Dodaj do ulubionych

plotki -reaktywacja:-)

27.07.06, 03:09
celebrities.blog.pl/komentarze/index.php?nid=11279913
gdyby nie zdjecia z lat "lodosci i swietnosci", to owej pani chyba nie
rozpoznalabym..
tak sie upiekszyla, ze szok
Obserwuj wątek
    • kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 08:09
      "upiększyła się", to prawda. Ale ja jej i tak nigdy specjalnie nie lubiłam ;]
      • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 13:12
        tylko nie mow, ze bardziel Ci sie podobala sweet Kelly?wink)))

przyznaje, ze czasem zerkalam na Beverly Hills, ale to juz byly powtorki. dosc
        smieszny serial po ktorym Tori Spelling chyba uwierzyla, ze faktxycznie jest
        piekna..
        • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 14:20
          Czy to była operacja rozszerzenia całego jestestwa o 150%? wink

A poza tym ja też najbardziej lubiłem Kelly, i cześć, tym bardziej że Jennie
          Garth nadal bardzo sympatycznie wygląda smile
          • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 15:02
            Kelly i te jej usteczka zawsze "w ciup". chyba mnie bardziej draznila niz piekna
            inaczej Toriwink
            ale trzeba przyznac, ze Jennie Garth ma ten typ urody, ktory zawsze dobrze
            wyglada. mam na mysli to,ze po nie uplywu czasu tak nie widac
            • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:02
              Hir hir smile

A teraz jako aktorka komediowa całkiem nieźle daje sobie radę - choć w tym
              głupim serialu WHAT I LIKE ABOUT YOU (po naszemu SIOSTRZYCZKI) z Amandą Bynes.
              Poza tym jest kilka innych rzeczy, które też lubię about her wink)
              • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:16
                jeśli chodzi o urodę, to u mnie chyba Shannen wygrywa. chociaż jej następczyni
                Tiffani Thiessen też niezgorszasmile
                • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:19
                  Tiffany byla jakas napompowanawink, choc niektore walory miala lepsze od Shannen..
                  • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:28
                    Gusta gustami, a w życiu jest tak: Peter Facinelli zagrał w serialu z Tiffany
                    (FASTLANE, po naszemu GLINIARZE BEZ ODZNAK), ale to z Jennie w kościele śluba
                    wziął i trzeciego dzieciątka się we wrześniu spodziewają smile

Wszystko jest bowiem pod kontrolą, bo Jennie i Tiffany to są najlepsze
                    frendziary (z drugiej strony to samo było u Sheenów smile )

[ ale mnie sie Tiffany i tak nie podoba, nic nie poradzę ]
              • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:18
                nie znam tego serialusmile, panny Amandy tez chyba niewink
                • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:43
                  Bo Amanda (rocznik 1986) nie szlaja się z Paris Hilton's Szmata Girlz All Star
                  Band, tylko gra w komediach, i jest w tym bardzo przekonująca, też z racji
                  mocno "cielątkowatej" jak na mój gust aparycji smile)

W WHAT I LIKE ABOUT YOU jest młodszą siostrą Jennie. Jej bohaterka przeprowadza
                  się do starszej, do Nowego Jorku, i co chwilę ma jakieś obłąkane pomysły, w
                  związku z czym zmuszona jest do wykonywania akcji godnych Bustera Keatona,
                  Harolda Lloyda i gliniarzy z Keystone razem wziętych (skradanie, zwisanie,
                  spadanie, uciekanie, pełzanie w błocie, a wszystko to z niepowtarzalnym wyrazem
                  przerażenia na twarzy - właśnie w takich chwilach posiadanie walorów aktorki
                  charakterystycznej bardzo się przydaje smile) )
                  • kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 17:49
                    ja tak szczerze mówiąc, to zerkałam jednym okiem na Beverly Hills coś tam coś
                    tam, bo kiedy to emitowali, to miałam max. z 10 lat, czyli nie za bardzo
                    wiedziałam o co im chodzi ;D Ale największe wrażenie nie robiły na mnie żadne
                    brendy ani sweet kelly, tylko Luke Perry, nie pamiętam już nawet kogo on tam grał ;D

A panna Amanda, to gra w jakimś szoł, co to moja siostra codziennie ogląda uncertain
                    Ogólnie to dno, muł i wodorosty, ale czasem osiąga taki poziom absurdu, że aż
                    wciąga ;D
                    • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 17:59
                      No jakże to, Luke Perry = Dylan, absolutnie wszystkie się w nim kochały, bo nie
                      dość że przystojny, to miał nieustające konflikty z własną osobowością. Znaczy -
                      interesujący tyż smile

• kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 19:06
                        U mnie to raczej stronnictwo Brendonowe zdaje się było. A teraz wiem już czemu w
                        odmętach mojej pamięci Dylan majaczył jako Bob albo Bill ;D
                        • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 19:29
                          A mnie się tam żaden facet nie podobał uncertain Mówcie co chcecie, nawet aktorzy
                          drugiego planu jacyś tacy za piękni, żadnej skazy, ble uncertain
                      • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:20
                        w dodatku dotknięty osobistą tragedią połączoną z otarciem się o śmierć, w końcu
                        wysadzili mu ojca w powietrze, no nie?
                        • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:45
                          A żebym to ja pamiętał szczegóły... Wiem jedno - był z niego Dżejms Din pełnom
                          gembom smile
                          • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:49
                            Taki płaszcz długi, fajny miał, jak Neo w Matrixie, tylko nie taki skórzany big_grin
                            • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 22:10
                              faceci byli w tym serialu wg mnie beznadziejni, tacy pizdusie

jeszcze najbardziej to podobal mi sie taki jeden co byl narzeczonym Donny(Tori)
                              - udawal biedaka a okazal sie byc wlascicielem klubu, jachtu itd. zawsze mu
                              wspolczulam jak musial calowac Donne, badz tez wtedy gdy demonstrowala ona swoj
                              dekolt, uakzywal sie wowczas rys zle zrobionych cyckow
                              • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 22:57
                                > wspolczulam jak musial calowac Donne,

No to w takim bądź razie teraz trza współczuć Deanowi McDermottowi, z którym
                                Tori obecnie się oprowadza, choć na ten przykład bywalcy Pudelka już
                                rozstrzygnęli, że facet leci na kasę, w związku z tym ma za swoje smile

Dziwni są ci Kanadyjczycy wink
                                • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:06
                                  a ja znow przeczytalam, ze Tori nie dostanie tej calyj kasy po zmarlym ojcu, bo
                                  matka jej nie lubi(hmmm?!?)
                                  chyba ze Tori ma jakies swoje zaskorniaki i to starczywink, albo starej
                                  Spellingowej zmieknie serce, w koncu niedlugo zostanie babciawink
                                  • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:19
                                    Nie no, całej to i tak by nie dostała, bo jest na ten przykład brachol Tori,
                                    takoż ekscentrycznej urody zresztą smile
                                    • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:25
                                      oni musza ta urode miec po mamusiwink
                                      sama Tori chyba wierzy w swoj talent aktorski..
                                    • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:58
                                      ale za to chłopak ma gust! o proszę:
                                      static.flickr.com/3/5501267_3df1578dfb_m.jpg
                                      static.flickr.com/1/4315273_44869b76a0_m.jpg
                                      • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 28.07.06, 00:27
                                        to chyba jakas jego ciocia,co?wink
                                        • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 28.07.06, 00:40
                                          Aaaa... sad((

Gdy się widzi faunę środowiska, w którym dorastała, człowiek jakby nawet
                                          zaczyna rozumieć Paris Hilton wink

• dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 00:57
                                            1.faceci z bh90210 byli straszni:]
                                            2.co do paris hilton: wlasnie zdalam sobie sprawe, ze wygladam w bikini jak 3
                                            paris hilton w jednym kostiumiesurprised
                                            3.shanon wyglada tragicznie na tych zdjeciach:]
                                            4.laski z bh90210 tez byly do bani:]
                                            5.dlatego wole uwspolczesniona wersje bh, czyli the o.c.: co najmniej dwoch
                                            fajnych gosci plus co najmniej trzy fajne dziewczynybig_grin
                                            • dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 01:06
                                              ad 5.:
                                              fajni goscie:
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AioosHdLdV9VXSQXVb8kS0NQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=586779&pid=20
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AnbPMUD4EvJcQ3My1CdMOmtQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=586774&pid=25
                                              no i ewentualnie:
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AuzEg6O1j1f6CDScUHCePndQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=556189&pid=41
                                              fajne laski:
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=Aky_wWsoDqDJNUp4CGz9drBQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=550659&pid=60
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=Al6bi4vVQoyINDDPTymOyyNQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=548620&pid=69
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AlW4nXTSI6dJQmNs_MELpGtQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=548623&pid=71
                                              tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AioosHdLdV9VXSQXVb8kS0NQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=540225&pid=140
                                              i ta najfajniejsza:
                                              movies.yahoo.com/movie/contributor/1804504004/photo/480335
                                              • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 01:35
                                                te kobiety bardziej interesujace. z facetow zaden mi sie nie spodobalsmile
                                                (wg tych zdjec)
                                                • dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 08:23
                                                  no bo pozno bylo i nie chcialo mi sie jakis lepszych szukac:] ten trzeci tak
                                                  naprawde na zadnym dobrze nie wychodzi (jak sie usmiecha to ma nos jak
                                                  pluschenko), ale w tv jakos troche lepiej. petera gallaghera lubie, chociaz
                                                  moja przyjaciolka twierdzi, ze ma zapijaczona morde:] no a adam brody... no
                                                  coz. fajny jest i tylebig_grin
                                                  kobitki za to rzeczywiscie maja tam w deche:]
                                                  • kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 12:19
                                                    To ja swoim chłodnym, obiektywnym okiem powiem, że:
                                                    - ta zapijaczona gęba jest całkiem fajna ;D
                                                    - ta druga nie bardzo, ale to chyba wina zdjęcia, bo wydaje mi się, że to nie
                                                    wszystko na co stać tego pana ;D
                                                    - trzeci zupełnie do bani
                                                    - kobity jakieś bez polotu, może tylko ta ruda jest bardziej intrygująca
                                                  • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 14:35
                                                    Petera lubię, ale raczej nie za urodę smile Nie mój typ. Adam Brody za to - jak
                                                    najbardziej smile Trzeci trochę mniej, może wina zdjęcia. Ale i tak biją na głowę
                                                    kolesi z BH 90210.
                                                  • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 20:58
                                                    Koleżanki zgodnie zatem nie doceniają szczerego radzieckiego oblicza Bena
                                                    McKenzie - faktycznie, chłopak nie pasuje chyba do tamtejszej kultury smile

Ja zawsze za Julie czyli Melindą Clarke głosuję. No i za Theresą (czyli Navi
                                                    Ravat), tylko że jej fotki mendy do tej galerii nie dały w ogóle sad(

www.audreymagazine.com/Sep2005/images/Photos/CS-Bolly-Navi1.jpg

• aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 21:43
                                                    grimsrund napisał:

> Koleżanki zgodnie zatem nie doceniają szczerego radzieckiego oblicza Bena
                                                    > McKenzie

Grim... big_grin "Radzieckie oblicze" mnie rozwaliło smile))))
                                                  • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 21:45
                                                    O, to zdjęcie jest trochę ciekawsze
                                                    movies.yahoo.com/movie/contributor/1808456381/photo/549892
                                                  • dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 22:10
                                                    no przeciez pisalam, ze on jak pluschenko wyglada (tylko taka odpicowana i
                                                    lekko przypakowana wersja big_grin)
    • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 01:46
      trzy dni bez dostepu do pudelka i celebrities.blog i kurde ile nowosciwink))))
      nawet Lohan w bikini mignela, choc zdecydowanie bardziej podobala mi sie jej
      "kreacja" imprezowa skladajaca sie z falbianiastych majtek i rownie skromnej
      falbany zakrywajacej biust. kreacja wygodna i latwa w uzyciuwink

nawet tez doczytalam ze Shannon sie wkurzyla na gazete sugerujaca, ze robila
      operacje plastyczne, czyli co?to naturalna utrata urody byla?wink
      • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 02:13
        Plus Mel Gibson na odwyku, Paris Hilton znów ze swoim Grekiem, a Ola
        Kwaśniewska, sądząc rozwarciu szczęk na zdjęciu, trenuje najwyrażniej do połyku
        niesfornej części ciała Rona Jeremy.

www.pudelek.pl/artykul/1084

Zaiste, jak ten świat pędzi naprzód...
        • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 02:16
          a wiesz co wspolnego maja ze soba Paris H. i Shannon D.?

zapewne latwo zgadnac iz chodzi o faceta, w obu przypadkach to juz exwink

a ten Grek to mlody i najwyrazniej slepy.

gdziez te czasy Mad Maxa i pierwszej czesci Zabojczej broni?
          • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 09:23
            > a wiesz co wspolnego maja ze soba Paris H. i Shannon D.?

Myślę, że jeśli o to chodzi, to Paris H. ma coś wspólnego z każdą inną gwiazdą
            pci żeńskiej w Holyludzie smile

> a ten Grek to mlody i najwyrazniej slepy.

I do tego pechowy, bo Paris, jak powszechnie wiadomo, ma konkretne żądania:
            czworo dziecioków przed trzydziestką.

> gdziez te czasy Mad Maxa i pierwszej czesci Zabojczej broni?

Rzecz w tym, że Mel właśnie w tamtych czasach był na dnie alkoholowym, potem
            wyszedł, a teraz najwyraźniej znów go wciągnęło. Smutna historia...
            • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 14:38
              a dzis na pudelku Shannen(zawsze bylam przekonana ze ShannOn??) krytykuje i
              Paris i Lohan, w dodatku jest jej zdjecie na ktorym naprawde niekorzystnie
              wyglada.moze to te lata imprezowania wychodza teraz?
              chyba wyglada na wiecej niz te 35 ktore ma?

byc moze wowczas Mel naduzywal, ale po prostu wygladal lepiej, teraz niestety
              obraz nedzy i rozpaczy, w dodatku teraz gada wiele zbednych rzeczy..
              • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 16:13
                Cóż, każdy się starzeje... Tylko, ze na ich (gwiazd i gwiazdek) starzenie patrzą
                miliony ludzi. Chociaż z drugiej strony - 35 lat to młody wiek przecież. Ludzie,
                o czym my rozmawiamy?? wink)))
                Aha, chciałam o tym zagadać na SF, ale jednak doszłam do wniosku, ze nie wypada.
                Zbyt mało ma to związku z muzyką - chodzi mi o programy na MTV smile Taki "Pudelek"
                w wersji telewizyjnej. Pokazują to najczęściej ok. 8 wieczorem i ma różne
                ciekawe i pouczające tematy - np. "najseksowniejsze pary", "największa gafa w
                karierze". Zawsze zastanawiam się, skąd oni biorą tych "komentatorów", którzy o
                duperelach opowiadają z przejęciem godnym odkrycia leku na cokolwiek cięzkiego
                (może na ich własna głupotę na przykład...). Widzieli to choć raz? wink
                • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:31
                  ja nie widzialam, bo nie posiadam polskiego mtv, posiadam jakies takie mtv na
                  ktorym, o dziwo, pokazuja teledyski a nie programy "randka w trojke"
                  "penetratorzy" i inne takie.
                  • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:34
                    eee, jakieś popsute masz! pewnie to tylko podróba nieudolnie próbująca
                    naśladować oryginałwink
                    • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:41
                      szczerze mowiac, to wcale sie tym "popsuciem" nie martwiewink
    • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 15.08.06, 14:59
      kurde, celebrities.blog cos nie dziala..czyzby to byla jednak sprawka pudla???
    • grimsrund Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:02
      ... amerykańskiej skarbówki. Teraz wreszcie zrozumiałem, czemu wszystkie swoje
      ostatnie filmy (co jeden, to bardziej dziadowski, włącznie z BLADE: TRINITY,
      który obejrzałem przedwczoraj i mało co nie puściłem pawia) kręcił w Kanadzie
      albo w Europie smile

"Snipes Indicted for Tax Fraud

Actor Wesley Snipes has been indicted on eight counts of tax fraud over
      allegations he tried to cheat the US government out of millions of dollars in
      false refund claims. The White Men Can't Jump star also failed to file tax
      returns for six years between 1999 and 2004, according to legal documents filed
      in Tampa, Florida. He could face up to 16 years behind bars if found guilty of
      the tax offenses, which total nearly $12 million in fraudulently claimed
      refunds on income taxes paid in 1996 and 1997. Snipes has so far evaded arrest
      because authorities cannot find him. In 2002, the Justice Department sued a
      Florida tax preparer who it said filed bogus tax refund claims, including a
      $7.3 million demand for Snipes. The actor was not named as a defendant in that
      case."

Bo z IRS nawet Blade nie wygra sad

• mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:19
        a juz myslalam, ze cos nowego u naszej ulubienicy LL
        ponoc ostatnio prowadzi sie z corka Demi Moore, a matka LL chcialaby miec randke
        z Clooneyem hehee
        jak juz kiedys wspominalam -zadnego filmu z LL nie widzialam wiec trudno mi
        stwierdzic czy faktycznie ma jakis talent aktorski..
        • mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:44
          ponoć ma zagrać wraz z KirąNajtli lesbijską parę wkrótce, więc może będzie
          przyczynek do zapoznania się bliżej z panną LLsmile
          • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:14
            Jakby co, to jutro (znaczy dziś) w telewizorze będzie FREAKY FRIDAY - ponoć
            jedyny film LL, podczas oglądania którego nie trzeba chować się pod fotel z
            zażenowania (ja tam nie wiem, ale oglądając jego zwiastuny w kinie chowałem się
            pod fotel, chociaż jestem fanem Jamie Lee Curtis, mającej pecha grać tam matkę
            LL) wink
            • mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:53
              posiadam jedynie ITVN i TV POLONIA wiec nie bede mogla obejrzecsmile
            • mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:57
              chyba cuś kojarzę z plakatów. a gdzież dokładnie owo dzieło ma być przedstawione?
              biedna JLC, ale i tak od LL ładniejsza pięciokrotnie co najmniejsmile
              • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 01:43
                No więc Tefałpe 2, 20:05. ZAKRĘCONY PIĄTEK sie to bedzie nazywało.
                • mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:32
                  grimsrund napisał:

> No więc Tefałpe 2, 20:05. ZAKRĘCONY PIĄTEK sie to bedzie nazywało.

mam nadzieje na jakas opinie po seansiewink
                  • mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:34
                    niestety nie miałem czasusad jedyna n******a, acz płonna, w Grimie...
                    • mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:49
                      chyba jest pod sporym wrazeniembig_grinDD
                      • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 19:49
                        Kurde no, nie zauważyłem podwątka smile

A co do filmu, to na szczęście udało mi się prawie go nie oglądać, a jak już
                        oglądałem, to bez fonii. Wrażenia - bardzo mierne smile)
          • mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:50
            mameluch napisał:

> ponoć ma zagrać wraz z KirąNajtli lesbijską parę wkrótce, więc może będzie
            > przyczynek do zapoznania się bliżej z panną LLsmile

a czytalam o tym, biedna Keira..mi LL wyglada na brudasa delikatnie mowiac..no
            moze sceny beda w wannie czy basenie to nie bedzie najgorzejwink
            • mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:55
              albo w myjni samochodowej...wink
              • mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:33
                albo w deszczu -tu Scarlett ma juz doswiadczenie, bo u Allena miala taka scene.
                z mezczyznawink
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 16:30
        heh, no blade:trinity to kicha straszliwa, ale za to jaka sliczna byla parkertongue_out
        • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 19:45
          > ale za to jaka sliczna byla parkertongue_out

Hmm... Doprawdy nie jestem pewien - bo prawie nie było jej widać spod tego, co
          najwyraźniej ptak narobił jej na głowę wink

img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/041207/164821__blade_l.jpg
          • dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 20:53
            och, cudowna fotka!!!:]

grim no, ona taka punkowa wampirzyca miala byc, ty sie na panujacych
            wszechobecnie trendach nie znasz i tyle, heh tongue_out
            • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:01
              Punkowa srunkowa. Babcię klozetową z niej zrobili, ot co smile
              • dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:11
                i9.photobucket.com/albums/a91/mommadrama/March2/March13/parkeradamsteveafterparty.jpg

i tak wszyscy wiemy, ze parker jest sliczna:]
                • grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:30
                  Nie no, jasne że ciemne. Ale panu Goyerowi należą się kopy w d***, bo oprócz
                  marnego emploi Parker (i inni) dostała żenująco dziadowskie, infantylne
                  dialogi, składające się w połowie ze słów o trzech gwiazdkach w środku.
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:56
                    grim, a widziales moze (nie zebym cie posadzala o ciagoty w kierunku takich
                    produkcjitongue_out) "pelzacze"? omg... ciezko to opisac:]

ps. obejrzalam w zeszlym tyg caly sezon szosty gg, teraz stopniowo zaznajamiam
                    sie na biezaco z siodmym... interesujace przetasowania, to po pierwsze. jest
                    sporo granta. tylko tego logana calego (czuchry czy jak mu tam) zamienilabym na
                    jess'a :]
                    • dorothy1 jennie garth... 12.11.06, 18:30
                      Witam. Tak jakoś przypadkiemtrafiłam do waszych wątków i pomyślałam żeby
                      zapytać: mógłby mnie ktoś naprowadzić na jakiś konkurs na sobowtóra postaci z
                      filmu? Tak się składa że jestem podobna do Jennie Grath smile Kiedys zostałam juz
                      raz wyróżniona w takim konkursie. Może ma ktoś jakies wiadomości o tego typu
                      konkursach?
                      • grimsrund Re: jennie garth... 12.11.06, 20:12
                        Mamy, mamy, ale nigdy nikomu nie mówimy, tylko sami na chama startujemy we
                        wszystkich konkursach sobowtórów smile
    • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 01:20
      grossboss.blogspot.com/2006/12/paris-has-hern-new-bff-poor-britney.html
      nieee
      niech sie juz panna Hilton koleguje z Britni, a niewinna Elishe zostawi w
      spokoju!wink)))
      • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 20:36
        nie nie niesad może tylko Paryżka na doczepkę do taksówki wskoczyła?
        • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 21:06
          wlasnie -ona zawsze sie doczepia nie tam gdzie trzeba. jak i panna Lohan, ktora
          tez sie doczepia -do cudzych mezow najczesciejwink
          • mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 23:31
            ostatnio o Loszce co chwila na onecie coś widzę. a to że na odwyk poszła, a to
            że chyba jakiegoś nowego bzykacza ma, a na koniec artykuł na trzy strony, z
            którego nagłówka wynikało że jest niesamowitą gwiazdą i zapowiada się na wielką
            aktorkęindifferent
            • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 23:53
              taa, w koncu ona jeszcze w jakichs filmach gra
              mam tylko nadzieje ze przypadkiem na jakis nie trafie

pewnie sie zmartwila tym, ze Britni teraz popularniejsza i wiecej sie o niej
              piszewink
              pewnie niedlugo i Lohan sie sukienka uniesie za wysoko, calkiem rzecz jasna
              przypadkiemwink, a i moze faktycznie zaopiekuje sie porzuconym mezem Britnibig_grinDD
              • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 01:08
                Paris - o...o...o... odpi*****l sie od Elishy! sad((
                • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 01:14
                  No dobra, już spokój. Ryjality czek: mają prawo se jechać, bo się dobrze znają -
                  grały razem w filmie (HOUSE OF WAX). No ale bez przesady, drodzy państwo.
                  • aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 18:37
                    Grim... Ale trzymaj się... Ja ostatnio widziałam początek teledysku, który
                    popełniła Paryż. I tam też była Elisa...
                    • grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 23:09
                      [ nie chce nawet o tym słyszeć ]
                      • mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 23:56
                        ja tezsad
                        wierze, ze Hiltonowna sie nie pojawi "goscinnie" w 6 sezonie "24"!!! chyba, ze
                        jako tzw epizod do odstrzaluwink))
                        • p.o.box.77 plotki -reaktywacja 19.12.06, 12:15
                          watek o plotkach jest kiepski jeżeli nie pojawią się takie rewelacje:

zyciegwiazd.onet.pl/45481,0,1,najglosniejsze_rozstania_gwiazd_w_2006_r,galerie.html
                          wszystko tu jest niesamowite: życie, gwiazd, wielkie, rozstanie i 2006, wszystko
                          to czyni mega news.

ciekawe że galeria nie ma formatu od [1 do n], co chyba oznacza że jeszcze parę
                          dni jest na skompletowanie ostatnich wynikoów rozstań 2006.

poza mega parami jak whitney i b.brown który w tym roku również postanowili się
                          rozstać, lub pamelą i kid rockiem, lub carmen i navarro, można zobaczyć takie
                          mega [omego] gwiazdy jak: brotka, kayah, pan z zakopower i.. oczywiście max kolonko.

no zatem okazuje sie ze w 2006 roku rozstały się chyba wszystkie gwiazdorskie
                          pary jakie znalem, no może poza tomem cruisem i jego nową żoną... ale im damy
                          jeszcze te parę dni do 31.12.

czuwajcie.

• grimsrund Re: plotki -reaktywacja 20.12.06, 01:42
                            Nie jadam onetów wink

Swoją drogą w tej kategorii honorowe miejsce powinno znaleźć się dla pary
                            Bogusław Cupiał - Wisła Kraków. Rozstają się oni już od dobrych 3 lat, i jakoś
                            rozstać się nie mogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka