mallina 05.03.03, 01:50 Kaliber 44 - wlasnie pare kawalkow sobie wysluchalam i mysle ze to dobry pomysl. Niewiem tylko ktory CD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 16:32 mallina napisała: > Kaliber 44 - wlasnie pare kawalkow sobie wysluchalam i mysle ze to dobry > pomysl. > Niewiem tylko ktory CD? > Mallina, a nie lepszy i bezpieczniejszy bylby luk? (albo proca) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 16:41 foxy21 napisała: > > Mallina, a nie lepszy i bezpieczniejszy bylby luk? > (albo proca) > nie znam takich zespolow Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 20:01 ja tam zbytnim ekspertem w dziedzinie hip hopu nie jestem, ale akurat posiadam 3 płyty Kalibra, i jak dla mnie najlepsza to ostatnia płyta "Księga tajemniczy prolog", a te 2 które jeszcze posiadam "3-44" i "W 63 minuty.." są za bardzo radykalne dla mnie, bardzo dobrze pasowałoby tu własnie określenie: hardkorowe:- ))) ale ponoć Magik na tych dwóch płytach brzmi zajebiście, nie wiem ja tego nie słysze)) tak prawde mówiąc to nie wiem czy K44 ma jeszcze jakieś płyty, ale chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 20:44 hm, skoro nie maja innych oznacza to ze masz wszystkie.. czyli nie sa zle jesli zdecydowales sie na ich kupno.. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:26 mallina napisała: > czyli nie sa zle jesli zdecydowales sie na ich kupno.. ja ich nie musiałem kupować))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:33 no tak))))) ale skoro masz to ich sluchasz?chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:43 no tak, słucham, ale jeśli chodzi o polski HH to ostatnio jeśli już słucham to O.S.T.R. - naprawde fajnie koleś wymiata no i Paktofoniki ale chyba wprowadiłem Cie w błąd, bo napisałem że najbardziej z kalibra podoba mi sie ostatnia płyta, ja napisałem że to jest Księga Tajemnicza.Prolog, a to nieprawda, bo to jest 3:44, ale to tak tylko na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:46 a ja pojade na pozegnalny koncert Paktofoniki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:52 i będziesz szurała spodniami po podłodze a czapka z daszkiem obrócisz sobie o 97 stopni w prawo)) ale tak na serio to dziwi mnie o że po śmierci Magika zapowiedzieli że już nic nie będą ruszać tego zespołu - żadnej płyty, żadnych koncertów a tu i płyta była i koncertów pare - może szukam dziury w całym, ale to tak podjeżdża mi troche....., no wiesz czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 13:31 "Archiwum Kinematografii" jest tym co wskazuje tytul, ja osobiscie sie ciesze ze to wydali, obie plyty sa dla mnie tak samo dobre. Wolabys aby to gdzies tam lezalo i kiedys ktos obcy ktory to wygrzebie na tym zarobil? A koncert juz chyba byl zapowiadany od conajmniej roku - chyba jakos nie potrafili sie zebrac by ten pomysl zrealizowac, zreszta z tego co wiem to zajmowali sie innymi projektami. Nie odbieram tego jako cos komercyjnego..(koncertu), w pewnym sensie jest to mily gest w kierunku tych ludzi dla ktorych HH to sens zycia.<<<<<zabrzmialo dosyc wzniosle Munky, sadze ze bede miala calkiem zwyczajne dzinsy i zapewne jakas muzyczna koszulke np. Korn?albo Rammstein..albo jeszcze cos innego sie znajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:18 Lepiej wogole tego nie kupowac ,tylko zainwestowac np. w Rainbow "Live in Germany" (tak na przyklad ,bo wlasnie tego slucham i jest BOSKIE) Odpowiedz Link Zgłoś
sp_bas Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 21:23 "Ksiega tajemnicza. Prolog" jest ich pierwsza plyta i jest PsychoRapowa - jesli ktos lubi taki styl - polecam 3-X-Klan a ostatniej plyty k44 (3:44) nie polecal, denna, komercyjna, plytka i dlugo moglbym sie rozwodzic jak jest nedzna Pozdrowki dla prawdziwych ! Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 22:00 a ja chciałbym przy tej okazji pozdrowić tych, co na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 06.03.03, 00:04 Malino kup sobie raczej tę drugą z tzeech, czyli "W 63 minuty..." Tam jest świetna atmosfera i Magik. Pierwszej nie lubie, bo jest jak dla mnie za bardzo przesiąknięta oparami ganji, a trzecia, choś zdecydowanie najlepiej wyprodukowana i naprawde dobra to pozostawia pewien niedosyt... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 00:16 dzieki za Wasze sugestie.. jak dokonam zakupu (mam nadzieje ze wlasciwego) to podziele sie swoimi wrazeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TON Re: Chyba sobie kupie.. IP: 212.244.51.* 06.03.03, 13:30 Pewnie juz za pozno, ale moze jeszcze zdaze zanim kupisz. Pierwsza sie strasznie zestarzala, tj. pod wzgledem produkcyjnym jest fatalna i tekst jak dla mnie brzmia teraz juz troche slabiutko. Druga jest ok. ale miejscami nudna. Jednak takie kawalki jak Film i Wycieczka to klasyki i moze dla nich warto. Trzecia jest najlepsza jesli chodzi o produkcje i chyba tez najlepsza pod wzgledem tekstow. Mnie brak Magika nie boli ani troche. Pozdrawiam i milego sluchania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 13:39 spox, zdazyles..mozliwosci zakupu bede miala dopiero w okolicy 20 marca) ale widze ze ile wypowiedzi tyle roznych opinii - przyjdzie mi zakupic pewnie wszystkie trzy)) Odpowiedz Link Zgłoś