Dodaj do ulubionych

Marillion - wasze zdanie

IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:16
Jakie macie zdanie o tym zespole? Jakie są wg was ich najlepsze utwory?
Obserwuj wątek
    • Gość: Justaaa Re: Marillion - wasze zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:27
      Kocham płyte Marbles.....
      • b12.ie Re: Marillion - wasze zdanie 22.09.06, 21:54
        Wg mnie z kolei Misplaced Childhood, kompilacja bez wątpienia wybitna
    • Gość: T-800 Re: Marillion - wasze zdanie IP: *.tpnet.pl 22.09.06, 22:22
      Beznadziejny. Wszystkie piosenki takie same.
      • justynapolcul Re: Marillion - wasze zdanie 23.09.06, 01:05
        chyba trzeba rozgraniczyc, Marillion z Fishem i bez Fisha, bo chociaz nadal
        ladne to juz nie to samo... A moje ulubione Misplaced Childhood i Script for
        the jester's tears
      • Gość: vapor do T-800 IP: *.autocom.pl 23.09.06, 11:21
        Widac, ze sluchales duzo Marillion bo tak celnym i inteligentnym wpisiesmile
        • t-800 Re: do T-800 27.09.06, 20:13
          Tak. Kiedyś miałem dyskografię.
    • Gość: kasztel-anka Re: Marillion - wasze zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:04
      zdanie najlepsze jakie może być!
    • kydex Re: Marillion - wasze zdanie 25.09.06, 20:04
      Z Fishem "Misplaced Childhood" (koncert w Bydgoszczy już 1 października!!!)
      i "Clutching at Straws". Z tego ostatniego szczególnie "Sugar mice". Potem z
      Hogarthem piękne są albumy "Seasons end", "Brave" i ostatni "Marbles".
    • kawa_malinowa Re: Marillion - wasze zdanie 25.09.06, 22:13
      script for the jester's tears.
      i tyle.
      • Gość: robert Re: Marillion - wasze zdanie IP: 165.72.200.* 28.09.06, 13:39
        wiec polecam DVD - Recital for the script, na ktorym jest odegrana cala
        pierwsza plyta + Grendel + Market Square Heroes + ostatni raz z zespolem
        Pointer na perkusji.
        Ja lubie Marillion i z Fishem i Hogarthem.
        Ulubione - Sript..., Brave.
        Jedyna plyta ktora mi zupelnie nie lezy to Radiation.
        Koncert w Poznaniu 93 rok - super!
    • theagata Re: Marillion - wasze zdanie 25.09.06, 22:20
      Marillion to Fish i wszystko co powstało za jego czasów jest genialne, zaczęłam
      słuchać od Fugazi które uwielbiam. dokładnie za tydzień 2. pażdziernika koncert
      w warszawskiej Stodole smile
      • blackforever Re: Marillion - wasze zdanie 27.09.06, 15:44
        wolę Marillion z Fishem
        • Gość: martin Re: Marillion - wasze zdanie IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 21:40
          Kiedys bylem pod wielkim wrazeniem plyty Misplaced Childhood. Sluchalem jej non
          stop przez jakies pol roku, kupilem sobie nawet takie dwuplytowe wydanie, po
          czym plyta powedrowala na polke i lezy na niej do dzis. A minelo pare ladnych
          lat. Przegralem tez od kolegi 3 pozostale albumy z Fishem, niestety nie slucham
          ich wcale - wszystkie sa dla mnie takie same. Sentyment do Misplaced...
          pozostal, ale niewiele poza tym.
          • grzewi Re: Marillion - wasze zdanie 29.09.06, 23:36
            Misplaced Childhood-Lavender,Lavender,Lavender,Lavender,Lavender,Lavender,
            Lavender,Lavender,.................................................................................................PoZdRo
    • Gość: Gość Re: Marillion - wasze zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:34
      Najbardziej lubie piosenki z Hogarthem. Na każdej płycie zawsze znajdzie się
      jakaś niezła piosenka, a najbardziej mi się podoba: Invisible Man, Interior
      Lulu i This Strange Engine.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka