue_out
                                          • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:30
                                            Mówię zatem: makao tongue_out
                                            • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:33
                                              Jutro się zapiszę do klubu pokerowegosuspicious
                            • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:07
                              Upał mi wypalił mózg ;P
                            • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:11
                              silencjariusz napisał:

> No czeski film wink Powinnaś ogarniać.

To że koleżanka czasem gra dało się zauważyć... a skąd wiesz, że ona z Czech? suspicious
                              • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:13
                                Szarlotka koło Czech mieszka. I ma do czynienia z płetwami wink
                          • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 21:05
                            Przecież w punktach piszęsuspicious
            • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:35
              I nie mam szczęścia jak zwyklesad Muszę zacząć grać w kartytongue_out
              • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:47
                W jakim sensie nie masz szczęścia?
                • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:48
                  A kto ma szczęście w kartach?tongue_out
                  • silencjariusz Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:49
                    Szuler.
                    • organza7 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:52
                      wink
                  • lesher Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 22:10
                    > A kto ma szczęście w kartach?tongue_out
                    Ja!
                    Jeszcze mi żadnej ani nie ukradli, ani nie sklonowali, ani w inny sposób nie obciążyli!

Odpukać w niemalowane!
    • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:01
      hahha widzę, że wszyscy piszą w temacie i powitali nową forumkę wink
      ok.... witaj Szarlotko wink
      Ejjj tak całkiem nie odjechało się od wątku suspicious Było o papierówkach... było o piekarniku odkręconym... w nawiązaniu do Szarlotki jak nic wink

> Przez przypadek wczoraj zajrzałam ale stwierdzam, że fajnie tu smile

spoko ja też jestem tutaj przypadkiem big_grin

• organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:03
        Masz rację, trza się poprawićwink

Szarlotko, witam serdeczniesmile Jesteś moim ulubionym ciastkiemwinksmile
        • lesher Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:55
          Przyznaj się, chcesz schrupać Szarlotkę!
          • organza7 Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 14:58
            A co Ty, za pełna bym była, przecież ja już tu ze trzy wchłonęłam... nickisuspicioustongue_outbig_grin
    • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 08.08.13, 21:21
      Widzę, że dyskusja się rozwinęła tongue_out
    • samysliciel_2.0 Re: Fajnie tu :) 09.08.13, 20:11
      Fajnie, że tutaj zajrzałaś, witaj smile

No, to tyle chciałem napisać tongue_outwink
    • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 11.08.13, 22:50
      A napiszę tu coś... ;>
      • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:09
        Ja tez napisze: COS wink
        Echh.wszyscy sie spac pokladli... Pojde chyba i ja bo mnie glowa troche boli.. Czyzby mnie zawialo suspicious ale ja nie umiem wolno jechac na rowerze....
        A na dodatek mialam dzisiaj idealny stroj wink
        Niby dlugi rekaw ale material jakis taki... Z dziurami big_grin jakies szlaczki, romby i cieplo ze mnie sie ulatnialo...
        Moze ktos uslyszy... Moje dobranoc wink
        • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:15
          Słyszę, słyszę tongue_out
          I też byłam dzisiaj na rowerze big_grin
        • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:16
          A, no i dobranoc oczywiście tongue_out
          • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:21
            Nooo suspicious
            wink
            • varna771 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:26
              cześć hashismile Dobry wieczór smile
              • lesher Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:33
                Ja co prawda nie Haszi, ale witam nocną zmianę wink
                • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:46
                  Ale masz moje... Dwie literki suspicious i na dodatek w dobrej kolejnosci sh wink
                  Wiec tak jakbys byl.przebierana hashi wink
                  wszyscy juz zaspani wiec nikt nie zauwazy roznicy big_grin
              • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:43
                Czesc Varna big_grin
                wiesz ze tak czulam, ze Ciebie tutaj zobacze wink
                Dobry wieczor i... Chyba dobranoc wink
        • lesher Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:28
          DOBRANOC wink
          • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 12.08.13, 00:48
            Mialo byc dobranoc juz kilkanascie minut temu a teraz wyglada na to ze dobra jest noc big_grin suspicious o 1 juz stad pojde suspicious
            • kira_koslin Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:03
              to jeszcze kupa czasusmile))))
              • hashimotka88 Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:30
                Ojjj od razu kupa ;> pół kupy jak już tongue_out wink sory... godziny, jakbym miała patrzeć na to co kiedyś tam napisałam wink
    • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:01
      Do hashimotki88 będzie smile
      Chciałam Ci odpisać w temacie post scriptum ale sobie obiecałam, że już więcej tam nie napiszę a ja ZAWSZE dotrzymuję słowa wink
      Ciebie również polubiłam od pierwszego dnia i uwielbiam Twój optymizm smile
      Pozdrowionka kiss
      • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:03
        I jeszcze specjalne słowo do gwena75 smile
        Dziękuję, za wiarę we mnie i miłe słowa i za zdrowy rozsądek kiss
        • szarlotka_ja Re: Fajnie tu :) 20.08.13, 00:04
          I tym optymistycznym akcentem mówię Państwu dobranoc kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka