Gość: t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:19 Wysłuchałem właśnie piosenki J. Joplin z nowym, nieco dyskotekowym podkładem. Niedawno coś podobnego zrobiono z piosekną Preleya. Co myslicie o czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: Nieboszczycy śpiewają IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:20 Gość portalu: t napisał(a): > Wysłuchałem właśnie piosenki J. Joplin z nowym, nieco dyskotekowym podkładem. > Niedawno coś podobnego zrobiono z piosekną Preleya. Co myslicie o czymś takim? Oczywiście wszystkich przekonanych, że Elvis żyje, przepraszam za tytuł wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Nieboszczycy s´piewaja˛ 10.02.03, 15:32 Presley mi sie bardzo podobal, tym bardziej, ze nie mialem punktu odniesienia, czyli oryginalnej wersji tego utworu. Janis - zdecydowanie nie! Pomyje. Boje sie, ze moze sie to przerodziec w jakas patologie. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Nieboszczycy s´piewaja˛ 10.02.03, 15:36 A czy np. reaktywowany Ivo Partizan nie mógłby nagrać piosenki z Curtisem? Odpowiedz Link Zgłoś