Gość: Waldemar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldemar Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:44 komu ona się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? 18.08.06, 09:44 a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.resetnet.pl 18.08.06, 14:04 żona michala wisniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.chello.pl 19.08.06, 12:23 Wydaało mi się, że jest żoną Majdana a ne Wiśniewskiego. Ładna dziewczyna, dość dobry głos, a co do muzyki- taki pop-rock do kotleta, na kolana mnie nie powala, ale i nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia-anna Fajna dziewczyna 19.08.06, 09:30 Mysle ze wiele jej zazdrosci otwartosci , luzu , urody i radosci z zycia i inteligencji (podobno ma jedno z wyzszych IQ w Polsce) A to ze jest kontrowersyjna to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fajna dziewczyna IP: 81.219.117.* 19.08.06, 13:14 przepraszam a w czym ona jest kontrowersyjna? kontrwersyjna bywała anja z closterkellera , bywa Kelis czy lauryn hill zdarzyło się sinead o'connor czy niehcja juz bedzie madonnie , pokazywanie biutu i tylka w dodatku zgrabnego nie jest niczym kontrowersyjnym . nie jest typem babki z ktora warto isc na piwo, muzyka slaba a uroda coz kwestia gustu ja woalabym wyglądać np. jak alicia keys lubz aktorek mloda Catherine Deneuve, bo za 30 lat mnoge wygladac tak jak ona teraz;p z klasa i seksownie zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebioda Re: Fajna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:27 > kontrwersyjna bywała anja z closterkellera nie zartuj, anja jest zwyczajnie i po ludzku glupia. jak ktos zalozy czarna kiecke i spiewa o nietoperzach to chyba zadna kontrowersja? chyba, ze chodzi Ci o jej dzialalnosc jako radnej z ramienia SLD.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janki Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:24 Ładna tylko trochę bez gustu, gdyby była mniej wulgarna i obleśna w sensie że, nie nałozyla na siebie tandetnych ciuchów, tony pudrów itp.itd.(styl tirówy albo bazarowy) no i jeszcze zmieniła kiczowaty repertuar na coś na poziomie to byłaby z niej babeczka z klasą a tak jest tylko jak nieoszlifowany diament. Ale ludzie to kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
willpower Tak, mi. 29.08.06, 11:22 Sztuczna lala. Aseksualny, wypacykowany twór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi1198 Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.06, 17:47 hej ja lubie dode ale tylko jej teledysk ficca. Odpowiedz Link Zgłoś
marbig Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? 31.08.06, 18:44 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: doda-czy jest ktoś komu się nie podoba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:50 Mnie - po tym jak obejrzałam stronę poświęconą Rabczewskiej (szukajcie - ANTYDODA). Tam jest cała prawda o niej. Odpowiedz Link Zgłoś