Gość: jahu IP: *.nat1.tvknet.pl 05.02.03, 21:40 bardzo ciekawy sklad glownej sceny... mysle, ze warto by to zobaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujek W. Re: Metalmania 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 12:30 Tak naprawdę organizatorów gówno obchodzi jak kto co przyjmie, zwykle o tym co będzie na metalmanii decyduje to, jaki organizator co promuje i wydaje, w tym wypadku jeden z organizatorów jest właśnie promotorem i wydawcą Exploited w koncesji na całą Polskę. Wszędzie jest reklama, a metalmania to jeszcze jeden powód dzięki któremu można zarobić na kretynach, któzy tego nie widzą. Dlatego też zbojkotowałem tegoroczną metalmanię heheh...marduk, immolation (które nie zagrało !), malevolant creation i saxon....resztą można się ocierać z pajacem - maniaciem odzianym w purpurę i zespołem biesiadno - dziewczęcym mayhem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Metalmania 2003 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 19:04 Wszystko fajnie, ale dlaczego ta informacja jest niekompletna? Przecież na głównej scenie zagra też The Exploited. Swoją drogą ciekaw jestem jak fani Anathemy przyjmą Exploited i vice versa. PAmiętając skandal jaki był na katowickim koncercie Slayer i System Of A Down, byłbym pelen obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Metalmania 2003 IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 10:37 Bardziej mnie ciekawi to jak fani Mayhem przyjmą The Exploited .Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Metalmania 2003 12.03.03, 10:44 muzyka.interia.pl/wiadomosci/metal/news?inf=362827 ....oraz jak fani Immolation przyjmą brak Immolation. Pan Dziuba jak zwykle się popisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha^ Re: Metalmania 2003 IP: 81.210.25.* 05.04.03, 20:11 mysle ze w tym roku na metalmani bedzie feeeeeeeessssssss ŁOGIEŃ zajebista inpreza Odpowiedz Link Zgłoś