mallina 27.07.06, 03:09 celebrities.blog.pl/komentarze/index.php?nid=11279913 gdyby nie zdjecia z lat "lodosci i swietnosci", to owej pani chyba nie rozpoznalabym.. tak sie upiekszyla, ze szok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 08:09 "upiększyła się", to prawda. Ale ja jej i tak nigdy specjalnie nie lubiłam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 13:12 tylko nie mow, ze bardziel Ci sie podobala sweet Kelly?))) przyznaje, ze czasem zerkalam na Beverly Hills, ale to juz byly powtorki. dosc smieszny serial po ktorym Tori Spelling chyba uwierzyla, ze faktxycznie jest piekna.. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 14:20 Czy to była operacja rozszerzenia całego jestestwa o 150%? A poza tym ja też najbardziej lubiłem Kelly, i cześć, tym bardziej że Jennie Garth nadal bardzo sympatycznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 15:02 Kelly i te jej usteczka zawsze "w ciup". chyba mnie bardziej draznila niz piekna inaczej Tori ale trzeba przyznac, ze Jennie Garth ma ten typ urody, ktory zawsze dobrze wyglada. mam na mysli to,ze po nie uplywu czasu tak nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:02 Hir hir A teraz jako aktorka komediowa całkiem nieźle daje sobie radę - choć w tym głupim serialu WHAT I LIKE ABOUT YOU (po naszemu SIOSTRZYCZKI) z Amandą Bynes. Poza tym jest kilka innych rzeczy, które też lubię about her ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:16 jeśli chodzi o urodę, to u mnie chyba Shannen wygrywa. chociaż jej następczyni Tiffani Thiessen też niezgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:19 Tiffany byla jakas napompowana, choc niektore walory miala lepsze od Shannen.. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:28 Gusta gustami, a w życiu jest tak: Peter Facinelli zagrał w serialu z Tiffany (FASTLANE, po naszemu GLINIARZE BEZ ODZNAK), ale to z Jennie w kościele śluba wziął i trzeciego dzieciątka się we wrześniu spodziewają Wszystko jest bowiem pod kontrolą, bo Jennie i Tiffany to są najlepsze frendziary (z drugiej strony to samo było u Sheenów ) [ ale mnie sie Tiffany i tak nie podoba, nic nie poradzę ] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:18 nie znam tego serialu, panny Amandy tez chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 16:43 Bo Amanda (rocznik 1986) nie szlaja się z Paris Hilton's Szmata Girlz All Star Band, tylko gra w komediach, i jest w tym bardzo przekonująca, też z racji mocno "cielątkowatej" jak na mój gust aparycji ) W WHAT I LIKE ABOUT YOU jest młodszą siostrą Jennie. Jej bohaterka przeprowadza się do starszej, do Nowego Jorku, i co chwilę ma jakieś obłąkane pomysły, w związku z czym zmuszona jest do wykonywania akcji godnych Bustera Keatona, Harolda Lloyda i gliniarzy z Keystone razem wziętych (skradanie, zwisanie, spadanie, uciekanie, pełzanie w błocie, a wszystko to z niepowtarzalnym wyrazem przerażenia na twarzy - właśnie w takich chwilach posiadanie walorów aktorki charakterystycznej bardzo się przydaje ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 17:49 ja tak szczerze mówiąc, to zerkałam jednym okiem na Beverly Hills coś tam coś tam, bo kiedy to emitowali, to miałam max. z 10 lat, czyli nie za bardzo wiedziałam o co im chodzi ;D Ale największe wrażenie nie robiły na mnie żadne brendy ani sweet kelly, tylko Luke Perry, nie pamiętam już nawet kogo on tam grał ;D A panna Amanda, to gra w jakimś szoł, co to moja siostra codziennie ogląda Ogólnie to dno, muł i wodorosty, ale czasem osiąga taki poziom absurdu, że aż wciąga ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 17:59 No jakże to, Luke Perry = Dylan, absolutnie wszystkie się w nim kochały, bo nie dość że przystojny, to miał nieustające konflikty z własną osobowością. Znaczy - interesujący tyż Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 19:06 U mnie to raczej stronnictwo Brendonowe zdaje się było. A teraz wiem już czemu w odmętach mojej pamięci Dylan majaczył jako Bob albo Bill ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 19:29 A mnie się tam żaden facet nie podobał Mówcie co chcecie, nawet aktorzy drugiego planu jacyś tacy za piękni, żadnej skazy, ble Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:20 w dodatku dotknięty osobistą tragedią połączoną z otarciem się o śmierć, w końcu wysadzili mu ojca w powietrze, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:45 A żebym to ja pamiętał szczegóły... Wiem jedno - był z niego Dżejms Din pełnom gembom Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 21:49 Taki płaszcz długi, fajny miał, jak Neo w Matrixie, tylko nie taki skórzany Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 22:10 faceci byli w tym serialu wg mnie beznadziejni, tacy pizdusie jeszcze najbardziej to podobal mi sie taki jeden co byl narzeczonym Donny(Tori) - udawal biedaka a okazal sie byc wlascicielem klubu, jachtu itd. zawsze mu wspolczulam jak musial calowac Donne, badz tez wtedy gdy demonstrowala ona swoj dekolt, uakzywal sie wowczas rys zle zrobionych cyckow Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 22:57 > wspolczulam jak musial calowac Donne, No to w takim bądź razie teraz trza współczuć Deanowi McDermottowi, z którym Tori obecnie się oprowadza, choć na ten przykład bywalcy Pudelka już rozstrzygnęli, że facet leci na kasę, w związku z tym ma za swoje Dziwni są ci Kanadyjczycy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:06 a ja znow przeczytalam, ze Tori nie dostanie tej calyj kasy po zmarlym ojcu, bo matka jej nie lubi(hmmm?!?) chyba ze Tori ma jakies swoje zaskorniaki i to starczy, albo starej Spellingowej zmieknie serce, w koncu niedlugo zostanie babcia Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:19 Nie no, całej to i tak by nie dostała, bo jest na ten przykład brachol Tori, takoż ekscentrycznej urody zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:25 oni musza ta urode miec po mamusi sama Tori chyba wierzy w swoj talent aktorski.. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 27.07.06, 23:58 ale za to chłopak ma gust! o proszę: static.flickr.com/3/5501267_3df1578dfb_m.jpg static.flickr.com/1/4315273_44869b76a0_m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 28.07.06, 00:27 to chyba jakas jego ciocia,co? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 28.07.06, 00:40 Aaaa... (( Gdy się widzi faunę środowiska, w którym dorastała, człowiek jakby nawet zaczyna rozumieć Paris Hilton Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 00:57 1.faceci z bh90210 byli straszni:] 2.co do paris hilton: wlasnie zdalam sobie sprawe, ze wygladam w bikini jak 3 paris hilton w jednym kostiumie 3.shanon wyglada tragicznie na tych zdjeciach:] 4.laski z bh90210 tez byly do bani:] 5.dlatego wole uwspolczesniona wersje bh, czyli the o.c.: co najmniej dwoch fajnych gosci plus co najmniej trzy fajne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 01:06 ad 5.: fajni goscie: tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AioosHdLdV9VXSQXVb8kS0NQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=586779&pid=20 tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AnbPMUD4EvJcQ3My1CdMOmtQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=586774&pid=25 no i ewentualnie: tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AuzEg6O1j1f6CDScUHCePndQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=556189&pid=41 fajne laski: tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=Aky_wWsoDqDJNUp4CGz9drBQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=550659&pid=60 tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=Al6bi4vVQoyINDDPTymOyyNQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=548620&pid=69 tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AlW4nXTSI6dJQmNs_MELpGtQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=548623&pid=71 tv.yahoo.com/tvpdb;_ylt=AioosHdLdV9VXSQXVb8kS0NQx70F?d=tvi&id=1808488042&cf=ph&pgid=1808590352&photoid=540225&pid=140 i ta najfajniejsza: movies.yahoo.com/movie/contributor/1804504004/photo/480335 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 01:35 te kobiety bardziej interesujace. z facetow zaden mi sie nie spodobal (wg tych zdjec) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 08:23 no bo pozno bylo i nie chcialo mi sie jakis lepszych szukac:] ten trzeci tak naprawde na zadnym dobrze nie wychodzi (jak sie usmiecha to ma nos jak pluschenko), ale w tv jakos troche lepiej. petera gallaghera lubie, chociaz moja przyjaciolka twierdzi, ze ma zapijaczona morde:] no a adam brody... no coz. fajny jest i tyle kobitki za to rzeczywiscie maja tam w deche:] Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 12:19 To ja swoim chłodnym, obiektywnym okiem powiem, że: - ta zapijaczona gęba jest całkiem fajna ;D - ta druga nie bardzo, ale to chyba wina zdjęcia, bo wydaje mi się, że to nie wszystko na co stać tego pana ;D - trzeci zupełnie do bani - kobity jakieś bez polotu, może tylko ta ruda jest bardziej intrygująca Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 14:35 Petera lubię, ale raczej nie za urodę Nie mój typ. Adam Brody za to - jak najbardziej Trzeci trochę mniej, może wina zdjęcia. Ale i tak biją na głowę kolesi z BH 90210. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 20:58 Koleżanki zgodnie zatem nie doceniają szczerego radzieckiego oblicza Bena McKenzie - faktycznie, chłopak nie pasuje chyba do tamtejszej kultury Ja zawsze za Julie czyli Melindą Clarke głosuję. No i za Theresą (czyli Navi Ravat), tylko że jej fotki mendy do tej galerii nie dały w ogóle ( www.audreymagazine.com/Sep2005/images/Photos/CS-Bolly-Navi1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 21:43 grimsrund napisał: > Koleżanki zgodnie zatem nie doceniają szczerego radzieckiego oblicza Bena > McKenzie Grim... "Radzieckie oblicze" mnie rozwaliło )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 21:45 O, to zdjęcie jest trochę ciekawsze movies.yahoo.com/movie/contributor/1808456381/photo/549892 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: plotki -reaktywacja:-) 29.07.06, 22:10 no przeciez pisalam, ze on jak pluschenko wyglada (tylko taka odpicowana i lekko przypakowana wersja ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 01:46 trzy dni bez dostepu do pudelka i celebrities.blog i kurde ile nowosci)))) nawet Lohan w bikini mignela, choc zdecydowanie bardziej podobala mi sie jej "kreacja" imprezowa skladajaca sie z falbianiastych majtek i rownie skromnej falbany zakrywajacej biust. kreacja wygodna i latwa w uzyciu nawet tez doczytalam ze Shannon sie wkurzyla na gazete sugerujaca, ze robila operacje plastyczne, czyli co?to naturalna utrata urody byla? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 02:13 Plus Mel Gibson na odwyku, Paris Hilton znów ze swoim Grekiem, a Ola Kwaśniewska, sądząc rozwarciu szczęk na zdjęciu, trenuje najwyrażniej do połyku niesfornej części ciała Rona Jeremy. www.pudelek.pl/artykul/1084 Zaiste, jak ten świat pędzi naprzód... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 02:16 a wiesz co wspolnego maja ze soba Paris H. i Shannon D.? zapewne latwo zgadnac iz chodzi o faceta, w obu przypadkach to juz ex a ten Grek to mlody i najwyrazniej slepy. gdziez te czasy Mad Maxa i pierwszej czesci Zabojczej broni? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 09:23 > a wiesz co wspolnego maja ze soba Paris H. i Shannon D.? Myślę, że jeśli o to chodzi, to Paris H. ma coś wspólnego z każdą inną gwiazdą pci żeńskiej w Holyludzie > a ten Grek to mlody i najwyrazniej slepy. I do tego pechowy, bo Paris, jak powszechnie wiadomo, ma konkretne żądania: czworo dziecioków przed trzydziestką. > gdziez te czasy Mad Maxa i pierwszej czesci Zabojczej broni? Rzecz w tym, że Mel właśnie w tamtych czasach był na dnie alkoholowym, potem wyszedł, a teraz najwyraźniej znów go wciągnęło. Smutna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 14:38 a dzis na pudelku Shannen(zawsze bylam przekonana ze ShannOn??) krytykuje i Paris i Lohan, w dodatku jest jej zdjecie na ktorym naprawde niekorzystnie wyglada.moze to te lata imprezowania wychodza teraz? chyba wyglada na wiecej niz te 35 ktore ma? byc moze wowczas Mel naduzywal, ale po prostu wygladal lepiej, teraz niestety obraz nedzy i rozpaczy, w dodatku teraz gada wiele zbednych rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 16:13 Cóż, każdy się starzeje... Tylko, ze na ich (gwiazd i gwiazdek) starzenie patrzą miliony ludzi. Chociaż z drugiej strony - 35 lat to młody wiek przecież. Ludzie, o czym my rozmawiamy?? ))) Aha, chciałam o tym zagadać na SF, ale jednak doszłam do wniosku, ze nie wypada. Zbyt mało ma to związku z muzyką - chodzi mi o programy na MTV Taki "Pudelek" w wersji telewizyjnej. Pokazują to najczęściej ok. 8 wieczorem i ma różne ciekawe i pouczające tematy - np. "najseksowniejsze pary", "największa gafa w karierze". Zawsze zastanawiam się, skąd oni biorą tych "komentatorów", którzy o duperelach opowiadają z przejęciem godnym odkrycia leku na cokolwiek cięzkiego (może na ich własna głupotę na przykład...). Widzieli to choć raz? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:31 ja nie widzialam, bo nie posiadam polskiego mtv, posiadam jakies takie mtv na ktorym, o dziwo, pokazuja teledyski a nie programy "randka w trojke" "penetratorzy" i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:34 eee, jakieś popsute masz! pewnie to tylko podróba nieudolnie próbująca naśladować oryginał Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 03.08.06, 17:41 szczerze mowiac, to wcale sie tym "popsuciem" nie martwie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 15.08.06, 14:59 kurde, celebrities.blog cos nie dziala..czyzby to byla jednak sprawka pudla??? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:02 ... amerykańskiej skarbówki. Teraz wreszcie zrozumiałem, czemu wszystkie swoje ostatnie filmy (co jeden, to bardziej dziadowski, włącznie z BLADE: TRINITY, który obejrzałem przedwczoraj i mało co nie puściłem pawia) kręcił w Kanadzie albo w Europie "Snipes Indicted for Tax Fraud Actor Wesley Snipes has been indicted on eight counts of tax fraud over allegations he tried to cheat the US government out of millions of dollars in false refund claims. The White Men Can't Jump star also failed to file tax returns for six years between 1999 and 2004, according to legal documents filed in Tampa, Florida. He could face up to 16 years behind bars if found guilty of the tax offenses, which total nearly $12 million in fraudulently claimed refunds on income taxes paid in 1996 and 1997. Snipes has so far evaded arrest because authorities cannot find him. In 2002, the Justice Department sued a Florida tax preparer who it said filed bogus tax refund claims, including a $7.3 million demand for Snipes. The actor was not named as a defendant in that case." Bo z IRS nawet Blade nie wygra Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:19 a juz myslalam, ze cos nowego u naszej ulubienicy LL ponoc ostatnio prowadzi sie z corka Demi Moore, a matka LL chcialaby miec randke z Clooneyem hehee jak juz kiedys wspominalam -zadnego filmu z LL nie widzialam wiec trudno mi stwierdzic czy faktycznie ma jakis talent aktorski.. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 18.10.06, 22:44 ponoć ma zagrać wraz z KirąNajtli lesbijską parę wkrótce, więc może będzie przyczynek do zapoznania się bliżej z panną LL Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:14 Jakby co, to jutro (znaczy dziś) w telewizorze będzie FREAKY FRIDAY - ponoć jedyny film LL, podczas oglądania którego nie trzeba chować się pod fotel z zażenowania (ja tam nie wiem, ale oglądając jego zwiastuny w kinie chowałem się pod fotel, chociaż jestem fanem Jamie Lee Curtis, mającej pecha grać tam matkę LL) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:53 posiadam jedynie ITVN i TV POLONIA wiec nie bede mogla obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:57 chyba cuś kojarzę z plakatów. a gdzież dokładnie owo dzieło ma być przedstawione? biedna JLC, ale i tak od LL ładniejsza pięciokrotnie co najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 01:43 No więc Tefałpe 2, 20:05. ZAKRĘCONY PIĄTEK sie to bedzie nazywało. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:32 grimsrund napisał: > No więc Tefałpe 2, 20:05. ZAKRĘCONY PIĄTEK sie to bedzie nazywało. mam nadzieje na jakas opinie po seansie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:34 niestety nie miałem czasu jedyna n******a, acz płonna, w Grimie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:49 chyba jest pod sporym wrazeniemDD Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 19:49 Kurde no, nie zauważyłem podwątka A co do filmu, to na szczęście udało mi się prawie go nie oglądać, a jak już oglądałem, to bez fonii. Wrażenia - bardzo mierne ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:50 mameluch napisał: > ponoć ma zagrać wraz z KirąNajtli lesbijską parę wkrótce, więc może będzie > przyczynek do zapoznania się bliżej z panną LL a czytalam o tym, biedna Keira..mi LL wyglada na brudasa delikatnie mowiac..no moze sceny beda w wannie czy basenie to nie bedzie najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wesley Snipes na widelcu... 19.10.06, 00:55 albo w myjni samochodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wesley Snipes na widelcu... 20.10.06, 00:33 albo w deszczu -tu Scarlett ma juz doswiadczenie, bo u Allena miala taka scene. z mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 16:30 heh, no blade:trinity to kicha straszliwa, ale za to jaka sliczna byla parker Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 19:45 > ale za to jaka sliczna byla parker Hmm... Doprawdy nie jestem pewien - bo prawie nie było jej widać spod tego, co najwyraźniej ptak narobił jej na głowę img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/041207/164821__blade_l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 20:53 och, cudowna fotka!!!:] grim no, ona taka punkowa wampirzyca miala byc, ty sie na panujacych wszechobecnie trendach nie znasz i tyle, heh Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:01 Punkowa srunkowa. Babcię klozetową z niej zrobili, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:11 i9.photobucket.com/albums/a91/mommadrama/March2/March13/parkeradamsteveafterparty.jpg i tak wszyscy wiemy, ze parker jest sliczna:] Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:30 Nie no, jasne że ciemne. Ale panu Goyerowi należą się kopy w d***, bo oprócz marnego emploi Parker (i inni) dostała żenująco dziadowskie, infantylne dialogi, składające się w połowie ze słów o trzech gwiazdkach w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Wesley Snipes na widelcu... 03.11.06, 22:56 grim, a widziales moze (nie zebym cie posadzala o ciagoty w kierunku takich produkcji) "pelzacze"? omg... ciezko to opisac:] ps. obejrzalam w zeszlym tyg caly sezon szosty gg, teraz stopniowo zaznajamiam sie na biezaco z siodmym... interesujace przetasowania, to po pierwsze. jest sporo granta. tylko tego logana calego (czuchry czy jak mu tam) zamienilabym na jess'a :] Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy1 jennie garth... 12.11.06, 18:30 Witam. Tak jakoś przypadkiemtrafiłam do waszych wątków i pomyślałam żeby zapytać: mógłby mnie ktoś naprowadzić na jakiś konkurs na sobowtóra postaci z filmu? Tak się składa że jestem podobna do Jennie Grath Kiedys zostałam juz raz wyróżniona w takim konkursie. Może ma ktoś jakies wiadomości o tego typu konkursach? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: jennie garth... 12.11.06, 20:12 Mamy, mamy, ale nigdy nikomu nie mówimy, tylko sami na chama startujemy we wszystkich konkursach sobowtórów Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 01:20 grossboss.blogspot.com/2006/12/paris-has-hern-new-bff-poor-britney.html nieee niech sie juz panna Hilton koleguje z Britni, a niewinna Elishe zostawi w spokoju!))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 20:36 nie nie nie może tylko Paryżka na doczepkę do taksówki wskoczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 21:06 wlasnie -ona zawsze sie doczepia nie tam gdzie trzeba. jak i panna Lohan, ktora tez sie doczepia -do cudzych mezow najczesciej Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 23:31 ostatnio o Loszce co chwila na onecie coś widzę. a to że na odwyk poszła, a to że chyba jakiegoś nowego bzykacza ma, a na koniec artykuł na trzy strony, z którego nagłówka wynikało że jest niesamowitą gwiazdą i zapowiada się na wielką aktorkę Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 17.12.06, 23:53 taa, w koncu ona jeszcze w jakichs filmach gra mam tylko nadzieje ze przypadkiem na jakis nie trafie pewnie sie zmartwila tym, ze Britni teraz popularniejsza i wiecej sie o niej pisze pewnie niedlugo i Lohan sie sukienka uniesie za wysoko, calkiem rzecz jasna przypadkiem, a i moze faktycznie zaopiekuje sie porzuconym mezem BritniDD Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 01:08 Paris - o...o...o... odpi*****l sie od Elishy! (( Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 01:14 No dobra, już spokój. Ryjality czek: mają prawo se jechać, bo się dobrze znają - grały razem w filmie (HOUSE OF WAX). No ale bez przesady, drodzy państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 18:37 Grim... Ale trzymaj się... Ja ostatnio widziałam początek teledysku, który popełniła Paryż. I tam też była Elisa... Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 23:09 [ nie chce nawet o tym słyszeć ] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: plotki -reaktywacja:-) 18.12.06, 23:56 ja tez wierze, ze Hiltonowna sie nie pojawi "goscinnie" w 6 sezonie "24"!!! chyba, ze jako tzw epizod do odstrzalu)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 plotki -reaktywacja 19.12.06, 12:15 watek o plotkach jest kiepski jeżeli nie pojawią się takie rewelacje: zyciegwiazd.onet.pl/45481,0,1,najglosniejsze_rozstania_gwiazd_w_2006_r,galerie.html wszystko tu jest niesamowite: życie, gwiazd, wielkie, rozstanie i 2006, wszystko to czyni mega news. ciekawe że galeria nie ma formatu od [1 do n], co chyba oznacza że jeszcze parę dni jest na skompletowanie ostatnich wynikoów rozstań 2006. poza mega parami jak whitney i b.brown który w tym roku również postanowili się rozstać, lub pamelą i kid rockiem, lub carmen i navarro, można zobaczyć takie mega [omego] gwiazdy jak: brotka, kayah, pan z zakopower i.. oczywiście max kolonko. no zatem okazuje sie ze w 2006 roku rozstały się chyba wszystkie gwiazdorskie pary jakie znalem, no może poza tomem cruisem i jego nową żoną... ale im damy jeszcze te parę dni do 31.12. czuwajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: plotki -reaktywacja 20.12.06, 01:42 Nie jadam onetów Swoją drogą w tej kategorii honorowe miejsce powinno znaleźć się dla pary Bogusław Cupiał - Wisła Kraków. Rozstają się oni już od dobrych 3 lat, i jakoś rozstać się nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś