Gość: pffrrrrr IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 21:19 ej Leszczynski ja tez jestem bialy i przystojny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiterCh pan miotla powiedzial IP: *.rudna.linuxstar.pl / 192.168.0.* 23.02.03, 22:47 .. no najwyrazniej leszczynski eminema nielubi lub jest rasista, dlatego pisze takie bzdury. A moze panie miotla eminem ma poprostu talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakitaki Re: pan miotla powiedzial IP: *.acn.waw.pl 24.02.03, 01:30 Gość portalu: PiterCh napisał(a): > .. no najwyrazniej leszczynski eminema nielubi lub jest rasista, > dlatego pisze takie bzdury. A moze panie miotla eminem ma > poprostu talent A sprawdzcie może debile kto napisał ten artykuł najpierw, co? Bo ja widzę innego autora, nie Leszczyńskiego. Co do Eminema: F*** FREE WORLD! Eminem rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pan miotla powiedzial 24.02.03, 01:40 autor autorem..ale w tekscie jest cytowany red Leszczynski..i on wlasnie tam mowi o urodzie Eminena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: pan miotla powiedzial IP: 62.233.181.* 24.02.03, 15:36 > A sprawdzcie może debile kto napisał ten artykuł najpierw, co? Bo ja widzę > innego autora, nie Leszczyńskiego. Co do Eminema: F*** FREE WORLD! Eminem rulez > . ...co nie zmienia faktu, że Leszczyński to debil jak większość tzw. "krytyków" w Gazecie. A do Eminema nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: pan miotla powiedzial IP: 62.233.181.* 24.02.03, 15:40 > A sprawdzcie może debile kto napisał ten artykuł najpierw, co? Bo ja widzę > innego autora, nie Leszczyńskiego. Co do Eminema: F*** FREE WORLD! Eminem rulez > . ...co nie zmienia faktu, że Leszczyński to debil jak większość tzw. "krytyków" w Gazecie. A do Eminema nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak sprzedaje się Eminem 23.02.03, 23:12 nie zgadzam sie: Eminen nie jest przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONA Re: Jak sprzedaje się Eminem IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.02.03, 00:23 PODOBNO EMINEM NIENAWIDZI POLAKÓW I ŻYDÓW..I NIGDY NIE PODAŁBY IM RĘKI..ANI NIE ZAGRAŁBY W NASZYM KRAJU...WYCZYTAŁAM TO W INTERNECIE..CHYBA W BRAVO??? CZY TO PRAWDA,ŻE ON TAK NAS NIENAWIDZI?????? I DLACZEGO..PROSZĘ O WYJAŚNIENIE..I KOMENTARZ DOD TEJ WIADOMOŚCI P.S. NIE WULGARNY JEŚLI MOŻNA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jak sprzedaje się Eminem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 01:43 Napisz jeszcze raz. Bez wersalikow. PS. Podobno nie lubil gejow. I musial sie za to publicznie obsciskiwac z Eltonem. Teraz zaprosi Moskala i Szarona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kertis12 Re: Jak sprzedaje się Eminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 14:46 leszczynski ty komercyjny bufonie lepiej sie nie wypowiadaj na tematy hip hopowe tylko zostan przy swoim idolu....a co do sznownej pani ktora mysli ze eminem nie wspolpracuje z producentami to niech sie lepiej zastanowi kim bylby wielki eminem bez DR.DRE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz-okolice w-wy Re: Jak sprzedaje się Eminem IP: cache:* / 192.168.1.* 24.02.03, 16:05 Odczepcie sie wszyscy od niego spoko z niego gosc on jest po prostu THE BEST... przynajmniej robi jakas prozadna muzyke a nie jakies disco polo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goYa problem trzynastolatek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 20:11 jestem starym rockowym grzybem, nie lubię hip-hopu, ale Eminem jest świetny w tym co robi, mam jego płyty i bardzo cenię sobie jego muzę. a że jest przystojny, to już problem trzynastolatek... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom W koncu jakis spoko arykulik IP: 213.244.29.* 24.02.03, 21:32 Wiadomo, ze gazeta to nie magazyn muzyczny, ale powinno tu byc wiecej tak dobrej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayo Wszyscy sie nim zachwycaja.... IP: *.nowy-tomysl.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 00:16 W muzyce Eminema jak i w calym hiphopie najwazniejszy jest tekst (moze sie myle?). A ile osob rozumie o czym sa opowiadania Eminema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubba Leszczynski EXPERT IP: *.prem.tmns.net.au 25.02.03, 04:56 Chcialbym zobaczyc jak mowisz taki tekst eminemowi prosto w twarz i bardzo chcialbym zobaczyc karetke ktora zabralaby cie do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubba Leszczynski EXPERT IP: *.prem.tmns.net.au 25.02.03, 04:57 Chcialbym zobaczyc jak mowisz taki tekst eminemowi prosto w twarz i bardzo chcialbym zobaczyc karetke ktora zabralaby cie do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubba Leszczynski EXPERT IP: *.prem.tmns.net.au 25.02.03, 04:59 Chcialbym zobaczyc jak mowisz taki tekst eminemowi prosto w twarz i bardzo chcialbym zobaczyc karetke ktora zabralaby cie do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś